ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.7.13

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΤΡΟΙΚΑ "ΕΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ" ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

Το πρώτο μεγάλο στραπάτσο του εκδοτικού, τραπεζικού και οικονομικού κατεστημένου


image-9-for-boxing-gallery-120712925


Ήττα στρατηγικής σημασίας που σηματοδοτεί ριζικές ανατροπές συνιστούν για το εκδοτικό τραπεζικό και οικονομικό κατεστημένο οι εξελίξεις στη Eurobank.

Η απομάκρυνση και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες του αμαρτωλού διδύμου Καραμούζη-Νανόπουλου είναι γροθιά στα κατεστημένα συμφέροντα της χώρας που μέχρι πρόσφατα λυμαίνονταν Τράπεζες  προμήθειες και δημόσια έργα και χειραγωγούσαν με απόλυτο τρόπο τη δημόσια ζωή.
Για πέντε ολόκληρους μήνες τα μεγάλα δημοσιογραφικά συγκροτήματα της χώρας απ τον κύριο Γιώργο στη Μεταμόρφωση, τον κύριο Σταύρο στη Μιχαλακοπούλου και τον κύριο Γιάννη στο Φάληρο λιβάνιζαν τον κ. Καραμούζη και έκαναν ρουλεμάν απίθανα σενάρια για τους δήθεν επενδυτές που θα έφερνε απο το Λονδίνο απο τις ΗΠΑ και τον Καναδά.
Το καρτέλ των εκδοτών μαζί με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Προβόπουλο και το πολιτικό προσωπικό  επιδίωξαν με κάθε τρόπο να παραμείνει στην θέση του διοικητή της  Eurobank ο κ. Καραμούζης  αφ΄ενός για να ελέγχουν το μαγαζί και αφ΄ ετέρου να αποδείξουν στην πράξη οτι οι νταβατζήδες είναι αυτοί  που αποφασίζουν για όλα.
Βεβαίως η Tρόικα καλά έκανε και τους έστειλε όλους αδιάβαστους.
Απο τον Καραμούζη μέχρι τους προστάτες του, χωρίς βέβαια να συμφωνούμε για τα πρόσωπα που επέλεξε για να διοικήσουν την τράπεζα. Ο νέος πρόεδρος κ. Δαβίδ όντως έριξε  φέσι 50.000.000 ευρώ στην Eurobank και χρωστάει άλλα 80 εκατ. Ευρώ δηλαδή 130 εκατ. ευρώ.
Βεβαίως οι αρμόδιοι μηχανισμοί της Τράπεζας της Ελλάδος δεν πρόκειται να αναζητήσουν ευθύνες για τα θαλασσοδάνεια που έδωσε ο κ. Καραμούζης.
Το δόγμα Προβόπουλου είναι  επιλεκτικοί έλεγχοι και μόνο σε μη συστημικές τράπεζες.
Οι χρεωκοπημένοι  νταβατζήδες των ΜΜΕ έχασαν την ψυχραιμία τους μετά το στραπάτσο. Κατόπιν εορτής ανακάλυψαν  ότι ο Μεγάλου είναι δήθεν άσχετος με τα τραπεζικά και ο Δαβίδ χρωστάει. Με τα στημένα δημοσιεύματα έγιναν καταγέλαστοι αφού όλο το πανελλήνιο κατάλαβε τη σκοπιμότητα που εξυπηρετούν.
Το χαστούκι που έφαγαν είναι ηχηρό και όλοι ευχόμαστε η Τρόικα να συνεχίσει ακάθεκτη σε αυτή την κατεύθυνση.
Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε από τους κρατικοδίαιτους εκδότες οι οποίοι είχαν κάνει Φιλιππινέζες το πολιτικό προσωπικό , το οποίο καθ΄υπόδειξη τους διόριζε  τραπεζίτες, διοικητές ΔΕΚΟ και γενικά ελεγχόμενες διοικήσεις σε όλα τα νευραλγικά πόστα.
Αυτό το σύστημα της Διαπλοκής πρέπει να τσακιστεί προκειμένου να σωθεί η χώρα.
Ο Lykavitos.gr  κόντρα στα πανίσχυρα συστήματα της διαπλοκής θα συνεχίσει τον αγώνα και όπως στην υπόθεση Καραμούζη υπόσχεται λίαν συντόμως καυτές αποκαλύψεις.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: