ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.13

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ» ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑΡΚΙΣΣΕ ΚΑΖΑΚΗ



ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!
 «Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ προσωπικά όποτε ακούω Τσίπρα μου γυρίζει το στομάχι. Τόσο μεγάλο δούλεμα; Τέτοια αναξιοπρέπεια; Τέτοια ξεφτίλα; Για ποιους μας περνάει; Για ηλίθιους; Μάλλον. Δεν εξηγείται αλλιώς. Και ίσως να είμαστε για να του συγχωρούμε την όποια αμετροέπεια, την κάθε ανοησία που αμολάει. Βλέπετε είναι αριστερός και δεν είναι σαν τους άλλους που κυβερνάνε. Παρά το γεγονός ότι όλες οι κινήσεις και οι θέσεις του υποδηλώνουν ότι πάσχει από το σύνδρομο του Ιζνογκούντ, θέλει διακαώς να γίνει Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη. Και χρησιμοποιεί όλα τα γνωστά κόλπα της επίσημης πολιτικής με πρώτη την ανειλικρίνεια…»
Δημήτρης Καζάκης



Κρατήθηκες, κρατήθηκες, αλλά στο τέλος δεν άντεξες αξιοθρήνητε  Καζάκη, ματαιόδοξε προβοκάτορα αρρωστημένης καθεστωτικής βουλιμίας, νεροκουβαλητή στο μύλο της άκρας δεξιάς…
Μόλις διαπίστωσες ότι βουλιάζει το μνημονιακό καράβι, το γύρισες στο Καλαματιανό και άρχισες να ξερνάς ανάκατα με την πνευματική σου χολή, τα υπολείμματα του άρρωστου πολιτικού μυαλού και της σαρακοφαγωμένης σου συνείδησης…
Τόσο δε το μνημονικό πάθος και η «καψούρα» σου για την εξουσία, που ούτε τα προσχήματα δε μπορείς πλέον να κρατήσεις γλοιωδέστατε…
Ασίγαστος πρέπει να είναι ο έρωτας για τον εαυτό σου και την εξουσία νάρκισσε και μηδενική, απ’ ότι αποδεικνύεται, η πολιτική σου σκέψη την οποία, ευτυχώς, εγκαίρως αξιολόγησε και επιβράβευσε δια της ανοιχτής του παλάμης ο Ελληνικός λαός.
ΒασίληςΝ. Τριανταφυλλίδης(Χάρρυ Κλυνν)

ΤΟ «ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ» ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ




Ο Αριστοτέλης στα πολιτικά του γράφει, «Επιδίωξη της τυραννίας είναι

να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους, η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ εταίρου να είναι απασχολημένοι και να μη τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, και η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά».

Αυτά εγένοντο στην αρχαιότητα. Σήμερα η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία αντιγράφει τον Αριστοτέλη με το «Δόγμα του Σόκ», και το εφαρμόζει επάνω στους Λαούς του πλανήτη, για να μπορέσει να τους διοικήσει, να τους εκμεταλλευτεί, και να τους εξαθλιώσει με σκοπό να περάσουν τα προγράμματά της, που είναι αυτά της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.), δηλαδή να μας καταστήσει όλους δούλους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, υπό κυβέρνηση δική τους.

Το πρώτο «Δόγμα του Σοκ», εφαρμόστηκε στη Χιλή του Πινοσέτ, και είναι όπως το περιγράφει η Ναόμι Κλέϊν στο ομώνυμο βιβλίο της.

Η Χιλή είχε και έχει πλούσια κοιτάσματα χαλκού, και τα ήθελαν οι εταιρίες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.

Για το λόγο αυτό, ανέτρεψαν με βίαιο τρόπο τη δημοκρατική λαοπρόβλητη κυβέρνηση του Σαλβαδόρ Αλιέντε, δολοφόνησαν τον εκλεγέντα πρόεδρο Αλιέντε, και εγκατέστησαν τον αιμοσταγή δικτάτορα Αγκούστο Πινοσέτ. Από αυτή τη στιγμή αρχίζει η εφαρμογή του Δόγματος του Σόκ, επάνω στο Λαό της Χιλής.

Διά της σκληρής δικτατορίας του Πινοσέτ, οι Παντοκράτορες υπέβαλλαν το Λαό της Χιλής σε οικονομική και πολιτική εξαθλίωση, για να αρπάξουν και εκμεταλλευτούν τα κοιτάσματα χαλκού της Χιλής.

Προς το σκοπό αυτό χρησιμοποίησαν όλες τις μεθόδους του δόγματος του Σόκ, όπως αυτές περιγράφονται στο βιβλίο της Ναόμι Κλέϊν.

Τελικά πέτυχαν το ποθούμενο, να αρπάξουν το Χαλκό της Χιλής.

Σήμερα ήλθε η σειρά της Ελλάδος και της Κύπρου.

Με τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων (πετρέλαια + Φυσικό Αέριο), αλλά και χρυσό, που μας προίκισε ο καλός Θεός, έθεσαν σε εφαρμογή το δεύτερο κύμα του Δόγματος του Σόκ, με τις γνωστές οικονομικές μεθόδους, όπως αυτές εφαρμόζονται σήμερα στην Ελλάδα.

Στη προκειμένη περίπτωση δεν χρειάστηκε να καταφύγουν σε Στρατιωτική Δικτατορία, αφού βρήκαν πρόθυμους οσφυοκάμπτες και υποτελείς εφιάλτες πολιτικούς, να υλοποιήσουν τα προγράμματα και τις μεθόδους του Δόγματος του Σόκ, για να εξαθλιώσουν τον Ελληνικό Λαό οικονομικά, και να αρπάξουν τα πετρέλαια, και όλον τον ορυκτό πλούτο των Ελλήνων.

Το οικονομικό Δόγμα του Σόκ εφαρμόζεται επάνω στους Έλληνες, με τέτοια βιαιότητα, που έχει άμεσα αποτελέσματα, αφού οι Έλληνες πολίτες έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη, και ευρίσκονται σε κατάσταση καταστολής στην εντατική μονάδα Νοσοκομείου, δεν αντιδρούν σαν τους λαούς Τουρκίας και Αιγύπτου, και υποφέρουν οικονομικώς τα πάνδεινα με εντολές της Σιωνιστικής Τρόϊκα, ώστε να μην «κουνιέται φύλλο», λέει ο Λαός. Έτσι οι Σιωνιστές Παντοκράτορες και Κοσμοκράτορες, κάνουν τη δουλειά τους, αρπάζοντας τον ορυκτό μας πλούτο, και διαμελίζοντας τη χώρα μας. Βλέπετε βρήκαν υποτελείς, εφιάλτες πολιτικούς, που με τη ψήφο μας, κυβερνούν τη πατρίδα μας.

Το Δόγμα του Σόκ στην οικονομία, εφαρμόζεται στους Λαούς, και ειδικά στον Ελληνικό Λαό, με τα δάνεια, με τη καταχρέωση της χώρας, με τα τοκοχρεολύσια που σκλαβώνουν τη χώρα, (αφού όλα τα έσοδα του κράτους πηγαίνουν στους δανειστές μας), με το κλείσιμο των Βιομηχανιών, το κλείσιμο των καταστημάτων, με την Ανεργία, τη βαριά φορολογία, τα χαράτσια, το Χρηματιστήριο με τις μετοχές να έχουν χάσει την αξία τους, με τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου που τα «κούρεψαν», και έτσι έχασαν με μετοχές και ομόλογα οι Έλληνες επενδυτές τα χρήματά τους, τη μείωση μισθών και συντάξεων, κ.λ.π.

Με όλα αυτά έγινε βίαιη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.

Με όλα αυτά τα μέτρα οι πανούργοι Σιωνιστές των τραπεζών του Ρότσιλντ, κατάκλεψαν τον Ελληνικό Λαό, και τον κατέστησαν φτωχό.

Όλα αυτά είναι το οικονομικό Δόγμα του Σοκ, εναντίον των Ελλήνων.

Εφαρμόζουν με βίαιο τρόπο το Δόγμα του Σοκ εναντίον των Ελλήνων.

Όλα αυτά τα υποφέρει σήμερα ο Ελληνικός λαός, γιατί είχε τη κακή τύχη να βρεθούν πετρέλαια και χρυσός στα εδάφη του, περιουσία που τη θέλουν τα αρπακτικά του πλανήτη. (Όπως στη Χιλή με το Χαλκό).

Όλα αυτά τα μέτρα του Δόγματος του Σόκ, οδηγούν στην εξαθλίωση του Λαού, και στο διαμελισμό της κατεχόμενης χώρας.

Δεν έφταναν όλα αυτά, μας «καπέλωσαν» και με τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και έτσι μας αποτελείωσαν, αφού δημιούργησαν μεγάλη μειονότητα Ασιατών & Αφρικανών, μέσα στη χώρα μας.

Όλα αυτά τα μέτρα του Δόγματος του Σόκ, τα διδάσκουν στη Σχολή του Σικάγου, όπου είναι ειδικευμένη η Σχολή αυτή στην εφαρμογή του Δόγματος του Σόκ, επάνω στους υπό εκμετάλλευση Λαούς της Γης.

Μετά τους Εμίρηδες, τώρα θα «σώσουν» τη χώρα οι Κινέζοι και οι Τουρκο-Αζέροι, στους οποίους παραχωρήσαμε λιμάνια και αγωγούς με ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, έναντι αποικιοκρατικών συμβάσεων.

Οι οικονομικές θεωρίες του Δόγματος του Σοκ, της Σχολής του Σικάγου, είναι αυτές όπως ακριβώς σήμερα εφαρμόζονται στην Ελλάδα. Οι θεωρίες και πρακτικές του «Δόγματος του Σόκ », για να υλοποιηθούν και επιβληθούν στα κράτη και στους Λαούς, χρειάζονται πιόνια πολιτικούς, με κυβερνήσεις μαριονέτες αφοσιωμένες στη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, και στη παγκόσμια διακυβέρνηση.

Το Ελληνικό Δόγμα του Σόκ, αυτό που εφαρμόζει τώρα η Σιωνιστική Τρόϊκα στην Ελλάδα, ευρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή και εξέλιξη.

Ακούμε για «Ανάπτυξη» και «Success story» από εφιάλτες αφελείς και επιπόλαιους υποτελείς πολιτικούς, και τα πιστεύουμε.

Τίποτε δεν γίνεται στην Ελλάδα άνευ εγκρίσεως της Σιωνιστικής Ε.Ε.,

και των Σιωνιστικών ΗΠΑ. Όλες τις επενδύσεις στη χώρα μας ανεπιθύμητων γιαυτούς χωρών, τις σαμποτάρουν, για να κρατούν την Ελλάδα και το Λαό της, εξαθλιωμένη οικονομικά, ώστε να προλάβουν να αρπάξουν «Αυτοί» τα πετρέλαια, και τον υπόλοιπο ορυκτό πλούτο.

Τους Άραβες τους έδιωξαν, και τώρα προσπαθούν να διώξουν τους Κινέζους. «Παραίτησαν» το πρόεδρο της COSCO captain Γουέϊ, επειδή ήταν φιλέλληνας, και είχε μεγαλόπνοα προγράμματα επενδύσεων στην Ελλάδα. Έδιωξαν τους Ρώσους από τους αγωγούς, και από τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, και τα έδωσαν στους «μπατίρηδες» Τουρκο-Αζέρους.

Κεφάλαια σήμερα για επενδύσεις διαθέτουν μόνο Ρώσοι, Κινέζοι, και Άραβες των χωρών του Περσικού Κόλπου. Όλοι αυτοί σαμποτάρονται συστηματικά όταν εμφανίζονται στην Ελλάδα. Δηλαδή, ΗΠΑ, Ε.Ε. και Τρόϊκα, σαμποτάρουν οτιδήποτε εμφανίζεται διατεθειμένο να κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα. Είναι «μοναχοφάηδες» λέει ο λαός, και τα θέλουν όλα τζάμπα. Για να κάνουν εύκολη τη δουλειά τους, μέχρι προγράμματα διαμελισμού της Ελλάδος σκέφτονται να θέσουν σε

εφαρμογή. Εφαρμόζουν τη μέθοδο «Διαίρει και Βασίλευε», παράλληλα με το Δόγμα του Σόκ, για να αρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο.

Προς τούτο έπεισαν τους από Βορρά και Ανατολάς γείτονές μας, να διεκδικούν κομμάτια από τη πατρίδα μας. Θα τους βοηθήσουν με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, στη δεδομένη στιγμή να τα υλοποιήσουν.

Η «Νέα Ελλάδα» που μας υπόσχεται ο Σαμαράς, είναι αυτή των σχεδίων του Δόγματος του Σόκ, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Η «Νέα Ελλάδα» του Σαμαρά είναι όπως αυτή στον επισυναπτόμενο χάρτη. Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με το χάρτη για το πώς θα είναι η «Νέα Ελλάδα» του Σαμαρά και συνεργατών, και των διαδόχων αυτού. Αυτός ο χάρτης που κάνει το γύρο του διαδικτύου, και παρουσιάζει τη «Νέα Ελλάδα» γεωγραφικά μικρότερη, δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις γεωγραφικές διεκδικήσεις των γειτονικών μας χωρών. Εντάσσεται μέσα στα πλαίσια του Δόγματος του Σοκ, εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Η δικομματική κυβέρνηση Σαμαρά, παρουσιάζει αδυναμία υπεράσπισης των Εθνικών μας θεμάτων, και υποτάσσεται στις εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, των αρπακτικών του πλανήτη, για να γίνει η πατρίδα μας γεωγραφικά μικρότερη, και έτσι να απολαμβάνουν οι εφιάλτες πολιτικοί της ευνοίας της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, χαρίζοντας κομμάτια της χώρας.

Γιαυτό αποδυναμώνουν τις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας.

Το «Δόγμα του Σόκ» είναι ένα ψυχολογικό όπλο στα χέρια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, που περιγράφει τις πολιτικές μηχανορραφίες, και τον ανθρώπινο φόρο αίματος που απαιτείται για να επιβληθούν ανήθικες οικονομικές πολιτικές και πρακτικές, σε χώρες προτεκτοράτα και αποικίες, που διαθέτουν αξιόλογο ορυκτό πλούτο,

όπως η Ελλάδα των Σαμαράδων & Βουβουζέλων.

Το Δόγμα του Σοκ, που εφαρμόζεται κατά των Ελλήνων, αποκαλύπτει τη λεηλασία της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, προς όφελος των αποικιοκρατών. Διά των αποκρατικοποιήσεων οι Σιωνιστές Γερμανοί & Αμερικανοί κατακτητές, ληστεύουν τη δημόσια περιουσία, και διά της βαριάς φορολογίας, χαρατσιών, και Χρηματιστηρίου, παίρνουν την κινητή και ακίνητη περιουσία των Ελλήνων.

Στις Σιωνιστικές ΗΠΑ, η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, για να υποτάξει τους απλούς Αμερικανούς πολίτες, τον αγαθό και αθώο Αμερικανικό Λαό, προκαλεί και δημιουργεί, με τη μορφή φυσικών καταστροφών, τεχνικούς Τυφώνες, σεισμούς, πλημμύρες, ανεμοστρόβιλους, τσουνάμια, υψηλές θερμοκρασίες (55 βαθμοί C), ανεξέλεγκτες πυρκαγιές, λιμούς και ασθένειες, δηλαδή Σόκ και Δέος στο Λαό. Όλα αυτά τα πετυχαίνουν με το σύστημα ΗAARP, κ.λ.π.

Όλα αυτά εντάσσονται στο Δόγμα του Σοκ.

Υποβάλλουν τον αθώο Αμερικανικό Λαό, στο Δόγμα του Σοκ!!!

Δημιουργός της θεωρίας του Δόγματος του Σοκ, ήταν ο Μίλτον Φρίντμαν, ο δημιουργός της σχολής οικονομικών του Σικάγου, όπου διδάσκεται η κοσμοθεωρία του Δόγματος του Σόκ, και οι πρακτικές εφαρμογές αυτού επάνω στους Λαούς.

Ο Μίλτον Φρίντμαν ήταν ο μεγάλος φιλόσοφος της οικονομίας, υπέρ του αχαλίνωτου Καπιταλισμού, (Νεοφιλελεύθερες οικονομικές πρακτικές), τις θεωρίες του οποίου έσπευσε ο Πρόεδρος Ρήγκαν , και η τότε Πρωθυπουργός της Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ, αλλά και η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία να υλοποιήσουν, με τη βοήθεια υπόδουλων εφιαλτών πολιτικών ανδρών και γυναικών, στα διάφορα υπό κατοχή κράτη, και με τη βοήθεια των δεξαμενών σκέψεως (Think Tanks). Οτιδήποτε μύριζε και θύμιζε Σοσιαλισμό, π.χ. δωρεάν Παιδεία,

και δωρεάν Υγεία στο λαό, καταργήθηκε.

Η λέξη Σοσιαλισμός αντικαταστάθηκε από τους εφιάλτες πολιτικούς με τη λέξη Νέο-Φιλελευθερισμός, και Σιωνισμός, και τα αριστερά Σοσιαλιστικά κόμματα ανά την υφήλιο μετατράπηκαν σε Σιωνιστικά, αφού γέμισαν με εφιάλτες πολιτικούς, πιστούς στο Σιωνισμό,-Ν.Τ.Π.

Ο εφαρμοζόμενος άκρατος καπιταλισμός, είναι ο καπιταλισμός της καταστροφής των λαών. Όλος ο πλούτος των κρατών της Γης, πηγαίνει στις τράπεζες των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Ανάμεσα στους μαθητές του Μίλτον Φρίντμαν, της Σχολής του Σικάγου, συγκαταλέγονται αρκετοί Πρόεδροι των Σιωνιστικών ΗΠΑ, Πρωθυπουργοί της Σιωνιστικής Βρετανίας, Ρώσοι ολιγάρχες της εποχής Γιέλτσιν, υπουργοί οικονομικών πολλών χωρών, Βασιλείς της Ευρώπης, και Δικτάτορες σε χώρες του τρίτου Κόσμου, Γενικοί Γραμματείς του Κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας, ( Γιαυτό «φάγανε» τον φιλέλληνα Captain Γουέϊ Τζιαφού), αξιωματούχοι του γνωστού μας Δ.Ν.Τ., και οι επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας των Σιωνιστικών ΗΠΑ, (Federal Reserve Bank), δηλαδή όλος ο καλός Σιωνιστικός κόσμος της Ν.Τ.Π.

Μετά τη Χιλή, το Δόγμα του Σοκ, εφαρμόστηκε πάλι, με πολύ μεγαλύτερη βιαιότητα, Στρατιωτική & Οικονομική, στο Ιράκ & Αφγανιστάν, και σήμερα με οικονομική βαρβαρότητα στην Ελλάδα.

Στη χώρα μας σήμερα εφαρμόζεται μια ριζοσπαστική οικονομική θεραπεία-Σοκ, με μαζικές ιδιωτικοποιήσεις, ενιαίο φορολογικό συντελεστή 33%, ΦΠΑ υψηλό 23%, δραματική μείωση του ρόλου του Κράτους, όπου όλα τα έσοδα πάνε στα τοκοχρεολύσια των δανείων της Σιωνιστικής Τρόϊκα. Υπενθυμίζω ότι Τρόϊκα είναι το Σιωνιστικό Δ.Ν.Τ.

Η Σιωνιστική Ε.Ε., και η Σιωνιστική Κεντρική Τράπεζα Γερμανίας.

Όλα αυτά Σιωνιστικών συμφερόντων, των ηγετών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, γιαυτό μας πίνουν το αίμα με τα τοκοχρεολύσια. Έχουν παράδοση να πίνουν το αίμα των Λαών.

Οι τρείς τυπικές απαιτήσεις των Σιωνιστών δανειστών για ιδιωτικοποιήσεις, για κρατική απορρύθμιση, για ολικές περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες, και περικοπές στην Εθνική Άμυνα, δεν είναι καθόλου δημοφιλείς στους Έλληνες.

Στο Δόγμα του Σοκ, γίνεται άγρια εκμετάλλευση των εθνικών και οικονομικών κρίσεων, υπό των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.

Η κρίση χρέους που μας δημιούργησαν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες,

υποχρεώνει την Ελλάδα να ξεπουλήσει τα χρυσαφικά της, ή να πεθάνει.

Η Ελλάδα σήμερα λόγω του οικονομικού «Δόγματος Σοκ» λόγω του υπερβολικού δανεισμού, και συνεπώς τεράστιου χρέους, ευρίσκεται σε κατάσταση καταστολής και διάλυσης.

Σε κάθε χώρα όπου εφαρμόστηκαν οι πολιτικές του οικονομικού Δόγματος του Σοκ, της Σχολής του Σικάγου, προέκυψαν πολύ πλούσιοι

Δυνάστες. Στη Ρωσία τους αποκαλούν «Ολιγάρχες», στη Κίνα «Ηγεμονίσκους», στη Χιλή «Πιράνχας», στην Ελλάδα «Καρχαρίες», και στο παγκόσμιο Σιωνιστικό οικονομικό σύστημα, «Αρπακτικά».

Με τις οικονομικές αρχές του Δόγματος του Σοκ, εξαφανίζεται η μεσαία τάξη, και έτσι έχουμε μόνο πολύ πλουσίους, και φτωχούς.

Τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του συστήματος είναι η μεταβίβαση του δημόσιου πλούτου σε ιδιωτικά χέρια, που συχνά συνοδεύεται με την εκτόξευση του δημόσιου χρέους, και το διαρκώς διευρυνόμενο χάσμα ανάμεσα στους πλούσιους, και στους αναλώσιμους φτωχούς. Οι Έλληνες σήμερα με το βομβαρδισμό που υφίστανται των οικονομικών θεωριών και πρακτικών του Δόγματος του Σοκ, της Σχολής του Σικάγου, αναμένεται να είναι τόσο συγκλονισμένοι και τρομοκρατημένοι, ώστε να παραδώσουν τον έλεγχο των πετρελαϊκών κοιτασμάτων στην εθνική κυριαρχία των Σιωνιστικών ΗΠΑ & Ε.Ε., δηλαδή στις πετρελαϊκές εταιρίες του ηγέτου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας Ροκφέλερ, και να αποδεχτούν χωρίς αντίσταση το διαμελισμό της χώρας, και την ύπαρξη Ε.Ο.Ζ. στη χώρα μας. Ήδη σχεδιάζουν ΕΟΖ στη Θράκη, δηλαδή φτηνά μεροκάματα επιπέδου Βουλγαρίας, Ρουμανίας, & Αλβανίας.

Όσον αφορά την Α.Ο.Ζ. με τα ενεργειακά κοιτάσματα, ας την ξεχάσουμε για πάντα, αφού την «έφαγαν» τα παγκόσμια αρπακτικά.

Μία απόδειξη του εφαρμοζόμενου Δόγματος του Σοκ επάνω στην ανθρωπότητα, είναι και η ηλεκτρονική κατασκοπεία των Σιωνιστικών δυνάμεων-(ΗΠΑ), -όπως πρόσφατα απεκαλύφθη-, εναντίον όλων των άλλων φιλικών ή εχθρικών προς ΗΠΑ, κρατών του πλανήτη.

Είναι γνωστή σε όλους μας η υπόθεση SNOWDEN, του νεαρού Αμερικανού που απεκάλυψε την ηλεκτρονική κατασκοπεία των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, εναντίον όλων των άλλων φίλων και εχθρών, πολιτών ή κρατών του πλανήτη.

Έτσι παρακολουθούσαν και παρακολουθούν οι Σιωνιστικές ΗΠΑ,

με τις μυστικές υπηρεσίες τους NSA, CIA, κ.λ.π. για λογαριασμό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, όλα τα κράτη, αλλά και άτομα στο πλανήτη.

Η κατασκοπεία και παρακολούθησης έγιναν και γίνονται μέσω όλων των ηλεκτρονικών δικτύων του διαδικτύου, και κινητών τηλεφώνων, δηλαδή προηγμένης τεχνολογίας κατασκοπεία, και έφεραν σε δύσκολη διπλωματική θέση τις Σιωνιστικές ΗΠΑ , με όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Ακόμη και τις αποικίες τους, -σαν την Ελλάδα,- κατασκόπευαν, όπου

«ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον». Αφού στην αποικία Ελλάδα ισχύει

το ρητό «Μπάτε σκύλοι αλέστε», & «Ξέφραγο αμπέλι» για όλους,

τι χρειαζότανε η ηλεκτρονική κατασκοπεία, αφού η Μεγάλη σιδερόφρακτη Πρεσβεία τα μαθαίνει όλα από πρώτο χέρι, από τους προσκυνημένους εφιάλτες υποτελείς πολιτικούς.

Η ηλεκτρονική αυτή κατασκοπεία εναντίον φίλων και εχθρών, εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των μεθόδων του Δόγματος του Σοκ, του ψυχολογικού πολέμου που εφαρμόζει η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, εναντίον πάντων, προκειμένου να μας τρομοκρατεί.

Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι γενναία παλικάρια σαν τον Ασάνζ των

WIKILEAKS, και τον SNOWDEN της NSA, και μαθαίνουμε με τι

«κουμάσια» συμμάχους ΑμερικανοΣιωνιστές έχουμε να κάνουμε.

Τα εγχώρια ΜΜΕ γράφουν, «Αποκλειστικό!! Όλα στη φόρα».

Οι υποκλοπές και κατασκοπεία της Αμερικανικής NSA, πιάνει πολύ βαθιά και την Ελλάδα τη τελευταία τετραετία, την Ελλάδα των Jeffrey,

Σαμαράδων, Βουβουζέλων, κ.λ.π. Αφού τα μαθαίνουν από τους ίδιους από πρώτο χέρι, γιατί να ξοδεύουν χρήματα για ηλεκτρονική υποκλοπή!

Εφαρμόζουν το οικονομικό Δόγμα του Σοκ επάνω στην Ελλάδα, και στους Έλληνες. Τα ΜΜΕ γράφουν, «Ξεπερνάει και τη πιο νοσηρή φαντασία». «Η Ελλάδα έγινε έρμαιο των πολιτικών και τραπεζικών Σιωνιστών Αμερικανών και Γερμανών δολοφόνων».

Ο νεαρός SNOWDEN κατέχει τεράστιο υλικό που θα πλήξει τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες. Οι Αμερικανοί της παγκόσμιας κυβέρνησης

αντέδρασαν με μια κυνική ομολογία λέγοντας, «Τι κάνετε έτσι;;;

σε όλο τον κόσμο το ίδιο γίνεται». Οι κατασκοπείες αυτές των ΗΠΑ, λέγονται ηλεκτρονικός, ψηφιακός, ψυχρός πόλεμος, εναντίον πάντων, και εντάσσεται μέσα στα πλαίσια του «Δόγματος του Σοκ» , για τρομοκράτηση των πολιτών και κρατών του πλανήτη.

Βλέπετε σήμερα τι συμβαίνει σε Συρία, Αίγυπτο;;

Τα ίδια με οικονομική μορφή συμβαίνουν και στην Ελλάδα.

Ύστερα από όλα αυτά, εμείς οι Έλληνες είμαστε έτοιμοι για όλα όσα θα συμβούν στο άμεσο μέλλον;;; Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα ανθρωποειδή αρπακτικά που ληστεύουν το πλανήτη;;;

Δυστυχώς για την Ελλάδα, η χώρα μας ευρίσκεται υπό τη κατοχή της Σιωνιστικής Τρόϊκα των δανειστών, τα στελέχη της οποίας είναι απόφοιτοι της Σχολής του Σικάγου, και εφαρμόζουν το Δόγμα του Σοκ,

επάνω στους Έλληνες, με τη βοήθεια υποτελών εφιαλτών πολιτικών.



ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος

Αρθρογράφος τύπου & διαδικτύου



Πηγή:

Το Διαδίκτυο






ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ


Η «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ»





ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ..Ο ΡΑΙΧΕΧΕΝΜΠΑΧ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ"

Πλήρης επιβεβαίωση της Realnews για τον ΕΟΠΥΥO υπουργός Υγείας επιβεβαίωσε το πρωτοσέλιδο της Realnews. Ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν μάνατζερ που θα προέρχονται από το εξωτερικό σε θέσεις «κλειδιά» στον ΕΟΠΥΥ.
Το πρώτο θέμα της Realnews που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή αποκαλύπτει την απόρρητη έκθεση Ραϊχενμπαχ για τη δημόσια υγεία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ευρωπαίοι μάνατζερ προβλέπεται να είναι τα «αφεντικά" του ΕΟΠΥΥ».
Περισσότερα στην Realnews που κυκλοφορεί….

info by enikos

(non paper κύκλων Καραμανλή) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤO ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ 2004-2009


Με μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον Κώστα Καραμανλή, τα "ΝΕΑ" κυκλοφόρησαν σήμερα με πρωτοσέλιδο άρθρο "Κοίτα ποιοι μιλάνε" αναφερόμενο στην διακυβέρνηση Καραμανλή και τις δήθεν ευθύνες του.
Προσπαθεί να μας πείσει η εφημερίδα ότι για όλα τα δεινά....
του τόπου φταίει ο Καραμανλής, όμως ο συντάκτης του άρθρου με τα στοιχεία που παραθέτει, χωρίς να το θέλει αναδεικνύει μοναδικό υπεύθυνο τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Κύκλοι του πρώην Πρωθυπουργού συνέταξαν το ακόλουθο non paper στο οποίο παραθέτουν τα πραγματικά επίσημα στοιχεία για το δημόσιο χρέος διαψεύδοντας και ανατρέποντας το επαίσχυντο κείμενο των "ΝΕΩΝ". 

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ
Το μέγεθος του Δημοσίου χρέους δεν αποτυπώνεται σε απόλυτα νούμερα, αλλά πάντοτε ως ποσοστό του ΑΕΠ.
Ακόμη όμως και αν πάρει κανείς τα στοιχεία του ίδιου του ρεπορτάζ σε απόλυτους αριθμούς, το χρέος επί Ανδρέα Παπανδρέου υπερδεκαπλασιάστηκε (αύξηση 1050 %) . Αύξηση πολύ μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη περίοδο, όπως φαίνεται και στο γράφημα που ακολουθεί.
Σε κάθε περίπτωση η αύξηση του χρέους επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας αναλύεται ως εξής:
Την 31/12/2003 το Χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης ήταν 182. δισ. ευρώ και την 31/12/2008 διαμορφώθηκε σε 262 δισ. ευρώ. Δηλαδή αυξήθηκε κατά 80 δισ. ευρώ.
Πού πήγαν αυτά τα χρήματα:
-50 δισ. πήγαν για την πληρωμή τόκων, στο δημόσιο χρέος που κληρονόμησε η Νέα Δημοκρατία.
-10 δισ. πήγαν για την πληρωμή αμυντικών εξοπλισμών που είχαν παραγγελθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και πληρώθηκαν επί ΝΔ.
- 2,5 δισ. πήγαν για χρέη Νοσοκομείων που βρήκε η ΝΔ από προηγούμενα χρόνια.
- 7 δισ. πήγαν για υποχρεώσεις προς τα ασφαλιστικά ταμεία που είχαν αναλάβει οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
Δηλαδή από τα 80 δισ, τα 70 περίπου, πήγαν για την κάλυψη υποχρεώσεων που είχαν αναλάβει οι προηγούμενες κυβερνήσεις, του ΠΑΣΟΚ.
Ακόμη και αν συνυπολογίσουμε το 2009, χρονιά που το Δημόσιο χρέος αυξήθηκε κατά πολύ, όπως συνέβη σε όλες τις χώρες, λόγω της διεθνούς κρίσης, η συνολική εικόνα δεν αλλάζει. Στο τέλος του 2009, το χρέος ήταν 298 δισ. ευρώ, δηλαδή αυξημένο κατά 116 δισ. ευρώ σε σχέση με το 2003.
Στο διάστημα 2003 – 2009 οι τόκοι που πληρώθηκαν ήταν 61 δισ. ευρώ, 20 δισ. ήταν οι δαπάνες για εξοπλισμούς, χρέη νοσοκομείων και ταμεία που αναλύσαμε παραπάνω. Άλλα 5,2 δισ. καλύπτουν τις δαπάνες για την απόκτηση προνομιούχων μετοχών των τραπεζών και την αύξηση κεφαλαίου του ΤΕΜΠΜΕ, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενίσχυσης της πραγματικής οικονομίας και στήριξης του τραπεζικού συστήματος. Τα υπόλοιπα 30 δισ. περίπου είναι το έλλειμμα του 2009, όπου φρόντισε να το φτάσει το ΠΑΣΟΚ. Εν πάση δε περιπτώσει η Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή δανείσθηκε, μεταξύ 2004-2009, πρωτογενώς λιγότερο από 10 δις. Πρόκειται για το μικρότερο ετήσιο ύψος πρωτογενούς δανεισμού τουλάχιστον από την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.
                           ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Ι. Ως προς τους δημόσιους υπαλλήλους, υπό την ευρεία του όρου έννοια η οποία περιλαμβάνει και εκείνους που υπηρετούσαν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου :

Α.- Το 2004 υπηρετούσαν 472.332 υπάλληλοι, κατανεμόμενοι ως εξής :

1. Κεντρική Υπηρεσία 354.695
2. ΝΠΔΔ  44.910
3. ΟΤΑ α΄και β΄βαθμού  72.727

Β.- Το 2009 υπηρετούσαν 530.589 υπάλληλοι ,κατανεμόμενοι ως εξής :

1. Κεντρική Υπηρεσία 397.897
2. ΝΠΔΔ  48.634
3. ΟΤΑ α΄και β΄βαθμού  84.058


Γ.- Άρα η διαφορά μεταξύ 2004 και 2009 είναι 58.257 περισσότεροι υπάλληλοι.

1. Απ΄αυτούς οι 33.500 δεν προσλήφθηκαν πρωτογενώς αλλά προέρχονται από εκείνους των οποίων οι ιδιωτικού δικαίου συμβάσεις μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου, κατ’ εφαρμογή του Π.Δ. 164/2004. Επισημαίνεται ότι η μετατροπή αυτή έγινε υποχρεωτικώς – και με διαδικασία ΑΣΕΠ, μολονότι τούτο δεν ήταν επιβεβλημένο κατά το Σύνταγμα – λόγω των προβλέψεων της Οδηγίας της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης του 1999. Συγκεκριμένα η Κυβέρνηση Κ. Σημίτη αφενός είχε «κληροδοτήσει» το 2004 στην Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή περί τους 129.000 συμβασιούχους ορισμένου χρόνου και έργου. Και, αφετέρου, ουδέν είχε πράξει για την προσαρμογή στην ως άνω Οδηγία, υπό τον κίνδυνο καταδίκης της Χώρας με ανυπολόγιστες οικονομικές συνέπειες. Γι’ αυτό και αμέσως εκδόθηκε το ως άνω Π.Δ. 164/2004 με το οποίο, και σε συνεννόηση με τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και ύστερα από γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας, μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου οι 33.500 συμβάσεις κείνων που κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. 

2. Κατά συνέπεια μεταξύ 2004-2009 προσλήφθηκαν πρωτογενώς, και για την κάλυψη υφιστάμενων τεράστιων κενών του στενού δημόσιου τομέα – πάντοτε δε μέσω ΑΣΕΠ – 24.757 δημόσιοι υπάλληλοι. Εκ των οποίων πάνω από 10.000 στους ΟΤΑ α΄και  β΄ βαθμού.

3. Απλή στατιστική παρατήρηση λοιπόν αποδεικνύει ότι ο κατ’ έτος μέσος όρος προσλήψεων μεταξύ 2004-2009 ήταν ο μικρότερος, τουλάχιστον μετά το 2000. Και, βεβαίως, δεν γίνεται λόγος για τα προηγούμενα – ιδίως μετά το 1981 – χρόνια, όπου συνέβησαν τα «όργια» κομματικών προσλήψεων του ΠΑΣΟΚ – «φυσικά» εκτός ΑΣΕΠ – και για τα οποία τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα σιωπούν «αιδημόνως».

ΙΙ. Ως προς τους συμβασιούχους με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και έργου :

Α.- Τα στοιχεία έχουν ως εξής :

1.Το 2004 υπηρετούσαν 128.963 συμβασιούχοι, οι οποίοι είχαν προσληφθεί    από τις Κυβερνήσεις Σημίτη, κατανεμόμενοι ως εξής :

(α) Ορισμένου χρόνου : 94.352
(β) Έργου : 34.431
2. Το 2005 υπηρετούσαν 128.868 συμβασιούχοι, κατανεμόμενοι ως εξής :

(α) Ορισμένου χρόνου : 92.762
(β) Έργου : 36.106

      3. Το 2006 υπηρετούσαν 128.421 συμβασιούχοι, κατανεμόμενοι ως εξής :

(α) Ορισμένου χρόνου : 103.312
(β) Έργου :  25.109

      4. Το 2007 υπηρετούσαν 118.513 συμβασιούχοι, κατανεμόμενοι ως εξής :

(α) Ορισμένου χρόνου : 96.114
(β) Έργου : 22.399

5. Το 2008 και επέκεινα υπηρετούσαν 96.819 συμβασιούχοι, κατανεμόμενοι     ως εξής :

(α) Ορισμένου χρόνου : 75.127
(β) Έργου : 21.692

Β.- Από τα στοιχεία αυτά συνάγεται ότι αν μεταξύ 2004-2006 ο αριθμός των συμβασιούχων αυτών ήταν σχετικά υψηλός – αλλά ίσος μ’ αυτόν που προσέλαβε το ΠΑΣΟΚ προ του 2004 – είναι διότι κατά τα τρία αυτά χρόνια ανανεώθηκαν υποχρεωτικώς, όσο διαρκούσαν οι διαδικασίες του ΑΣΕΠ, οι προ του 2004 συμβάσεις εκείνων, οι οποίοι είχαν προσληφθεί, όπως τονίσθηκε, από τις Κυβερνήσεις Σημίτη και ενέπιπταν στις διατάξεις του Π.Δ. 164/2004. ΄Ητοι οι συμβάσεις που τελικώς μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου. Γι’ αυτό και μετά το 2007 «έπεσαν» καθέτως, φθάνοντας πλέον στο μικρότερο επίπεδο, τουλάχιστον μετά το 2000.
                                     zouzouni news

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ! “Αθωώνουν εκ των προτέρων τους εαυτούς τους, τους συμβούλους τους και τους φίλους τους….”


a4b386613794e4c7cd10e5b37246fd64_L



Η κυβέρνηση Σαµαρά έχει επιδοθεί σε µια βιοµηχανία νοµοθετικής εκ των προτέρων αθώωσης όλων όσων θα χρειαστεί και θα χρησιµοποιήσει.
Φανταστείτε τι πρόκειται να περάσουν το επόµενο διάστηµα
Πριν από λίγο καιρό ψήφισαν νόµο για να αθωώσουν τους τραπεζίτες για τα παράνοµα δάνεια που έδιναν και συνεχίζουν να δίνουν στα κόµµατα. Το θυµάστε εκείνο το περίφηµο «δεν συνιστά απιστία…»;
Η βουλή έχει κέφια και… ψηφίζει
Τους τελευταίους µήνες υπάρχει µία πληθώρα νόµων οι οποίοι εξαιρούν από κατηγορίες ευθυνών συγκεκριµένες κατηγορίες προσώπων
Το ΧΩΝΙ φέρνει αυτήν την Κυριακή στο φως πέντε νόμους που “καίνε”!
ΟΛΕΣ – μα όλες – τις εξαιρέσεις τις ανακαλύψαμε χαντακωμένες σε άσχετους νόμου. Και όλα αυτά, πάντα, όταν η κοινή γνώμη είναι στραμμένη αλλού.
Το ΧΩΝΙ αποδεικνύει αυτήν την Κυριακή την κατάντια του κράτους που αθώωνει εκ των προτέρων (συχνά και αναδρομικά) όσους θέλει να χρησιμοποιήσει για να εκτελέσουν άφοβα τις μνημονιακές εντολές
ΤΟ ΧΩΝΙ

ΖΑΛΟΓΓΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ - ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΝΕΑΡΟΥΣ - ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ !

απο Δ.Πορφύρη και Π.Σταφυλά

Το επεισόδιο μαγνητοσκοπήθηκε στην Αλεξάνδρεια . Ομάδα ενόπλων που ανήκουν στο παρακλάδι της Αλ Κάιντα , Αν σαρ Αλ Σαρια με μέλη από την πρώην ισλαμιστική οργάνωση Αιγυπτιακό
Ισλαμιστικό Τζιχάντ στο οποίο ηγείτο ο Αλ Ζαουρί , επιτίθονται σε νεαρούς διαδηλωτές οι οποίοι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν το μένος των ισλαμιστών έχουν ανέβει σε μια οροφή κτιρίου. Εκεί παγιδεύονται και τους εξωθούν σε πτωση στο κενο. Το βίντεο αναρτήθηκε σε φορουμ της Αλ Καιντα στο διαδίκτυο και δημοσιοποιήθηκε από το inserbie news και syriareport Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται και η εκτέλεση του κόπτη ιερέα.

Δείτε το βίντεο εδώ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
πηγη

ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΆΣΙΝΗ ΚΑΡΑΜΠΌΛΑ;






Γ.Δ.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!! Η ΔΟΣΗ ΣΕ "ΔΟΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΜΕ "ΔΟΣΕΙΣ"

Ραγδαίες εξελίξεις – Οι Βρυξέλλες διέρρευσαν την απόφαση που θα πάρει το Eurogroup τη Δευτέρα! Δεν θα εγκριθεί συνολική εκταμίευση των 8,1 δισ.ευρώ

- ''Τμηματικά η δόση των 8,1 δισ.ευρώ στην Ελλάδα με την προϋπόθεση πως η ελληνική κυβέρνηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της''
- Μυστήριο πως η Ευρωπαϊκή Ένωση προκαταλαμβάνει το Eurogroup ενώ θεωρητικά είναι σε εξέλιξη
οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα
- Επιβεβαίωση της διαρροής και από τα Γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης
- Süddeutsche Zeitung: Οι διαπραγματεύσεις θα διαρκέσουν και πάλι μέχρι το τελευταίο λεπτό ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει απόφαση στο Eurogroup
Η απόφαση του Eurogroup θα προβλέπει την τμηματική καταβολή της επόμενης δόσης. Η πολιτική απόφαση θα αφορά στο σύνολο του ποσού, αλλά τα χρήματα θα καταβάλλονται σύμφωνα με την τήρηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης στην τρόικα.

Δεν πρόκειται δηλαδή να εγκριθεί η εκταμίευση του συνολικού ποσού των 8,1 δισ. ευρώ, που είναι η συνεισφορά της ευρωζώνης αλλά και του ΔΝΤ.

Στην Αθήνα κυβέρνηση και τρόικα δίνουν μάχες από υπουργείο σε υπουργείο για την μείωση των δημοσίων δαπανών και την τήρηση των δεσμεύσεων. Για πρώτη φορά, ωστόσο, είναι οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των δανειστών που δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα επιτευχθεί συμβιβασμός.

Οι διαπραγματεύσεις θα διαρκέσουν και πάλι μέχρι το τελευταίο λεπτό
Τη Δευτέρα οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης πρόκειται να αποφασίσουν κατά πόσο η Ελλάδα θα μπορεί να αναμένει σύντομα την δόση των 8,1 δισ ευρώ ή εάν η εκταμίευσή της θα γίνει τμηματικά και θα καθυστερήσει κάποιους μήνες.

«Οι διαπραγματεύσεις θα διαρκέσουν και πάλι μέχρι το τελευταίο λεπτό», εκτιμά η Süddeutsche Zeitung, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει απόφαση στο Eurogroup της Δευτέρας.

Κλειδί για τις εξελίξεις οι γερμανικές εκλογές

Όπως υπογραμμίζεται στις Βρυξέλλες, η απόφαση των υπουργών Οικονομικών θα προβλέπει την τμηματική καταβολή της επόμενης δόσης.
Δεν πρόκειται δηλαδή να εγκριθεί η εκταμίευση του συνολικού ποσού των 8,1 δισ. ευρώ, που είναι η συνεισφορά της ευρωζώνης αλλά και του ΔΝΤ.

Η πολιτική απόφαση θα αφορά στο σύνολο του ποσού, αλλά τα χρήματα θα καταβάλλονται σύμφωνα με τις ανάγκες της Ελλάδας και την τήρηση των δεσμεύσεων.

Η εξέλιξη είναι αναπόφευκτη με δεδομένο ότι δεν έχει κλείσει ακόμη το θέμα της διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων.
Ήταν εξαρχής σαφές ότι οι εταίροι δεν θα έκαναν καμία υποχώρηση στο τμήμα αυτό των προαπαιτουμένων. «Είναι πιθανό, αλλά όχι βέβαιο. Όλα θα εξαρτηθούν από το εάν και κατά πόσον η Ελλάδα μπορεί να εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις στις οποίες έχει δεσμευτεί», είπε ο επίτροπος αρμόδιος για Οικονομικά και Νομισματικά Θέματα Όλι Ρεν στην ομιλία του στην πόλη Μικέλι.

Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν στη φάση αυτή οι εταίροι είναι μια δεύτερη εστία κρίσης σε χώρα της ευρωζώνης, μετά την Πορτογαλία.
Εάν επέμεναν σε μέτρα δημοσιονομικά, θα προέκυπταν μεγάλα προβλήματα για τη συνοχή της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης.
Δυόμισι μήνες πριν από τις γερμανικές εκλογές κανείς δεν θα ήθελε να ρισκάρει την αναζωπύρωση της «ευρωκρίσης».
Η εκλογική αναμέτρηση της 22ας Σεπτεμβρίου είναι καθοριστικός παράγοντας για τις εξελίξεις στην ευρωζώνη και για έναν ακόμη λόγο που σχετίζεται με τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Μετά τις εκλογές θα τεθεί επιτακτικά το ζήτημα της «ανακούφισης» από το βάρος των υποχρεώσεων της εξυπηρέτησης του χρέους.
Ήδη κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για τον τρόπο απομείωσης του ελληνικού χρέους, με επικρατέστερο εκείνο της ένταξης του χρέους στον ESM αλλά και αυτό της μείωσης των επιτοκίων και της επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής του.
newsit.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ «ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ. ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΧΙΟ»


«ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ»


Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε απόψε (06.07.13) την εξής δήλωση:

«Μόλις τώρα μου επιβεβαιώθηκε ότι στα χέρια των Τούρκων πέρασε και η μαρίνα του Πυθαγορείου Σάμου!

Είναι η δεύτερη μαρίνα, μετά από εκείνη της Μυτιλήνης, που τίθεται υπό έλεγχο των Τούρκων, οι οποίοι τώρα αναζητούν τουλάχιστον άλλη μία, έχοντας ήδη κάνει βολιδοσκοπήσεις για τη μαρίνα της Χίου.

Είχα εδώ και πολύ καιρό αποκαλύψει το σχέδιο των Τούρκων και για το Πυθαγόρειο, καταθέτοντας μάλιστα και σχετική Ερώτηση στη Βουλή, για την οποία εισέπραξα – σκοπίμως βέβαια – θολές και αόριστες απαντήσεις.

Η μαρίνα στο Πυθαγόρειο της Σάμου πέρασε στα τουρκικά χέρια από τα χέρια του γνωστού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Στέγγου, με λεπτομέρειες που θα αποκαλύψει μέσα στις επόμενες ώρες ο Πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Σάμο, Δημοσιογράφος Γιώργος Γαρυφάλλου.

Σημειώνω ότι στην προηγούμενη ιδιοκτησία, ο Δήμος Σάμου είχε ένα ποσοστό 3%, το οποίο είναι άγνωστο τι έχει απογίνει. Δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τον Δήμαρχο.

Όπως άγνωστο, είναι και το τι ρόλο έπαιξαν αυτοδιοικητικοί ή εφοπλιστικοί ή επιχειρηματικοί παράγοντες της Σάμου, σε όλη αυτή τη διαδικασία. Ακόμα και με εν πλω μυστικές συναντήσεις.

Το ψάχνουμε και κανένας δεν θα μείνει στο απυρόβλητο.

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό, ότι οι Τούρκοι αγοράζοντας μαρίνες στα ακριτικά ελληνικά νησιά του Αιγαίου, σε συνδυασμό με τις δικές τους, δημιουργούν ένα θαλάσσιο τουριστικό ρεύμα που θα εκκινεί με σκάφη από τα παράλια της Τουρκίας, θα έρχεται στις...τουρκικές μαρίνες της Ελλάδας (για ημερήσιες ή πολυήμερες επισκέψεις), δημιουργώντας έτσι στους ξένους την πεποίθηση ότι διασχίζουν το… τουρκικό Αιγαίο.

Ως Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έχω επανειλημμένα αναφερθεί σε αυτό τον κίνδυνο του «κόκκινου Αιγαίου», μιλώντας και από το βήμα της Βουλής αλλά και σε ανακοινώσεις ή Ερωτήσεις μου.

Μπροστά σε αυτή την άλωση, το Υπουργείο Εξωτερικών σιωπά, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας παρακολουθεί αδιάφορα και προφανώς η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) ή πιάνεται στον ύπνο ή της υποδεικνύεται να μην ασχολείται.

Όσο για τους τοπικούς άρχοντες, δεν θα κάνω κανένα σχόλιο, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι στην οποιαδήποτε ερώτησή μου θα μου απαντήσουν ότι «δεν ανακατεύονται σε ιδιωτικές επιχειρηματικές δραστηριότητες».

Με λίγα λόγια η Ελλάδα ξεπουλιέται κομμάτι- κομμάτι…

Μήπως, κάτι ξέρουν περισσότερο, οι επιχειρηματίες που μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια τους, μας μαθαίνουν δωρεάν κάθε βράδυ την τουρκική γλώσσα;»

ΝΑΙ ! ΡΕ !..... ΑΡΝΟΥΜΑΙ.....

 
Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης . Στέκομαι πάνω της κοντά τρία χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους.
 
Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου που θα στηρίζεται σε αυτούς τους κατοχικούς νόμους και βεβαίως δεν πρόκειται να δείξω κανέναν σεβασμό στους δικαστές που θα κληθούν να με κρίνουν. Τους έχω ήδη καταδικάσει από την ώρα που περίμενα σε εκείνη την γραμμή με τα δυο μου πόδια μες στο κρύο να έρθουν να αποδώσουν την δικαιοσύνη στην οποία ορκίστηκαν να υπηρετούν μέχρι θανάτου.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε κομματικό υπάλληλο, που έχει πάρει τον τίτλο-φερετζέ- του δημοσίου, ο οποίος θα έχει απαίτηση να βρει την παρανομία μου για να αποδώσει το τίμημα σε χρήμα. Να είναι σε απόσταση ασφαλείας από το χέρι μου όταν θα πατήσει την σφραγίδα του κατασχετηρίου του σπιτιού μου, διότι αυτό το σπίτι δεν έβγαλε ούτε ένα σκουλήκι που να αποδέχεται τα πάντα αρκεί να "πέφτει" ο αιματοβαμμένος του μισθός .
 
Αρνούμαι να αποδεχθώ γιατρό δημοσίου τομέα όταν θα έρθει η ώρα να έχει ανάγκη την επιστήμη του συμπολίτης μου και θα έχει το θράσος να ζητήσει βιβλιάριο υγείας ή το χρηματικό ποσό που ορίζει ο νόμος για να κάνει αυτό που του επιβάλει ο υπέρτατος νόμος του λειτουργήματος του. Η άρνησή του να τιμήσει τον όρκο του θα είναι και η δική μου άρνηση να σεβαστώ ό,τι πολυτιμότερο έχει.
 
Αρνούμαι να αποδεχθώ τον όποιον θεσμό ακόμα κατέχει θέση σε αυτή την χώρα. Οι θεσμοί που έμαθα να σέβομαι είναι αυτοί που υπηρετούν την χώρα μου και δεν υπηρετούν καμία άλλη εις το όνομα του κέρδους.
 
Αρνούμαι να αποδεχθώ τα όρια που θα θέσει ο κάθε υπουργίσκος για το πώς θα διεκδικήσω τα δικαιώματα μου τα οποία έχουν ήδη εξαϋλωθεί από τις υποκλίσεις που έχει κάνει αυτός και οι όμοιοί του στην Μεγάλη Τράπεζα που λέγεται Ευρώπη.
 
Αρνούμαι να αποδεχθώ ως καθαρό πολιτικό πρόσωπο τον οποιονδήποτε διατηρεί ακόμα και τυπικές σχέσεις, συζητά ή έστω βρίσκεται τυχαία στον ίδιο χώρο με εκπροσώπους χωρών ή ιδρυμάτων που έβαλαν την ζωή μου υποθήκη για τις δικές τους αποθήκες χρήματος.
 
Αρνούμαι να αποδεχθώ τον κρατικό φρουρό ο οποίος αντί να φυλλάτει την δική μου πλάτη ασκεί βία σε μένα και στους γύρω μου για να μην ματώσει ο κρατικός εχθρός που έχει ασυλία, αν και εδώ και τρία χρόνια η ασυλία του έχει αρθεί όπως έχουν αρθεί και όλοι οι νόμοι με τις δικές του υπογραφές. Οι κρατικοί φρουροί που προστατεύουν τον εχθρό και όχι τον συνάνθρωπο εδώ και τρία χρόνια μετατράπηκαν συνειδητά, εφόσον δεν παραιτήθηκαν, σε παρακρατικούς.
 
Αρνούμαι να αποδεχθώ ως Άνθρωπο οποιονδήποτε ψηφοφόρο ή παλαμακιστή του οποιοδήποτε κόμματος συμμετέχει ακόμα και με την παρουσία του μέσα στο Κατοχικό Κοινοβούλιο, αλλά και όλους αυτούς που σπρώχνουν την κατάσταση με οποιαδήποτε κομματική ταμπέλα. Δεν σέβομαι τον μικρό, άνοο, ατομικιστή και επικίνδυνο πολίτη ο οποίος με την κρυφή του ψήφο επιμένει να συντηρεί την χώρα μου σε καταστολή και ψυχική αφαίμαξη.
Αρνούμαι να αποδεχθώ τον καθημερινό εξευτελισμό του Ανθρώπου, τον βιασμό της αξιοπρέπειας ζωής και θανάτου, τις αυτοκτονίες, την πείνα, την κατάθλιψη, την στέρηση οξυγόνου των δικών μου ονείρων και του διπλανού μου, αλλά και το κομμάτιασμα της χώρας μου με προδοτικά χρεόγραφα.
Αρνούμαι να θεωρώ ίσους όλους αυτούς που νομίζουν ότι η σιωπή μου είναι και η κατάφασή μου στο προμελετημένο έγκλημα που επιμένουν να συντελούν.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Επένδυση χρυσού … με αίμα λαού !


Σαμαράς: η επένδυση χρυσού θα προχωρήσει με κάθε κόστος .!
Δένδιας : δεν θα ανεχτούμε άλλες σκουριές στην Ελλάδα .!
Αν κάτι …. δεν καταλαβαίνεις ; Έλληνα πατριώτη . τότε διάβασε και αυτό .!
Μετά το ξεπούλημα (317.000)στρ. στην είσοδο του Αγίου Όρους στην Χαλκιδική έναντι (11 εκατ. ευρώ) από τον (τέως υφ/γό της μεγάλης συμμορίας) Χρήστο Πάχτα προς τον Μπόμπολα της (Ελληνικός χρυσός) και τους συνεταίρους του καναδούς, με μόνο κέρδος για (10) περίπου χρόνια λίγες θέσεις εργασίας για την περιοχή και ίσως κάποια αντισταθμιστικά .
  • ήρθε η ώρα να πέσουν όπως τα όρνια και να την ξεκοιλιάσουν με επιφανειακή εξόρυξη ανατινάζοντας τα πάντα σε πολύ μεγάλο βάθος αφήνοντας τους πίσω κρανίου τόπο , καταστρέφοντας για πάντα την πατρίδα του Αριστοτέλη και την είσοδο του περιβολιού της παναγίας μας το Άγιο Όρος .
Την ονομάζουν επένδυση αλλά δεν είναι , είναι μια ληστρική εκμετάλλευση που θα μετατρέψει την περιοχή σε χαβούζα των Βαλκανίων χωρίς τα γάργαρα της νερά και γεμάτη με τοξικά απόβλητα , δηλητήρια ,και θάνατο .. πολύ θάνατο.
  • τόσο στις σκουριές στο όρος κάκκαβο στην Χαλκιδική, όσο και στο Κιλκίς ,στις Σάπες της Ροδόπης ,και στον Έβρο ένα μόνο στόχο έχουν ( να σκάψουν να αρπάξουν και να μας αφήσουν με την ολική καταστροφή).
ο Μπόμπολας και οι τοπικοί κολαούζοι βαλαν στόχο το ξεπούλημα της πατρίδας μας.
Ποτέ τόσοι λίγοι δεν έκαναν τόσο μεγάλη καταστροφή στην πατρίδα μας …παρά μόνο … οι εφιάλτες.

ως θεματοφύλακες της πατρίδας μας , λέμε ξεκάθαρα και βροντερά .
όχι στο ξεπούλημα της Χαλκιδικής - ναι στο νερό - ναι στην ζωή !
  • Γι’αυτό: όλοι μαζί από παντού …. Ως ανεξάρτητοι και αδούλωτοι Έλληνες … μπορούμε να σώσουμε το δικαίωμα των παιδιών μας να ζήσουν στον τόπο που γεννήθηκαν χωρίς τον χρυσό θάνατο πάνω από τα κεφάλια τους .
Χαλκιδική --Κιλκίς – Ροδόπη - Έβρος από μόνες τους αυτές οι περιοχές αποτελούν το χρυσάφι της Ελλάδας αλλά μόνο για τους έλληνες..!!!! και όχι για τα αρπακτικά!
Στα μπλόκα της Ιερισσού κρατάμε Θερμοπύλες ! με * τάν η επί τάς *
όχι στην εξόρυξη του χρυσού … με αίμα λαού ._

Γιώργος Πασχαλίδης : καθηγητής Ιερισσός Χαλκιδικής.

Εικονική Σαμαρικότητα…


ÏÌÉËÉÁ ÁÍÔÙÍÇ ÓÁÌÁÑÁ ÓÅ ÅÊÄÇËÙÓÇ ÃÉÁ ÔÇÍ ÌÅÔÁÍÁÓÔÅÕÓÇΟι άνθρωποι ποτέ δεν λένε τόσα ψέματα, όσα μετά το κυνήγι, στη διάρκεια του πολέμου και πριν τις εκλογές.

(Όττο Φον Μπίσμαρκ, 1815-1898, Γερμανός καγκελάριος)
Εμείς μάλλον βρισκόμαστε κάπου ανάμεσα και στα τρία.
Τον περασμένο Απρίλιο, το ζευγάρι των σωτήριων δυνάμεων του τόπου, ο Αντώνης της καρδιάς μας και ο Βαγγέλης του εντέρου μας, έκοβαν κορδέλες στο Ζευγολατιό χειροκροτούμενοι από…δανεικούς εργάτες.
Τον Μάιο το τρίο Στούτζες της κυβέρνησης “μείωνε” τον ΦΠΑ, συζήταγε για ένα νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού που ποτέ δεν ήθελε, και πούλαγε τρελίτσα στους Κινέζους με το περίφημο πλέον σε όλο τον πλανήτη, Success Story.
Τον Ιούνιο “δεν έκλεινε την ΕΡΤ” ρίχνοντας μαύρο στις οθόνες όλων των Ελλήνων και μη, ενώ Βαγγέλας και Αντωνάκης πούλαγαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον Κουβέλη, την ώρα που τα είχαν βρει με τη μισή ΔΗΜΑΡ.
Εδώ και μήνες εξελίσσεται μία προανακριτική για να φανεί πως ερευνήθηκε η λίστα Λαγκάρντ, και παρά τα όσα αποκαλύπτονται για τις πομπές Βενιζέλου, ο πρόεδρος και οι μουτζαχεντίν της πρώην τρικομματικής, που συνεχίζει να κυβερνά ως δικομματική με τσόντα από τον υπο διάλυση τρίτο, ετοιμάζονται να τη ρίξουν στο βαθύ πηγάδι της Ιστορίας που ξέρουν μόνο οι ίδιοι να γράφουν.
Προχτές ο πρωθυπουργός της ακροδεξιάς κυβέρνησης, που κυβερνά με την ατζέντα της ναζιστικής ελάσσονος αντιπολίτευσης, υποδέχθηκε τον, Έλληνα (όπως θα έπρεπε), Γιάννη Αντετοκούμπο, που πρόσφατα εξασφάλισε την ελληνική ιθαγένεια, με τον νόμο που ο Σαμαράς επιθυμεί να καταργήσει.
Τις τελευταίες ημέρες, καθημερινά κι από ένας διαφορετικός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρέχει άσυλο στην αρρώστια της Χρυσής Αυγής, η οποία, ως γνωστόν, δεν είναι ναζιστική. Απλά θεωρεί τον Χίτλερ μέγα ηγέτη και μορφή που δεν έχει κριθεί ακόμα από την Ιστορία.
Κάθε μέρα κι ένα πυροτέχνημα. Κάθε πυροτέχνημα κι ένα ψέμα. Κι έτσι κυλάει η ζωή στο βασίλειο του Ελλαδιστάν. Εκεί που δεν πίπτει αλήθεια, αλλά σαρώνει το παραμύθι.
Στο ημερολόγιο ενός ανέργου ο Δημήτρης, 48 χρ., καταθέτει με ποιον ακριβώς τρόπο δεν υπάρχει ούτε μία από τις 4.400 θέσεις εργασίας για μάζεμα φράουλας στη Μανωλάδα για Έλληνες. Την ώρα που τα δημοσιεύματα κρεμάνε στα ματαλάκια για ακόμα μία φορά, πάνω από ενάμιση εκατομμύριο ανέργους, που δεν πάνε να κάνουν “τις βρώμικες δουλειές”.
Την ίδια ώρα, οι τσιφλικάδες στη Μανωλάδα, και στην κάθε Μανωλάδα, συμπληρώνουν το έργο των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Όσοι μετανάστες δεν στοιβάζονται στα περιβόητα “κέντρα φιλοξενίας”, όπου άμα είναι τυχεροί γλιτώνουν από τις απόπειρες αυτοκτονίας, τις απεργίες πείνας που αναγκάζονται να κάνουν και τις αιματηρές συμπλοκές, βρίσκονται βορά στα χέρια των δουλεμπόρων, που απολαμβάνουν τον αλληθωρισμό της ελληνικής κοινωνίας ανενόχλητοι.
Παράλληλα, ένας άνθρωπος βρίσκεται στη φυλακή εδώ και 31 μήνες, χωρίς δίκη, χωρίς να εκτίει κάποια ποινή, όντας υπόδικος. Ένας άνδρας, πληρώνει με τη ζωή του τις ιδέες του, χωρίς να έχει καταδικαστεί για κάτι, και αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το μόνο του όπλο, το κορμί, όντας σε απεργία πείνας εδώ και 31 ημέρες. Ζητάει μόνο δίκαιη δίκη, υπερήφανος για τα πιστεύω του, και σ’ αυτό η κυβέρνηση αρκείτε να τον κατηγορήσει για αναρχία.
Όχι δεν είμαστε τρελοί. Όχι, δεν έχουμε όλοι κατάθλιψη, ούτε ελλιπή επαφή με την πραγματικότητα. Όχι δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου, κι εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ζήσουμε κάπου ανάμεσα στους τίτλους. Το δικό τους τέλος έχει έρθει. Κι αυτό δεν θα το αποφύγουν με όσα ψέματα κι αν πουν. Όσες αλήθειες κι αν παραχαράξουν.
Ρεμπελίσκος

ΒΙΝΤΕΟ!! Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ


iparxei-sxedio-katastrofis-ton-ethnon

3:13 …Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. συμφερόντων, όταν λέγω, ρητά!

Δεν θέλω ν’ αποκαλύψω ονόματα·

Σας λέγω όμως ότι εδώ υπάρχει σαφές σχέδιο για τη μηδενοποίηση των εθνικών κυβερνήσεων οι οποίες δεν θα μπορύν να παίξουν δημοκρατικά αποτελεσματικό ρόλο, αλλά θα υπόκεινται στις κατευθύνσεις που μας δίνει το διευθυντήριο…

Δεν λέω ότι θα φύγουμε από την Ένωση, θα δώσουμε μάχες όμως…

Κάποτε το φανταζόμουν ότι θα έρθει… Τώρα το βλέπω…

 

 

Πηγη

Ο ΚΑΨΗΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΤΑΝΚ ΣΤΗΝ ΕΡΤ?

 
Μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή , ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ΕΡΤ Φάνης Παπαθανασίου σχολίασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΡΤ.
Λίγο μετά τα όσα δήλωσε ο Παντελής Καψής στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο",ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter το εξής:
"Δεν γινεται ουσιαστική διαπραγματευση μεταξυ υφ. Π Καψη κ εργαζομενων ΕΡΤ επι νομικων προτασεων.Αδιεξοδο κ κινδυνος για ακραιες καταστασεις"