ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.12

"Αλεύρωσαν " πολιτικούς στην Καλαμάτα

Ο δήμαρχος Καλαμάτας, κ. Νίκας, σκουπίζει το αλεύρι πάνω από τα ρούχα του Ο δήμαρχος Καλαμάτας, κ. Νίκας, σκουπίζει το αλεύρι πάνω από τα ρούχα του
Το παράδειγμα της γαλλίδας πυο χθες το απόγευμα "αλεύρωσε" τον γάλλο υποψήφιο πρόεδρο των σοσιαλιστών, ακολούθησε σήμερα το πρωί μια συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος που πέταξε αλεύρι στους επίσημους κατά τη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Υπαπαντής, στην αρχή της Αριστομένους, και η οποία συνελήφθη, στη γιορτή της πολιούχου της Καλαμάτας.
Στη λιτανεία υπήρξαν αποδοκιμασίες, χλιαρές, στις οδούς Υπαπαντής και Φαρών, όπου μεμονωμένα άτομα φώναξαν ''κλέφτες'´ ή ζήτησαν από τους βουλευτές ''να φύγουν και να γκρεμοτσακιστούν''. Για πρώτη φορά, σε δημόσια εκδήλωση - σε λιτανεία εικόνας μάλιστα, ήταν τόσα αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας, καθώς άνδρες της Ασφάλειας και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, ακολούθησαν τη λιτανεία, δεξιά και αριστερά από τους επίσημους, για να προλάβουν εκδηλώσεις αντίδρασης.
Στην ομιλία του, με την ολοκλήρωση της λιτανείας, μπροστά στο ναό της Υπαπαντής, ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος έστειλε μήνυμα στους ξένους παράγοντες πως ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο και κάλεσε τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης – υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Γιώργο Γεωργίου να το μεταφέρει και στην κυβέρνηση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: