ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.7.13

ΓΙΑΤΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ?....ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΟΙΓΜΑ" ΣΤΗΝ Χ.Α..... ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ...ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


.

... Ο ΒΥΡΩΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ" Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ....ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ!! ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΠΕΡΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!! ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ...ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ!!
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ  ΜΟΝΟΝ ΙΧΝΗ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΙΣ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΗ ΟΤΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΜΑΛΩΝΕΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .....ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ "ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΩΡΑ" ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ....ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 16:00 Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: