ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.9.08

Κάλυψη νομιμότητας στην καταστροφική δράση της S&B του κ. Κυριακόπουλου στη Μήλο



ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΙΣ "ΠΡΑΞΕΙΣ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ S&B ΜΕ ΙΔΙΩΚΤΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Λ.Σ. ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ.



http://tolimeri.blogspot.com/2008/07/blog-post_31.html

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΑΝΑΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΜΕ

by http://blog.antigold.gr/
"Καθαρα εισπρακτικη και επικοινωνιακη η ”πολιτικη προστιμων” του ΥΠΕΧΩΔΕ στις βιομηχανιες
Με τον τίτλο “Υπεγράφη η τουριστική καταδίκη της Μήλου”, η εφημερίδα “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” παρουσίασε στο φύλλο της 7/9/2008 την απόφαση του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την οποία απορρίπτει την προσφυγή πολιτών της Μήλου που ζητούσαν να ακυρωθεί η απόφαση χωροθέτησης του αγωγού αποβλήτων περλίτη της εταιρίας “S&B Βιομηχανικά Ορυκτά”, κοντά σε δυο από τις πιο φημισμένες παραλίες του νησιού. Το πλήρες άρθρο υπάρχει στο δικτυακό τόπο της εφημερίδας “Μηλέικα Νέα”.

Ο βιομηχανικός κολοσσός S&B του …φιλότεχνου Προέδρου της Λυρικής κ. Κυριακόπουλου έχει ρημάξει τη Μήλο, αγνοώντας πλήρως την περιβαλλοντική νομοθεσία της χώρας. Όπως συμβαίνει και με άλλες, γνωστές και μη εξαιρετέες, περιπτώσεις μεγάλων βιομηχανιών στην Ελλάδα, όλα γίνονται με την ανοχή, συγκάλυψη ακόμα και ωμή παρέμβαση των δημόσιων υπηρεσιών υπέρ του παραβάτη βιομήχανου. Τον περασμένο Οκτώβριο, το πόρισμα του- πραγματικά αδιάφθορου- σώματος Επιθεωτητών Περιβάλλοντος είχε διαπιστώσει σωρεία περιβαλλοντικών παραβάσεων στις μονάδες επεξεργασίας περλίτη της S&B στα Βούδια και το Τσιγκράδο της Μήλου, βάσει του οποίου το ΥΠΕΧΩΔΕ επέβαλε στην εταιρεία πρόστιμο 392.000 ευρώ......
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ :http://blog.antigold.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: