ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.5.09

Είμαι βουλευτής της συμπολιτεύσεως

Αλλά δε σας λέω ποιανής. Ή της τωρινής είμαι, δηλαδή της ΝΔ ή της χθεσινής και αυριανής δηλαδή του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία τώρα.

Η δικαιοσύνη όπως και ο έρωτας είναι τυφλή, δεν είναι κουφή, αλλά μας κουφαίνει όλους. Ξεχνά ότι είναι τυφλή μόνο στην απονομή της. Δε βλέπει την τύφλα της ότι την κοροϊδεύουμε κάθε μέρα.

Ως βουλευταί της γαλάζιας συμπολιτεύσεως σιγά μην ψηφίσουμε υπέρ της παραπομπής Παυλίδη. Αν πάρει 150+1 η παραπομπή, αμέσως θα πέσει η κυβέρνηση και θα πάψουμε να είμαστε κυβερνητικοί βουλευταί, ίσως γίνουν και βουλευτικαί εκλογαί, οπότε οι μισοί εξ ημών θα πάψουν να είναι και βουλευταί.

Βέβαια και να παραπεμφθεί ο Παυλίδης δεν πρόκειται να πέσει η κυβέρνηση γιατί έχει κάτι πολύ σπουδαιότερο γι’ αυτήν να κάνει. Να μείνει. Άντε λοιπόν να ρίξουμε ένα λευκό και καθαρίσαμε.

Μαζί θα προχωρήσουμε, εμείς μόνο θα νικήσουμε. Οι πράσινοι συμπολιτευόμενοι βουλευταί τώρα, λέμε: «Θέλω να παραπεμφθεί ο Παυλίδης για να πέσει η κυβέρνηση». Το λέμε γιατί δε θα πέσει η κυβέρνηση, οπότε δεν θα το χρεωθούμε. Θα μπορούσαμε να πούμε, θέλω την παραπομπή και ψηφίζω υπέρ της για να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο και ν’ αποδοθεί δικαιοσύνη. Αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, λέμε σαχλαμπούχλες εις βάρος της γιατί είμαστε σίγουροι ότι κατάφερε να κουφάνει τον εαυτό της.

ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Είναι απίστευτο!
Κάπου το είχα διαβάσει χθές αλλά νόμιζα ότι ήταν κακόβουλη συκοφαντία.
Δεν το πιστεύω ρε παιδιά, αλήθεια, εάν δεν το έβλεπα στο βίντεο δεν θα το πίστευα με τίποτε.
Είναι από άλλο πλανήτη αυτό το όν.
Τί να πείς;
Άναυδος.
Τα λόγια χάνουν κάθε αξία.
Τέλος.

Δές το βίντεο στο http://dexiextrem.blogspot.com