ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.12

ΤΟ wikipedia... ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ".. ΤΟ ΥΠ.ΕΞ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΟΡΘΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ..... ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
================================================
ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΧΕΙ:
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Mail
 Αγαπητοί κύριοι,

τις κωλοτούμπες του Χαρδαβέλα τις άκουσα και εγώ αλλά δυστυχώς όσες φορές προσπάθησα να επικοινωνήσω με την εκπομπή με mail, τηλέφωνο, κλπ, κατέστη αδύνατον.

Σας στέλνω το mail αυτό για έναν άλλο λόγο όμως, παίρνοντας πάλι αφορμή από μια εκπομπή του Χαρδαβέλα όπου τέθηκε το θέμα της «Μακεδονικής » γλώσσας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για κάποια modules που θέλω να βάλω σε έναν ιστότοπο που φτιάχνω, έπεσα σε έναν ολανδικό ιστότοπο που παρείχε δωρεάν προεκτάσεις γλώσσας για ιστοσελίδες. Μέσα λοιπόν σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, υπήρχε και η... «Macedonian». Ενοχλημένος όσο δεν παίρνει, έστειλα ένα mail στον υπεύθυνο του ιστότοπου (στη διεύθυνση που έδινε), με το παρακάτω κείμενο:

"Dear sirs,
Could you please explain what do you mean when you write that in Globe Weather Language Pack there is a 'Macedonian" language? Where did you find it and what nation represents? Because I live in Macedonia, Greece I do not know any "Macedonian" language and the only language we speak here is the  languge that is spoken since 2500 years ago, the greek language!"

Η απάντηση που έλαβα είναι η παρακάτω:
"Dear sir or madam,

The Macedonian language is recognised as a language by the internet software community and carries the official ISO_639-1 language code “mk-MK”.
I see no reason why it should not be included in our language pack. You are always free not to use it.

With regards,
Rob Jakobs
Developer

========================
INNATO B.V.
The Netherlands

Email: service@innato.nl
www.innato.nl
Chamber of Commerce (KvK) Arnhem 09161178"
Όπως καταλαβαίνετε, προφανώς πρόκειται για άτομα ανιστόρητα, με αστείες αναφορές που δεν έχουν καμιά επιστημονική υπόσταση (wikipedia) , που όμως δεν πρέπει να αφήνονται να παίζουν το παιχνίδι των Σκοπιανών και όλων όσων είναι πίσω τους.
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αναδείξετε το θέμα και αν κάποιος χειρίζεται την αγγλική γλώσσα καλά, να τους στείλει μια απάντηση με επιχειρήματα, και επίσης να ρωτήσει και τα διάφορα υπουργεία και γραμματείες γιατί κοιμούνται, ή γιατί μας κοροϊδεύουν.
Από την πλευρά μου θα στείλω ένα mail σ' αυτούς τους κυρίους οι οποίοι μπορούν προφανώς να χρησιμοποιούν όποια γλώσσα θέλουν αλλά την ονομασία τους να την εναρμονίζουν σύμφωνα με τον Ο.Η.Ε.
Ευχαριστώ
Κοσμάς Γιάννηλερ
Καλαμαριά

Δεν υπάρχουν σχόλια: