ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.10.08

ΔΙΩΞΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ...(τον έβγαλαν απο το "αρχείο")

kontominas3.jpg Δύο ακόμη διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν χθες κατά του Δημήτρη Κοντομηνά.
Οι νέες διώξεις ασκήθηκαν αναφορικά με τα δύο σκέλη της γνωστής υπόθεσης Ιnteramerican, για τα οποία ο Εισαγγελέας κ. Αθανασίου που διενεργούσε προκαταρκτική εξέταση, είχε προτείνει, ως προς τα δύο αυτά σκέλη, να τεθεί η δικογραφία στο αρχείο, διότι σύμφωνα με τη διάταξη που είχε εκδώσει δεν προέκυπταν επαρκή στοιχεία για την άσκηση διώξεων.
Κατόπιν υποβολής, προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, αναφοράς κατά της εισαγγελικής διάταξης αρχειοθέτησης, μέ πλήρη τεκμηρίωση και ατράνταχτα νομικά επιχειρήματα, απετράπη η αρχειοθέτηση της υπόθεσης
Η υπόθεση είχε ανατεθεί από τις αρχές του 2007 στην εισαγγελέα Εφετών κ. Ξένη Δημητρίου, η οποία αφού μελέτησε τη δικογραφία, κατέληξε ότι τα στοιχεία για την άσκηση διώξεων ήταν επαρκή. Έτσι έδωσε παραγγελία να ασκηθούν διώξεις, για μεν το σκέλος της Ν. Αφρικής, κατά του Δ. Κοντομηνά για τα αδικήματα, της υπεξαίρεσης, της εκβίασης και της πλαστογραφίας. Επίσης για συνέργεια για συνέργεια στα παραπάνω αδικήματα δίωξη ασκήθηκε και κατά στελεχών της εταιρίας. Για δε το σκέλος της Γερμανίας για απάτη σε βάρος χιλιάδων ομογενών.
Τα δύο σκέλη της δικογραφίας διαβιβάζονται στον 4ο ειδικό ανακριτή και ενοποιούνται σε ενιαία δικογραφία με το σκέλος των αποθεματικών που είχε διαχωριστεί και έχει ήδη ασκηθεί δίωξη για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.
Δίωξη κατά του Δ. Κοντομηνά έχει ασκηθεί επίσης σε βαθμό κακουργήματος για απιστία και ηθική αυτουργία, για μια σειρά παράνομες πράξεις, σχετιζόμενες με την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών του ALPHA εξαναγκάζοντας τους μετόχους της ομάδας Τσοτσορού που είχε την πλειοψηφία να αποχωρήσουν έναντι «πινακίου φακής».
http://www.kentri.gr/

ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ;;;;; ΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ!!!!!;;;;; ......."ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ"

ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ALPHA ...... ΛΥΣΑΞΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΤΗΣ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΛΥΣΑΞΟΥΝ........!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: