ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.4.09

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ GREEN PARTY

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΟ greekblock είχε αποστείλει το κάτωθι mail το οποίο μας κοινοποιήθηκε και κάναμε την ανάρτηση με τίτλο ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ...........ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ή ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ????
==========================================================================
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δείτε την αυτο-αγιογραφία Τρεμόπουλου από το Facebook.

Αλλά δεν μας λέει πώς βγάζει τα προς το ζην.

Ρίξτε μια ματιά στο τι κάνει η Αντιγόνη, όπου ο Τρεμόπουλος είναι αντιπρόεδρος και έμμισθος από θηριώδη σε πόρους κρατικά και

Τι ιδεολόγος και μπούρδες; Πληρώνεται αδρά από πρότζεκτς. Προσέξτε και την λεπτομέρεια ότι το site είναι στα αγγλικά... και δεν έχει επιλογή για ελληνικά.

Μήπως το νέο ήθος που επαγγέλλονται οι Οικολόγοι είναι μια ανθρώπινη τραγωδία;

Λυπάμαι, για την ώρα πρέπει να μείνω ανώνυμος. Σας στέλνω τις πληροφορίες που είναι υπαρκτές και μπορείτε να τις διασταυρώσετε.

Το link στο facebook:
http://www.facebook.com/pages/Tremopoulos-Michalis/126602615645?sid=87cbd53912234a0fafd8174786a0b42d&ref=s

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Δείτε κι ΑΥΤΟ
===================================================================
ΑΠΑΝΤΗΣΗ του κυρίου Παρασκευόπουλου μέλους των Οικολόγων Πράσινων αλλά και η απαντησή μας σε αυτόν εδώ
====================================================================
Ο Αναγνώστης απαντάει με τη σειρά του στον κο Παρασκευόπουλο των Οικολόγων


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ .....ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΟΛΑΦΟΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Στα ερωτήματα για τον κο Τρεμόπουλο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ως Γιάννης Παρασκευόπουλος χαίρομαι που ο ανώνυμος τιμητής της οικολογικής διαφάνειας απέκτησε τώρα και αρμοδιότητες προέδρου της Βουλής.
Στα 23 χρόνια που είμαι ενεργός στον οικολογικό χώρο, έχω συναντήσει αμέτρητους ανθρώπους με κοινές ευαισθησίες και αγώνες. Κανένας τους δεν είχε ως ήθος τις «εμπιστευτικές» και υπαινικτικές πληροφορίες, την προαναγγελία καταγγελιών κατά δόσεις και την ανέξοδη ανώνυμη καταγγελία στο όνομα μάλιστα της … διαφάνειας.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι δε μιλάμε για νέο ήθος (μια και το πράσινο κίνημα έχει κάποιες δεκαετίες ζωής διεθνώς, αλλά και στη χώρα μας), αλλά για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ήθος. Ακόμη και στην άσκηση της εξουσίας, τα πράσινα κόμματα έχουν κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από σκάνδαλα, και αυτό κάτι δείχνει.
Είναι συμβατή η δουλειά της «Αντιγόνης» (και πολλών άλλων ΜΚΟ) με το οικολογικό μας ήθος; Δε βλέπω την παραμικρή κατηγορία ούτε για κακή ποιότητα της δουλειάς τους, ούτε για αρνητική συνεισφορά στην κοινωνία ούτε για οικονομικές ατασθαλίες ούτε για χρήση αδιαφανών μέσων για την ανάληψη προγραμμάτων. Αν ήταν μια οργάνωση μόνο για εισπράξεις κοινοτικών κονδυλίων, δύσκολα ο διευθυντής της θα συμμετείχε ως άτομο στην Εθνική Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Για κάποιους θεωρούνται εξ ορισμού ύποπτοι όσοι αγγίζουν ευρωπαϊκά προγράμματα, χωρίς μάλιστα ανάλογη αυστηρότητα για τα (κατά πολύ αδιαφανέστερα) κονδύλια των εγχώριων υπουργείων. Οι Οικολόγοι Πράσινοι, αντίθετα, είμαστε ΥΠΕΡ της ενίσχυσης του ρόλου κινημάτων, τοπικών κινήσεων και ΜΚΟ: θεωρούμε ότι η συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα κρίνεται από την ευρύτερη συνεισφορά στην κοινωνία και την τήρηση των κανόνων της διαφάνειας, με σαφείς αποστάσεις από την επιδίωξη προσωπικού πλουτισμού μέσω της κοινωνικής δράσης.
Τι να ελέγξουν λοιπόν οι ορκωτοί, όταν δεν κατατίθεται η παραμικρή κατηγορία για οικονομικές ατασθαλίες; Ο ίδιος ο συνομιλητής μας λέει ότι τα πεπραγμένα διατίθενται με αλληλογραφία στην Κομισιόν. Ας τα ζητήσει λοιπόν από εκεί, να γλιτώσουν και τα άσκοπα έξοδα ο ίδιος και οι φίλοι του.

Προσωπικά δε μετέχω στην «Αντιγόνη», γνωρίζω όμως προσωπικά το Μιχ. Τρεμόπουλο πάνω από 20 χρόνια. Για την «Αντιγόνη» ξέρω μόνο όσα αρκούν για να κρίνω αν πρέπει να εμπιστεύομαι ή όχι κάποιους ανθρώπους και αν μπορώ να είμαι μαζί τους στο ίδιο κόμμα και στο ίδιο ψηφοδέλτιο.
1. Ως μη μέλος της «Αντιγόνης», που δεν έχει καν περάσει από τα γραφεία της, δε μου πέφτει λόγος να δεχθώ ή να αρνηθώ οποιονδήποτε έλεγχο σ’ αυτή. Πηγή μου για τα 180.000 ευρώ ως συνολικά έσοδα της «Αντιγόνης» το 2008 αποτελεί η φορολογική της δήλωση. Για εισπράξεις από δημόσιο χρήμα, δε μπορείς να κρύψεις από την Εφορία ούτε ένα ευρώ. Τα ελάχιστα που ξέρω για τα ευρωπαϊκά προγράμματα, δε μου επιτρέπουν να κρίνω τους υποθετικούς υπολογισμούς του ανώνυμου «φίλου»: Ξέρω όμως ότι ούτε όλα τα προγράμματα αφορούν μια μόνο χρονιά, ούτε πληρώνονται άμεσα, καθώς η κυβέρνηση καθυστερεί συστηματικά τις πληρωμές στις περισσότερες ΜΚΟ.
2. Η υποθετική μου παρατήρηση ότι «αν τα έσοδα τα μοιράζονταν οι 13 βασικοί συνεργάτες…» βλέπω ότι παρουσιάζεται ως… «180.000 ευρώ μοιράστηκαν δια 13». Αν την κουκούλα της ανωνυμίας τη φοράει και μπροστά στον υπολογιστή του, θα έχει σοβαρό πρόβλημα στο διάβασμα.
3. Ο ανώνυμος συνομιλητής μου δηλώνει για τον Τρεμόπουλο πράγματα που εγώ αγνοώ, όπως αν έχει στεγαστικό δάνειο και πόσες φορές ταξίδεψε στην Άγκυρα ως δημοσιογράφος και ως στέλεχος ενός πολιτικού χώρου και μιας ΜΚΟ με διασυνοριακά προγράμματα. Άρα ξέρει σίγουρα σε τι γειτονιά και σε τι διαμέρισμα μένει ο Τρεμόπουλος, σε τι σχολείο στέλνει τα παιδιά του, τι αμάξι έχει και με τι βέσπα κυκλοφορεί στην πόλη. Αν λοιπόν τα 500 ευρώ το μήνα ήταν πολύ λίγα για τον τρόπο ζωής του, θα το είχαμε μάθει με πλήθος λεπτομέρειες. Κατανοώ πάντως το «πρέπει να μείνω ανώνυμος», όταν προέρχεται από κάποιον που κατέχει εμπιστευτικές πληροφορίες για τρίτους, πραγματικές ή όχι.
4. «Πώς ζούσε όλα αυτά τα χρόνια ο κος Τρεμόπουλος με τα 500 ευρώ μηναίως και πώς πληρώνει το στεγαστικό του;» Η ιστοσελίδα της «Αντιγόνης» έχει αναρτημένους όλους τους μέχρι τώρα εργοδότες (και) του Τρεμόπουλου. Ο ίδιος βοήθησε εκεί 10 χρόνια εθελοντικά, και ξεκίνησε την έμμισθη μερική του απασχόληση εκεί, όταν έμεινε άνεργος. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήταν επιλήψιμο αν έχει κάποιες ακόμη εκατοντάδες ευρώ νόμιμο μηνιαίο εισόδημα, ή αν εργάζεται η σύζυγός του.

Η συμβολή μου στον ιδιότυπο αυτό διάλογο, νομίζω ότι τελειώνει εδώ. Οι Οικολόγοι Πράσινοι απευθυνόμαστε κυρίως σε πολίτες που πιστεύουν στην κοινωνική ενεργοποίηση για το περιβάλλον και τα ανθρώπινα δικαιώματα, και θεωρούν την ενασχόληση με αυτά τίτλο τιμής και όχι σκιά υποψίας.

Γιάννης Παρασκευόπουλος

ΥΓ. Όσοι με ξέρουν προσωπικά, γνωρίζουν και τους λόγους που τα 2 τελευταία χρόνια έχω ελάχιστο χρόνο για το διαδίκτυο. Καταλαβαίνουν λοιπόν και τους λόγους που η απάντηση αυτή δε δόθηκε νωρίτερα..