ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.7.13

Ο Μόρσι ζήτησε… μέσω Twitter να αποσύρει ο στρατός το τελεσίγραφό του. Εντείνονται οι πιέσεις για παραίτηση

Mohamed-Morsi-army
Όπως μετέδωσαν σε έκτακτο ρεπορτάζ τους τα αραβικά ΜΜΕ, τις επόμενες ώρες επίκειται δήλωση του Προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι στην κρατική τηλεόραση, μετά από συνεννόηση με τον στρατό, για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα, με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να είναι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Ταχρίρ, και να απαιτούν την απομάκρυνσή του από την εξουσία.
Όπως έγραψαν τα “Υστερόγραφα”, η αντιπολίτευση κατάφερε να συναπιστεί γύρω από τον νομπελίστα Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, ο οποίος και ορίστηκε επισήμως διαπραγματευτής για την ομαλή μεταβίβαση της εξουσίας.
Ο στρατός από την πλευρά του επιμένει στο τελεσίγραφο που έχει θέσι για την οικειοθελή αποχώρηση του Μοχάμεντ Μόρσι από την εξουσία, ενώ στην κατεύθυνση αυτή, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην Αίγυπτο, έδειξε και η αποψινή δήλωση του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ, ο στρατός της Αιγύπτου είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στη διάλυση του Κοινοβουλίου της χώρας εντός των επόμενων 24 ωρών, αν δεν υπάρξει εκτόνωση της κρίσης, ενώ υπάρχει έτοιμο σχέδιο και για την αναστολή του Συντάγματος.
Ο Μοχάμεντ Μόρσι ωστόσο, χρησιμοποίησε τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, για να ζητήσει από τον στρατό να αποσύρει το τελεσίγραφό του. “Δεν θα ανεχθώ καμία παραβίαση του Συντάγματος. Δεν παραιτούμαι”, δήλωσε.
Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης από την πλευρά τους σχολίασαν ότι αν ο Μοχάμεντ Μόρσι αγνοήσει τον στρατό, η χώρα θα εισέλθει σε κύκλο συγκρούσεων και βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: