ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.10.08

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ …….Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΗΥΔΗΣΕ!!!! Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

""Ξαναφρεσκάρω λίγο την μνήμη των αναγνωστών σας με την από 25/10/08

........ (ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ) ................ επιστολή μου προς τον Υπουργό του πλέον «ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ» κ.Παπαληγούρα Αναστάσιο,ο οποίος δεν δίνει σημασία στις δηλώσεις μου,αναφορές – καταγγελίες μου για τις ενέργειες και το ήθος των ένστολων αξιωματικών του.

Δικαίωμά του να πιστεύει αυτούς και όχι εμένα.

Δικαίωμα δικό μου όμως να προχωρήσω πιο βαθειά στα λημέρια τους,στις υπηρεσίες της «Δίωξης Ναρκωτικών»,στο άντρο της «Ασφάλειας(Α2) του Υ.Ε.Ν»,στις «Σχολές Κ.Ε.Σ.Ε.Ν.»,στην «Δημόσια Σχολή Ασπροπύργου»,εκεί που οι προιστάμενοί τους με βαθμούς Υποπλοιάρχου Λ.Σ. της πρώτης και Πλοιάρχων Λ.Σ. των άλλων, Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο Υ Ν κατά σύστημα, με την σύμφωνη γνώμη του Προισταμένου τους Αρχηγού Λ.Σ. που φέρει τον βαθμόν του Ναυάρχου.

Όλοι αυτοί που έπρεπε να εφαρμόζουν με απόλυτη συνέπεια τον Νόμο, Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο Υ Ν.

Υποθάλπτουν εγκληματίες – εμπόρους ναρκωτικών, «εκδίδουν» ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ και………...............

[ έχει και συνέχεια το όλο θέμα,με παραθέσεις ονοματεπωνύμων, αναρτήσεις των διπλωμάτων και πιστοποιητικών σπουδών, αποδείξεις εμβασμάτων στην COLOMBIA και για κλείσιμο της «τούρτας» το κερασάκι…….Τα πλήρη στοιχεία του Εισαγγελέα που ενέκρινε ….την Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ι Α!!!!!! ]

Καπετάν Γιάννης""

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...........ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: