ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.7.13

Η ομάδα του troktiko.blogspot.com επιστρέφει... «σε λίγο»;


Στις 4 Ιουλίου 2013 –μετά  από τρία χρόνια–, έγινε δημοσίευση μιας νέας ανάρτησης στο ιστορικό ιστολόγιο: troktiko (τροκτικό), που φέρει τον τίτλο: «Σε λίγο…». Στο κείμενο διαβάζουμε:
«Ο χρόνος εκτός από καλός γιατρός, είναι και καλός δικηγόρος, και συνηγορεί πάντα υπέρ του καλού, του σωστού και του δίκαιου...»

Συμπληρώνουμε: ο χρόνος λέγεται ότι είναι και πανδαμάτωρ. Ωστόσο, ελπίζουμε τούτη η φράση να διαψευστεί στις αναρτήσεις που θα ακολουθήσουν• η ελληνική μπλογκόσφαιρα έχει ανάγκη από ανεξάρτητους και αδάμαστους ιστολόγους.

Στις 19 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα, του έτους 2010, στην ιστορία της ελληνικής ιστολογίας καταγράφηκε η πρώτη δολοφονία Έλληνα blogger: του Σωκράτη Γκιόλια. Ο Σωκράτης ήταν η ψυχή του troktiko: του δημοφιλέστερου blog της Ελλάδας τότε. Δολοφονήθηκε από τα αποβράσματα της ΣΕΧΤΑΣ των νταβατζήδων έξω από το σπίτι του.

Μερικές ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία του Σωκράτη, στις 24 Ιουλίου 2010, η ομάδα του troktiko αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας του blog, καληνυχτίζοντας την Ελλάδα…


Θεωρώντας ότι η νέα ανάρτηση, της 4ης Ιουλίου 2013, αποτελεί προανάκρουσμα επανεκκίνησης του ιστολογίου, με πορεία μπρoς ολοταχώς, νιώθουμε την ανάγκη να υπενθυμίσουμε στους φίλους ιστολόγους ένα τμήμα του κειμένου που είχαμε γράψει όταν έκλεισε το troktiko:
«Συμπλόγκερς, για να μη γίνουμε σαν τα ΜΜΕ, ας τιθασεύσουμε την κανιβαλιστική βουλιμία μας. Διότι το αίσθημα της πείνας είναι αρχαιότερο από τη συνείδηση και αν αφεθεί ανεξέλεγκτο μπορεί να την υπερκαλύψει.»

Αν η ομάδα του troktiko επιστρέφει στην ιστολογία αποφασισμένη και ανεξάρτητη, για να υπηρετήσει την αλήθεια και το δίκαιοκόντρα στην προπαγάνδα των ΜΜΕ, οφείλουμε να την καλωσορίσουμε με χαρά στις επάλξεις της ελληνικής ιστολογίας.

Bloggers Change the World. Keep Blogging!
Ιστολόγοι αλλάξτε τον κόσμο. Συνεχίστε να ιστολογείτε!
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: