ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.9.08

"ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΕΧΘΕΣ"


Ο λόγος για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο (κος Αντώναρος) που σήμερα ρωτήθηκε σχετικά για την "επικείμενη" και "αναμενόμενη" παραίτηση Βουλγαράκη δίνοντας λακωνικότατα την επί επικεφαλίδα απάντηση.

Ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης δεν χρεώνεται προσωπικά τον εν λόγο σχολιασμό αλλά ως "κυβερνητική φωνή"και κατ επέκταση ως μέρος της Κυβέρνησης που εκπροσωπεί μας αφήνει πλήθος "ανοικτών παραθύρων" για να επιβεβαιώσουμε για άλλη μια φορά την σπασμωδικότητα του λόγου του έργου και του προγραμματισμού αυτής της "Νέας Διακυβέρνησης".

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα γεγονότα για άλλη μία φορά διαφάνηκε ότι οι εκτιμήσεις του κομματικού επιτελείου του κυβερνώντος κόμματος έπεσαν παταγωδώς έξω.
Και αυτό γιατί οι επιλογές των απαντήσεων του στημένου σκηνικού της συνέντευξης του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη στόχευαν στο ............."μπόρα είναι θα περάσει" με αποτέλεσμα ο καταιγισμός των αναφορών του τύπου και των ΜΜΕ το επόμενο χρονικό διάστημα να έχει δράσει καταλυτικά στην διάβρωση του τέως Υπουργού τόσο από την λαϊκή αντίδραση όσο και από την εσωκομματική "αντάρτικη" βαρονία".

Ως λαθεμένη εκτίμηση ....μπορούμε να το προσπεράσουμε .......σαν "ενημέρωση" όμως του Κυβερνητικού εκπροσώπου όμως στεκόμαστε για να επισημάνουμε και την σπασμωδικότητα της αντίδρασης και την ασυνεννοησία που δεν δηλώνουν τίποτε άλλο εκτός της μη σοβαρότητας των κυβερνώντων, αλλά και την κατ επέκταση σοβαρότητα που υποκρύπτει η υπόθεση Βατοπεδιο ,η οποία πρέπει να έχει σπείρει τον πανικό στις κυβερνητικές τάξεις λόγο επικείμενων αποκαλύψεων για εμπλοκή στελεχών της.

Ο

ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: