ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.9.08

Το «πείραμα του αιώνα» στο CERN

πηγή:http://www.ikypros.com/
Η πύλη του Σύμπαντος θα ανοίξει πολύ σύντομα με ένα πείραμα που όμοιό του δεν έχει γίνει στη Γη. Οταν οι γιγαντιαίες εγκαταστάσεις στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών, το πασίγνωστο CERN, τεθούν στη μέγιστη λειτουργία τους, χιλιάδες επιστήμονες και μαζί τους ολόκληρη η επιστημονική κοινότητα του πλανήτη ελπίζουν πως θα δουν πέρα από το χρόνο και το χώρο.

Ενα όνειρο έξι δεκαετιών ίσως γίνει πραγματικότητα εκατό μέτρα κάτω από τη Γενεύη, όπου τα μικρότερα σωματίδια της ύλης σε εξωπραγματικές συνθήκες θα εξαναγκαστούν να τραβήξουν το πέπλο σφραγισμένων μυστικών για να επιτρέψουν στους επιστήμονες να μαντέψουν πώς έγινε η λεγόμενη Μεγάλη Εκρηξη (Big Bang), πώς μέσα από αυτή γεννήθηκε το Σύμπαν και τι ακριβώς παραμένει μακριά από τα μάτια της επιστήμης.

Παρούσα στο κοσμοϊστορικό γεγονός και η Ελλάδα, η οποία ως ιδρυτικό μέλος του CERN διατηρεί την ομάδα της εκεί, με επικεφαλής τους γνωστούς καθηγητές κ. Δημήτρη Νανόπουλο (εθνικό εκπρόσωπο) και κ. Ευάγγελο Γαζή (αναπληρωτή), μαζί με δεκάδες άλλους επιστήμονές μας. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα Νανόπουλου πριν από χρόνια είχε διατυπώσει θεωρίες και προτάσεις σχετικά με τις έρευνες, οι οποίες αναμένεται να επιβεβαιωθούν από τη λειτουργία του πειράματος.

Με τα συστήματα υπερυπολογιστών να εξαντλούν τα όριά τους σε απίστευτα πολλούς υπολογισμούς, προς όφελος ολόκληρης της επιστημονικής κοινότητας, το Ιντερνετ της καθημερινότητάς μας θα μεταφέρει σε κάθε εργαστήριο και βιβλιοθήκη τέτοιο πλήθος αποτελεσμάτων, που ποτέ πριν δεν διακινήθηκε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Αν η λέξη "επιταχυντής" λογικά δεν σημαίνει τίποτα για τους περισσότερους από εμάς, σε λίγες μέρες αλλά και σε βάθος χρόνου θα αποκτήσει διαφορετική ερμηνεία. Και αντίστοιχα άλλη σημασία για την ύπαρξη και την προέλευσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: