ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.7.13

Protothema και capital εκθέτουν Στουρνάρα... και τον ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣκατά λάθος

Protothema και capital εκθέτουν Στουρνάρα... κατά λάθος
Ενώ οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα συνεχίζονται η ενημέρωση για την πρόοδο και τα νέα δεδομένα δίδονται μέσω των  γνωστών ανεπίσημων διαρροών από τον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών, ενώ τα σχόλια αποδίδονται σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους του υπουργείου. Χαρακτηριστικό του αλλαλούμ που έχει προκληθεί είναι τα ίδια σχόλια αποδίδονται από το capital.gr σε υψηλόβαθμο στέλεχος ενώ το protothema.gr τα χρεώνει στον ίδιο τον Γιάννη Στουρνάρα.
Πρόκειται μάλιστα για το σημείο που ο υπουργός επιτίθεται στην αντιπολίτευση -είναι προφανές το προσωπικό του ύφος- και σημειώνει ότι αν είχε ακολουθηθεί ο δρόμος του ΣΥΡΙΖΑ θα είμασταν Αίγυπτος. Η ορθότητα και διπλωματία του επιχιρήματος ελέγχονται αλλά αυτό που ξενίζει είναι η πολιτική της προπαγάνδας μέσω διαρροών που δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις και δεν αποτελεί δείγμα υψηλής αλλά χαμηλής πολιτικής, με ότι αυτό συνεπάγεται.
 Το ατόπημα των συντακτών, να παραθέσουν τις ίδιες πληροφορίες, σχόλια και πηγές με την ίδια σειρά και η ασυνενοησία στην ταυτοποίηση ή όχι της πηγής αποκάλυψε την ίδια την πηγή και το μηχανισμό προπαγάνδας που έχει στήσει η κυβέρνηση.
Όπως παραδοσιακά συμβαίνει... το χαλασμένο κασετόφωνο μάσησε την κασέττα...

Οι ανώνυμες πηγές του capital.gr


Και οι επώνυμες του protothema.gr

Είναι λοιπόν προφανές ότι αυτό που μεταφέρουν τα περισσότερα μέσα αποτελεί τις προσωπικές θέσεις, απόψεις και πληροφορίες του υπουργού και συνεπώς τη μια πλευρά της διαπραγμάτευσης


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: