ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.09

"ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Σ Ο Κ" ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ , ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΕ ΥΠΕΡΑΚΤΙΕΣ,...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!


Υπόθεση που αφορά κύκλωμα ξεπλύματος "μαύρου" χρήματος, που αντλούσε τεράστια κέρδη από παράνομο τζόγο και άγρια μορφή τοκογλυφίας, βρισκόταν ερμητικά σφραγισμένη - από τον Μάϊο του 2002 - στα συρτάρια του Υπουργείου Οικονομικών. Συγκλονιστικές πληροφορίες είχαν περιέλθει σε γνώση των αρμόδιων αρχών, οι οποίες όμως είχαν ξεχαστεί....για άγνωστους λόγους.
Το αξιοπερίεργο είναι, ότι εκτός από το Υπουργείο Οικονομικών, είχαν γίνει καταγγελίες και στην ειδική επιτροπή του Νόμου 2331/95 για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Με την ανασύνταξη του ΣΔΟΕ και υπό την εποπτεία του έντιμου εισαγγελέα κ. Γεωργίου Ζορμπά, τα κλειδωμένα συρτάρια με τα "αζήτητα" άνοιξαν και ειδικοί ερευνητές προσπάθησαν να διαπιστώσουν το τι είχε συμβεί με τα δύο αμφιλεγόμενα πρόσωπα, που ήσαν οι πρωταγωνιστές και εγκέφαλοι του κυκλώματος.
Ο ένας εξ αυτών ήταν "πρώην αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος" [ τελικά το ΥΕΝ αναδεικνύει επιστήμονες δίκλαρους αξιωματικούς - απατεώνες ( εξαιρέσει ολίγων ευτυχώς ) ] ο οποίος βρίσκεται σε αποστρατεία και φέρεται ότι διαθέτει - σε τράπεζες της Ελλάδος και του εξωτερικού - καταθέσεις "εκατοντάδων εκατομυρίων €υρώ, με άγνωστη προέλευση." Ο έτερος, παρέδιδε στον τ. "ευηπόληπτο λιμενικό" τεράστια ποσά - σε μηνιαία βάση - για να του τα επενδύσει και ταυτοχρόνως να του τα ξεπλύνει, ώστε καθαρά πλέον να παίρνουν τον δρόμο της νομιμοποίησής τους, έτσι που να διοχετεύονται στην συνέχεια σε διάφορες μπίζνες, ακόμη και στον χώρο της ναυτιλίας.
Άνω των 300.000.000 Δρχ.( τριακόσια εκατομύρια Δραχμές ) περνούσαν μηνιαίως από την "κολυμπήθρα του Σιλωάμ", για ....ξέπλυμα!!!!!!! Ενώ η ετήσια διακίνηση των ποσών, ξεπερνούσε τα ...."τρία δισεκατομμύρια" !!!!!
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ.................
Ο τ. λιμενικός, σημειωτέον ότι προέρχεται από μικροαστική οικογένεια, με περιορισμένους οικονομιούς ορίζοντες. Βρέθηκε δε - μετά την αποστρατεία του - να κολυμπάει ξαφνικά σε πακτωλό δισεκατομμυρίων, έχοντας δημιουργήσει μία αυτοκρατορία από δεκάδες υπεράκτιες εταιρείες (offshore.) Eμφανίζεται σήμερα να είναι ιδιοκτήτης ιδρύματος και επιπλέον ιδιοκτήτης μουσείου με χιλιάδες πίνακες ζωγραφικής διάσημων Ελλήνων και αλλοδαπών καλλιτεχνών. Υπηρέτησε στην Διεύθυνση Λιμενικής αστυνομίας σε "θέσεις κλειδιά", όπως στην "Δίωξη ναρκωτικών, λαθρομεταναστών και αρχαιοκαπηλίας." Ως επίσης και στην "επιθεώρηση εμπορικών πλοίων."
Η διαφορά του με άλλους πρώην συναδέλφους του, που μετά την αποστρατεία τους προσλαμβάνονται σε ναυτιλιακές εταιρείες με παχυλούς μισθούς [ έχετε καμμίαν αντίρρηση περί αυτού υπουργέ και υφυπουργέ Ναυτιλίας και αρχηγέ λιμενικού σώματος; ] αυτός επέλεξε "μοναχικούς δρόμους" και πέτυχε να εξελιχθεί σε "ζάμπλουτο μπίζνεσμαν"!!!!!!
Στην διάθεση των υπηρεσιών του οικονομικού εγκλήματος, υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για λογαριασμούς και τράπεζες, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό και ειδικότερα στην Ελβετία.
Σε βάρος των υπευθύνων σχηματίστηκε δικογραφία από την Δ/νση Ασφαλείας Αττικής και υπεβλήθη στις 02/03/2000 στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών, με αριθ.πρωτ. 1020/74/1β, υπογεγραμμένη από τον υποστράτηγο κ.Νικόλαο Τασιόπουλο. Ο Εισαγγελεύς την διεβίβασε στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου και ....ανεπαύθη,"κλειδωμένη ερμητικά στα συρτάρια κάποιου γραφείου." Με αίτημα του καταγγέλοντος προς τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Αδάμ Ρεγκούζα..... "αφυπνίσθη" και την ανέλαβε το επιτελείο του κ. Ζορμπά Γ. με αριθ.πρωτ. 1662/ 21-03-05.
Πέρασε μία τετραετία έκτοτε και ουδείς γνωρίζει την τύχη, την πορεία, την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.
Από προσωπικό μου έλεγχο, προκύπτει ότι ο ενεχόμενος στην "κομπίνα" αυτή, κατέχει την θέση του Γενικού Προξένου και αποκλειστικού εκπροσώπου στην Ελλάδα του κρατιδίου του ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, με έδρα και γραφεία στον Πειραιά, επί της Ακτής Μιαούλη 81. [ Για τους ασχολούμενους με την Ναυτιλία γνωρίζουν τι σημαίνει το πόστο αυτό. ]
Επίσης κατέχει την θέση του προέδρου στο ιδρυθέν υπ' αυτού κοινωφελές ίδρυμα με την επωνυμία "ΛΙΚΝΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ - ΜΟΥΣΕΙΟ Β.........", στο οποίο συμμετέχει σαν μέλος και το μεγαλύτερο "μπουμπούκι" των απόστρατων αρχηγών του Λιμενικού Σώματος "ΑΚΗΣ ΣΚΙΑΔΑΣ," για τον βίο ,την πολιτεία και την δράση του οποίου, αναφέρομαι στο βιβλίο μου,με τίτλο "ΝΑΥΤΑΠΑΤΕΣ".
Είναι αυτός, που με εντολή των τότε υπουργών Συντονισμού και Ναυτιλίας, υπέγραφε τις εγκρίσεις παράνομων πιστοποιητικών ναυσιπλοίας, αντί δεκάδων χιλιάδων δολλαρίων Η.Π.Α , σε ακτοπλόο φίλο τους. Και απαιτούσαν οι κατάθεσεις να γίνονται σε λογαριασμό συναλλάγματος,που διατηρούσαν στο εξωτερικό. Το πρώτο τραπεζικό έμβασμα, έγινε στις 19 /04/ 1980 ευηπόληπτε τ. αρχηγέ του Λιμενικού Σώματος, από την ΝΟRONDY BANK OF LONDON στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος. Εκατό χιλιάδες δολλάρια Αμερικής......κάθε φορά. Χωρίς να νοιάζεστε καθόλου για τις ανθρώπινες ψυχές, που ταξίδευαν με πλοία που δεν "τηρούσαν τις κατάλληλες προδιαγραφές" Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Ο Ι.-
Αποτελεί πταίσμα το πρόσφατο σκάνδαλο Παυλίδη - Μανούση, σε σχέση με τα σκάνδαλα εκείνης της περιόδου. Και που όταν έλθει η στιγμή να τα κοινολογήσω, θα ντρέπονται ακόμη και οι τοίχοι!!!
Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: