ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.13

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ! “Αθωώνουν εκ των προτέρων τους εαυτούς τους, τους συμβούλους τους και τους φίλους τους….”


a4b386613794e4c7cd10e5b37246fd64_L



Η κυβέρνηση Σαµαρά έχει επιδοθεί σε µια βιοµηχανία νοµοθετικής εκ των προτέρων αθώωσης όλων όσων θα χρειαστεί και θα χρησιµοποιήσει.
Φανταστείτε τι πρόκειται να περάσουν το επόµενο διάστηµα
Πριν από λίγο καιρό ψήφισαν νόµο για να αθωώσουν τους τραπεζίτες για τα παράνοµα δάνεια που έδιναν και συνεχίζουν να δίνουν στα κόµµατα. Το θυµάστε εκείνο το περίφηµο «δεν συνιστά απιστία…»;
Η βουλή έχει κέφια και… ψηφίζει
Τους τελευταίους µήνες υπάρχει µία πληθώρα νόµων οι οποίοι εξαιρούν από κατηγορίες ευθυνών συγκεκριµένες κατηγορίες προσώπων
Το ΧΩΝΙ φέρνει αυτήν την Κυριακή στο φως πέντε νόμους που “καίνε”!
ΟΛΕΣ – μα όλες – τις εξαιρέσεις τις ανακαλύψαμε χαντακωμένες σε άσχετους νόμου. Και όλα αυτά, πάντα, όταν η κοινή γνώμη είναι στραμμένη αλλού.
Το ΧΩΝΙ αποδεικνύει αυτήν την Κυριακή την κατάντια του κράτους που αθώωνει εκ των προτέρων (συχνά και αναδρομικά) όσους θέλει να χρησιμοποιήσει για να εκτελέσουν άφοβα τις μνημονιακές εντολές
ΤΟ ΧΩΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: