ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.08

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΗΜΑΚΗ....ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ;


Θα ήθελα να ρωτήσω τον Καρχιμάκη τι γνώμη έχει για τις ιερές μπίζνες.

Στον τόπο του , το Λασίθι, δώσανε επι ΠΑΣΟΚ στο Μοναστήρι Τοπλού 23.000 παραλιακά στρέμματα (Βάι κλπ) που κατόπιν το Μοναστήρι τα μίσθωσε για 100 χρόνια σε επενδυτική εταιρία .

Ο Καρχιμάκης εκεί υπερασπίζει τις άγιες μπίζνες, άρα δεν έχει το ηθικό ανάστημα να κατακρίνει τις άγιες μπίζνες των υπολοίπων. Όταν δεν προστατεύεις το δημόσιο συμφέρον στον τόπο σου μην το παίζεις δικαστής αλλού.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος βουλευτής του νομού λασιθίου εχει χοντρό δόντι στο Έθνος και στο συγκρότημα Μπόμπολα μέτοχο στην βρετανική εταιρία που ανέλαβε την αξιοποιηση;;;;;

Ο Καρχιμάκης
που τον σπρώχνουν με χίλια. Και τι θέση έχει;;;;; Στηρίζει με κάθε τρόπο την επένδυση στο ΤΟΠΛΟΥ εδώ και πολλά χρονια. Ερωτήσεις στη βουλη, πιέσεις, μεσολαβήσεις.

Ο Δρυς και ο μακαριτης ο Γιαννόπουλος ήταν στο κόλπο.

Δεν αναρωτιεστε γιατί ο Καρχιμάκης μετά τις φωνές του για τον Βουλγαράκη και το Βατοπέδιο εριξε τους τονους στο θεμα και πέρασε στη δευτερη γραμμη;;;;;;