ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.09

Πρωτοφανής διαδικτυακή δημοσκόπηση σε τοπικά blogs στην Κορινθία

Σε πραγματική εκλογική αναμέτρηση εξελίσσεται η πολλαπλή ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη στο ιστολόγιο του γνωστού δημοσιογράφου κ. Γιάννη Λάμπρου στην Κόρινθο. Ο εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΣΦΗΚΑ, έχει ξεσηκώσει την περιοχή και όλοι έχουν επιδοθεί σε ένα ατελείωτο κυνήγι ψήφων. Ολόκληρη η Κορινθία βρίσκεται στο πόδι με τα κομματικά επιτελεία να ψάχνουν για διαδικτυακούς ψηφοφόρους. Υποψήφιοι Δήμαρχοι τηλεφωνούν και προτρέπουν φίλους και συγγενείς να βρουν υπολογιστή για να ψηφίσουν. Στο facebook διακινούνται μηνύματα και σύνδεσμοι προς το ιστολόγιο όπου γίνεται η ψηφοφορία.
.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες ζήτησαν συνδρομή από βουλευτές εκτός της περιοχής.
.
Συγκεκριμένοι υποψήφιοι δήμαρχοι πριμοδοτήθηκαν ταυτόχρονα με συγκεκριμένο πολιτικό αριστερό σχηματισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας.
.
Δείτε την ψηφοφορία ΕΔΩ.
.
Την ίδια ώρα, το ιστολόγιο http://agios-georgios.blogspot.com διενεργεί παράλληλη έρευνα ζητώντας από τους αναγνώστες να γράψουν το όνομα του υποψήφιου δημάρχου που επιθυμούν για το Δήμο Κορίνθου.
.
Οι διενεργούντες τις ψηφοφορίες επιτρέπουν μόνον μία ψήφο ανά διεύθυνση IP και παράλληλα ελέγχουν το σύστημα σε περιπτώσεις που γίνονται ομαδικές ψηφοφορίες από μεγάλους οργανισμούς π.χ. Υπουργεία.
.
Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη κατάσταση στη περιοχή του νομού Κορινθίας. Ο κ. Λάμπρου εξήγησε ότι δεν πρόκειται για επιστημονικά τεκμηριωμένη δημοσκόπηση και δήλωσε ότι ο ίδιος δεν περίμενε ότι η εν λόγω δημοσκόπηση θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις.
.
Σημειώνεται ότι το ιστολόγιο του κ. Λάμπρου έχει καθημερινά περίπου 300 επισκέπτες ενώ κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, ο αριθμός αυτός έχει ξεπεράσει το 1000.
.
Λάμπρος Κωστάρας
agios georgios

Δεν υπάρχουν σχόλια: