ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.9.09

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ :......"ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΡΩΩΝ" ( Διαβάστε έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον τα ερωτήματα που τίθενται) ....



Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Κατ' αρχάς εύχομαι σε όλους και σε όλες καλό χειμώνα.
Μετά από απουσία μου ενός μηνός περίπου λόγω διακοπών, επανέρχομαι δριμύτερος προκειμένου να συνεχίσω τον αγώνα μου κατά του διεφθαρμένου Ελληνικού κράτους, του κράτους της απάτης, του κράτους της συγκάλυψης, του κράτους της δικαιοσύνης των προειλλημένων αποφάσεων, του κράτους της καταπάτησης ή μάλλον σύνθλιψης των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ και εμπαιγμού του λαού.
Φίλοι και φίλες, επισύναψα στο παρών το δημοσίευμα της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ" και το οποίο δημοσίευμα αφορά την κατάσχεση των 447 κιλών κοκαϊνης τον Αύγουστο στον Πειραιά.
Εκτός από την εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ" βέβαια, όλες σχεδόν οι εφημερίδες, όλα σχεδόν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προέβαλαν το συγκεκριμένο θέμα, "ηρωποιόντας" τους προϊστάμενους των υπηρεσιών που συνέβαλαν στην επιχείρηση αυτή, εξυπηρετώντας στην ουσία σκοπούς και συμφέροντα, εμπαίζοντας τον λαό, δημιουργώντας ψευδαισθήσεις στον λαό περί ύπαρξης "σοβαρών" και άμεμπτων υπηρεσιών οι οποίες πατάσουν το οργανωμένο έγκλημα (παραμύθια της χαλιμάς).
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσίασαν τον άμεμπτο και αμόλυντο προϊστάμενο της ΥΠΕΕ, κ. Γεώργιο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (προστατευόμενο τέκνο της DEA) προκειμένου να εξαγγείλει την επιτυχία της κατάσχεσης των 447 κιλών κοκαϊνης, χωρίς βέβαια να θέσουν τα ακόλουθα ερωτήματα στον συγκεκριμένο κύριο τα οποία του θέτω εγώ τώρα :

1. Κύριε Παπαδόπουλε, την περίοδο 2001-2002 ως υπεύθυνος περί ναρκωτικών του τότε ΣΔΟΕ, ήσασταν "θαμώνας" των γραφείων των Αμερικάνικων Υπηρεσιών της DEA, όπου συναντιόμασταν εγώ εσείς, ο προϊστάμενος της DEA, κ. James Soiles, ο Special Agent, ο Τμηματάρχης της Δίωξης Ναρκωτικών του ΥΕΝ, κ. Νικόλαος ΒΕΡΓΑΔΗΣ και τηλεφωνική επικοινωνία με τον τότε Αττικάρχη, κ. Γεώργιο ΑΓΓΕΛΑΚΟ. Άπαντες τότε γνωρίζατε την "δράση" του εκπροσώπου των ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΩΝ καρτέλ, Κωνσταντίνου ΒΑΛΙΑΝΟΥ, με δεκατρείς τόνους περίπου κοκαϊνης στο ενεργητικό του, με εν ισχύει διεθνές ένταλμα σύλληψης του και με τον οποίο συναντιόμουν εν γνώσει σας στο κρησφύγετο του στο Άμστερνταμ (Ολλανδία). Γιατί δεν προβαίνατε στην σύλληψη του; Τι σκοπούς εξυπηρετούσατε; Γιατί οι εισαγγελείς και συγκεκριμένα ο εισαγγελέας ΠΕΠΟΝΗΣ Γρηγόριος κι όχι μόνο ενώ είχα καταγγείλει το συγκεκριμένο διαπραχθέν κακούργημα σας δεν σας ακούμπησε; Συγκάλυψαν το οργανωμένο έγκλημα οι εισαγγελείς μαζί με αυτούς του ψευτοναυτοδικείου Πειραιά και όρισαν εντεταλμένους με σκοπό την υποβολή μηνύσεων κατά εμού με σκοπό να με εκφοβίσουν και να κουκουλώσουν τις καταγγελίες μου;
2. Ποιος σας προήγαγε και σας όρισε προϊστάμενο της ΥΠΕΕ, η Ελληνική πολιτεία ή με παρέμβαση της DEA προαχθήκατε; Ποιος κρατάει ως "μανάρι του" επί τόσα χρόνια παρανόμως τον Αξιωματικό Λ.Σ., Νικόλαο ΒΕΡΓΑΔΗ, στην EUROPOL; Μήπως η DEA για εξυπηρέτηση σκοπών;
3. Για το πολυτελές πολυόροφο κτίριο, το ανοικοδομηθέν από αποδεδειγμένους επαγγελματίες μεταφορείς λαθρομεταναστών, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη (Κερατσίνι), το είχατε-έχετε ελέγξει; Είναι καθαρό; Προήλθε από "καθαρά χρήματα ή από ξέπλυμα;
Σας καλώ λοιπόν ν' απαντήσετε στα ερωτήματα μου αυτά γιατί σε αντίθετη περίπτωση θεωρώ εσάς κι όχι μόνο, καλούς "σκηνοθέτες" και εμπαίζοντες τον Ελληνικό λαό σε συνεργασία με την Ελληνική "Δικαιοσύνη".
--
Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης
Τηλ. : 697.8120543

Δεν υπάρχουν σχόλια: