ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.13

Μυστικό σχέδιο απόσυρσης των «παπανδρεϊκών» από το ΠΑΣΟΚ


Μυστικό σχέδιο απόσυρσης των «παπανδρεϊκών» από το ΠΑΣΟΚ
 
To νέο σκηνικό ρήξης που διαμορφώνεται στο ΠΑΣΟΚ ενώ ο πρόεδρός του ορέγεται την εξουσία
Η παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου με αφορμή τις δηλώσεις Μάκη Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου, μόνο τυχαία δεν ήταν. Όπως δεν ήταν τυχαίο ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναγκάστηκε σήμερα να κάνει δήλωση για το θέμα, επιτιθέμενος κι αυτός με την σειρά του στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.
Σε εξέλιξη βρίσκεται σχέδιο απόσυρσης και αποχώρησης από το ΠΑΣΟΚ όλων των στελεχών-και ενδεχομένως και βουλευτών- που θεωρούνται «ορκισμένοι» οπαδοί του «παπανδρεϊσμού» ή τουλάχιστον όσων ευαγγελιζόταν ο προηγούμενος πρόεδρός του. Σας το γράψαμε πρώτοι στο “Newsbomb.gr” και οι εξελίξεις το επιβεβαιώνουν. Το σχέδιο εξυφαίνεται εδώ και μήνες, αλλά η παρέμβαση του Μάκη Βορίδη επιταχύνει την υλοποίησή του από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου.

Πώς συνδέεται η παρέμβαση Βορίδη με αυτό το σχέδιο; Το “Newsbomb.gr” αποκαλύπτει σήμερα ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου και τα στελέχη που δηλώνουν «ταγμένα» σε εκείνον θεωρούν ότι η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν διαφυλάττει επαρκώς την κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου και την πολιτική του παρακαταθήκη.Τα στελέχη του Παπανδρεϊκού περιβάλλοντος καλλιεργούν αυτήν την άποψη ακόμα περισσότερο και με αφορμή την συγκυβέρνηση με τη ΝΔ αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις Βορίδη.
Ο κ. Παπανδρέου επιδιώκει να εκμεταλλευτεί το συναίσθημα των παπανδρεϊκών οπαδών του ΠΑΣΟΚ, και να εμφανιστεί ο ίδιος ως ο πραγματικός θεματοφύλακας του γνήσιου και αυθεντικού ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό και ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναγκάστηκε, για την «τιμή των οπλων» και για τα μάτια του κόσμου, να βάλλει κατά του Μάκη Βορίδη, επιδεινώνοντας τις σχέσεις με τη ΝΔ, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον σχηματισμό της συγκυβέρνησης.
Αυτήν την στιγμή, στο ΠΑΣΟΚ εξελίσσεται μία ιδιότυπη μάχη μεταξύ εκείνων που είναι ταγμένοι στο παλαιό- παπανδρεϊκό παρελθόν και σε όσους καλοβλέπουν μία «συμπόρευση» με τη ΝΔ, μεταξύ των οποίων και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Η επάνοδος του Γιώργου Παπανδρέου και η προσπάθειά του να εμφανιστεί ως ο εγγυητής της«δημοκρατικής παράταξης», αποτελεί το πρώτο βήμα της έμμεσης αμφισβήτησης του Βενιζέλου που αναμένεται να συμπληρωθεί με αποσχιστικές τάσεις μέσα στο ΠΑΣΟΚ από παπανδρεϊκά στελέχη, και τις οποίες θα τις δούμε πολύ σύντομα να εκδηλώνονται..
newsbomb.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το πασοκ πρέπει να πληρώσει για το αμαρτωλό παρελθόν του.Όλο το εγχείρημα στηρίχτηκε στο ρουσφέτι. Όλη η ιδεολογία και η φιλοσοφία του πασοκ ήταν η αρπαχτή και η λαμογιά. Αφού δημιούργησε κομματικό στρατό από κάθε είδους τεμπέληδες,από δήθεν δημοκράτες ,από γλοιώδη ανθρωπάκια άχρηστους και ανίκανους τότε στο όνομα του σοσιαλισμού διέλυσε τη χώρα .Ηταν ιστορική δικαιοσύνη λοιπόν να πληρώσει.Κάποιοι μέσα στο κόμμα που έχει ταυτιστεί με την νοοτροπία της αρπαχτής και της κλεψιάς ονειρεύονται επάνοδο του παπανδρέου και επιστροφή στην εποχή που όλοι οι άλλοι πλην πασοκ ήταν κατακριτέοι. Τότε που το πασοκ κατείχε το αλάθητο. Και αφού πράγματι έφεραν την ευμάρεια με δανεικά και καταλήστεψαν το κράτος τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Αλήθεια υπάρχει Έλληνας που θα ψηφίσει αυτό το έκτρωμα. Αυτή την ύβρη στην Δημοκρατία.Πρέπει να είναι ή ταισμένος ή ηλίθιος.