ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.09

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ,ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ



Αγαπητή φίλη-αγαπητέ φίλε,

Το κόμμα των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ιδρύθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2009 από ενεργούς πολίτες,που αποφάσισαν να δώσουν την δική τους απάντηση στην χρεωκοπία των σημερινών κομμάτων.Από τότε μέχρι σήμερα είναι εντυπωσιακή και ταυτόχρονα ενθαρρυντική η συνεχής προσέλευση πολιτών,και κυρίως νέων,στις τάξεις των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ.
Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ θεωρούν ότι στην χώρα μας δεν υπάρχει πραγματική δημοκρατία ευρωπαϊκού τύπου,αλλά μία κληρονομική ολιγαρχία με τριτοκοσμικά χαρακτηριστικά.Και προτείνουν μία ριζική πολιτική μεταρρύθμιση,που θα φέρει τον πολίτη στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής.

Με την ευκαιρία της Γιορτής της Μητέρας, οι Δημοκρατικοί επισημαίνουν ότι η κοινωνική συνοχή και η κοινωνική δικαιοσύνη αποτελούν όρο για την επιβίωση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας στην σημερινή όλο και πιο δύσκολη διεθνή συγκυρία.

Το κοινωνικό κράτος πρέπει να είναι ικανό να πραγματοποιεί αναδιανομές που θα βοηθούν στην συνοχή του,
θα προσφέρει ευκαιρίες ανάδειξης ικανοτήτων για όλους,
θα προστατεύει και θα αναδεικνύει το περιβάλλον και τον δημόσιο χώρο.

Μία από τις μεγάλες προτεραιότητες των Δημοκρατικών είναι η στήριξη προς τις γυναίκες, τα παιδιά, την οικογένεια και τους νέους.

Προτείνουμε:

α) Την ενθάρρυνση των γεννήσεων και την αποθάρρυνση των αμβλώσεων.

β) Την επιδότηση των μεθόδων υποβοηθούμενης γονιμοποίησης από τα ασφαλιστικά ταμεία.

γ) Την επιδότηση των γεννήσεων και της φροντίδας των παιδιών, που θα περιλαμβάνει:

  1. Πραγματική αύξηση των επιδομάτων τέκνου.
  2. Mέτρα ενθάρρυνσης της τεκνοποιίας σε όσο το δυνατόν νεαρότερη ηλικία για τις γυναίκες.
  3. Ελάφρυνση των ασφαλιστικών εισφορών των γονέων πέραν των δύο παιδιών (ή των γυναικών που έχουν τεκνοποιήσει σε νεαρή ηλικία, μεταξύ 21-24 ετών).
  4. Εκμηδένιση του κόστους που σήμερα καταβάλλουν οι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα για την γέννηση παιδιών από τους υπαλλήλους τους που οδηγεί σε απαράδεκτες πιέσεις στις υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα να μην τεκνοποιούν.

δ) Φροντίδα για την ευημερία των παιδιών, που θα περιλαμβάνει:

  1. Την καθιέρωση γενικής, ποιοτικής, δωρεάν βρεφονηπιακής φροντίδας και προσχολικής αγωγής, με προτεραιότητα στις εργαζόμενες και στις ανύπαντρες μητέρες, που να είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.
  2. Την δωρεάν παροχή ιατροφαρμακευτικής, οφθαλμιατρικής και οδοντιατρικής περίθαλψης σε κάθε παιδί από τα 0 έως τα 14-18 χρόνια του. Την υποχρεωτική θέσπιση πλήρους και δωρεάν ετήσιας προληπτικής ιατρικής εξέτασης για τις ηλικίες 0-12 ετών.
  3. Tον πολλαπλασιασμό των ελεύθερων δημοσίων χώρων αναψυχής και αθλητισμού για τα παιδιά.
  4. Tην εξασφάλιση της ελεύθερης και ασφαλούς κίνησης για προνήπια και παιδιά σε ολόκληρο τον αστικό ιστό (δίκτυο πεζοδρόμων και πεζοδρομίων, μείωση της αυτοκίνησης).
  5. Την ανάπτυξη ποιοτικών ολοήμερων προγραμμάτων στα σχολεία.

ε) Μέριμνα για την ασφάλεια των παιδιών, που θα περιλαμβάνει την υιοθέτηση και εφαρμογή των αυστηρότερων προδιαγραφών ασφάλειας στην ΕΕ για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στις πόλεις, την ποιότητα του αέρα στα σχολεία, τα νηπιαγωγεία και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τους παιδοτόπους, και κάθε κλειστό χώρο που φιλοξενεί παιδιά, την ποιότητα των υδάτων, την ποιότητα των τροφών (ιδίως φρούτων-λαχανικών, γάλακτος, ψωμιού, κρεάτων), την ποσότητα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που δέχονται τα παιδιά, την καταπολέμηση της ηχορύπανσης, την εξασφάλιση των παιδιών από ρητά σεξουαλικά η βίαια περιεχόμενα.

Για να κατεβασετε το πλήρες πρόγραμμα των δημοκρατικών κάντε κλικ εδώ.

Το site μας είναι www.dimokratikoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: