ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.13

ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ !Πάγκαλος: Ο Καραμανλής κατέστρεψε τη χώρα - Έτρωγε μπριζόλες κι έβλεπε βίντεο

Προχθές ήταν ο Τσίπρας και ο Κουβέλης που άκουσαν τα εξ αμάξης από τον Θόδωρο Πάγκαλο, σήμερα είναι η σειρά του Κώστα Καραμανλή.
«Ανύπαρκτο πρωθυπουργό που κατέστρεψε τη χώρα», τον αποκαλεί. «Κινδύνευε η Ελλάδα και ο Καραμανλής ο Β’ έτρωγε μπριζόλες και πήγαινε για ύπνο, βλέποντας βίντεο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να αμφισβητεί ότι κατέστρεψε τη χώρα».
Στον αντίποδα βρίσκεται η γνώμη του για τον Αντώνη Σαμαρά. Τον θεωρεί πολύ καλό πρωθυπουργό. «Δέχθηκε την κυβερνητική κρίση, επικράτησε, και δεν υπακούει στις πιέσεις για τη διεφθαρμένη και επιζήμια ΕΡΤ».
*Ο Θόδωρος Πάγκαλος μίλησε στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο στην εκπομπή τους στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».



 http://www.aixmi.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πολύς Πάγκαλος όμως λέει την μισή αλήθεια. Θα πρέπει να μας πεί ακόμα τί πρόσφερε στην Ελλάδα ο ίδιος.Πού φάνηκε χρήσιμος. Μήοως με τισ απέραντες και ανιστόρητες μπουρδολογίες του ή μήπως με την επανάσταση την σοσιαλιστική.Ε ρε κάτι κοπρίτες που έχει χρεωμένους η Ελλάδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόκανε γιατί, βοήθαγε στο διάβασμα τη ΝΑΤΑΣΑ για να περάσει από νηπιαγωγός στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....
τον υπόλοιπο καιρό, έπαιζε PLAYSTASION ....
ήταν ΚΑΙ τυχερός.... όταν τον έκλεισαν οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ σε ΤΑΒΕΡΝΑ, τον τάιζαν μπριτζόλες με το ζ’ορι, και ο ΘΕΜΟΣ του έδειχνε το CD με τον ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.... παραλίγο, τότε, να τον χάναμε από ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...
…στο τέλος ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ…