ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.7.13

ΚΑΜΜΕΝΟΣ VS ΨΥΧΑΡΗΣ..... "ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ" ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ΔΟΛ-Καμμένου - Τι απαντά ο Καμμένος στο σημερινό πρωτοσέλιδο των «Νέων» για το σκάφος

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ
Σε προσωπικό τόνο απάντησε μέσω twitter ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στον
εκδότη της εφημερίδας«Τα Νέα», Σταύρο Ψυχάρη, έπειτα από τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ του εκδοτικού συγκροτήματος του ΔΟΛ και του ιδίου. Η αφορμή ήταν το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας, το οποίο κάνει λόγο για «περίεργη» διαδρομή του σκάφους «Iliatoras of London» της οικογένειας Καμμένου, το οποίο έως πρόσφατα ανήκε σε offshore εταιρείες με έδρες φορολογικούς παραδείσους.
«Σταύρο Ψυχάρη, όπως είπα στην διαμεσολαβητή σου: ούτε αποσύρω τις αγωγές εναντίον σου ούτε στηρίζω με αντάλλαγμα τον γιο σου για Δήμαρχο», γράφει χαρακτηριστικά σήμερα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
(Από protothema.gr)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΡΑΧΩΒΑ...