ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.08

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η Τουρκία ακολουθώντας την πάγια τακτική της προκαλεί πλέον ξεπερνώντας κάθε φραγμό και όριο τις υποτιθέμενες καλές σχέσεις γειτονίας με την χώρα μας.

Η Τουρκική Ακτοφυλακή τους τελευταίους μήνες έχει επιδοθεί σε δουλεμπορικές μεταφορές λαθρομεταναστών στις ακτές των νήσων του ανατολικού Αιγαίου.

Το θέμα είναι γνωστό σε μερίδα του τύπου που επανειλημμένος το έχει δημοσιοποιήσει χωρίς να δώσει όμως τις πραγματικές διαστάσεις όχι μόνο των Τουρκικών επιδόσεων αλλά και του ανήμπορου Λιμενικού Σώματος της πατρίδας μας, που προσπαθεί με τα λίγα μέσα που διαθέτει να σταθεί στο ύψος ων περιστάσεων.

Είναι γνωστό ότι η Ελληνική Ακτοφυλακή εκτός της έλλειψης προσωπικού -(6500) εν ενεργεία λιμενικοί σε αντίθεση με τις οργανικές θέσεις του λιμενικού σώματος που ανέρχονται στα 9000 άτομα- υστερεί και σε μέσα αφού μεγάλος αριθμός Πλωτών ΛΣ είναι ανενεργά λόγο έλλειψης κονδυλίων για την συντήρηση τους.

ΑΦΟΥ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ REAL ESTATE ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: