ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.13

.. είναι βαριά, είναι βαριά του Βορίδη, η ..τσεκουριά

 Ελλην Φορολογούμενος
Πολλοί πολιτισμοί στην γειτονική μας από Αφρική, την Ασία, την φίλη και σύμμαχο Αμερική, έως και την φίλη και οικονομική εταίρο  Ευρώπη, επιδόθηκαν στο «κυνήγι κεφαλών», το οποίο επί αιώνες εθεωρούντω ο πιο μπρούταλ  τρόπος ταπείνωσης για τον νεκρό , αλλά είχε και μια κρυφή δοξασία , ότι μαζί με το σκάλπ παίρνεις και..... την ψυχή του μακαρίτη . Τα κεφάλια αυτά, ως γνωστόν αποθηκεύονταν, ταριχεύονταν, σμικρύνονταν με διάφορους τρόπους και λειτουργούσαν ως τρόπαια. Οι τσεκουροφόροι της παλαιότερης εποχής αυτά  τα φόραγαν και σαν κοσμήματα και αξεσουάρ, δηλαδή τσαντάκια , πορτοφόλια και τα ρέστα, αυτά όμως πολλά χρόνια πριν ο οίκος Hermes προωθήσει τα εκλεκτά του προϊόντα σ΄ όλες της χώρες του υπαρκτού φριντμανισμού και να σταματήσει επιτέλους αυτά τα βάρβαρα έθιμα .
Στη Ελλάδα των έιτιζ (80΄s)  ήταν μέσα στην πρακτική πολλών φυλών του ακροδεξιού ακτιβίστικου κινήματος να κρατούν από ένα τσεκούρι στις βραδινές τους εξόδους . Με αυτά τα αξεσουάρ- σουβενίρ διακοσμούσαν οι νέοι εκείνης της εποχής το ντύσιμό τους,  το ίδιο έκαμε  και ο νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας  αξιότιμος κύριος Μάκης Βορίδης  , του κόμματος δηλαδή που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής .  
Αλλά δε θα γίνω μικρόψυχος σχολιάζοντας τις νεανικές συνήθειες του ευφυούς ,όπως λένε όλα τα κανάλια  και καλά πολιτικού . (Τώρα πόσο εφυής  μπορεί να είναι ένας που κυκλοφορούσε σαν το μ@λ@κ@ με τσεκούρια …  μόνο ο Χασαπόπουλος , ο Αυτιάς και κάππιοι άλλοι στα κανάλια ξέρουν !!! ) .
 Θα μείνω στη λέξη scalp , η οποία όπως σίγουρα δεν γνωρίζεται δεν είναι ινδιάνικη λέξη αλλά έλκει την προέλευσή της μάλλον από σκανδιναβική ρίζα που σήμαινε δερμάτινη πλάκα ή φολίδα σε ψάρι ή ερπετό. Τη λέξη την πρωτοαντίκρισα  μέσα από τα καουμπόικα βίπερ και κυρίως τα «Λούκυ Λουκ», όπου, στα τελευταία ειδικά, κάτι γραφικοί Ινδιάνοι ζητούσαν από τον κόσμο να του πάρουν λιγάκι το σκαλπ.
Η Εγγλέζοι όταν λένε  «to scalp s'one»  ελληνιστί  εννοούν (κι το κάνουν) σε σκίζω πατόκορφα , πληρώνεις τον κούκο αηδόνι και πάει λέγοντας.
Σαν swap της Γκολντμαν Σακς ή δάνειο του ΔΝΤ ένα πράμα.
H φράση «παίρνω το σκαλπ κάποιου» τώρα με τα μνημόνια έχει πάρει το νόημα που της αξίζει.
 Ας  βρεθεί ένας χριστιανός να του πάρει το σκάλπ. 
 
 
καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: