ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.09

Νέα στοιχεία για τα ψέμματα Τρεμόπουλου: Είχε προτείνει την μετονομασία της Αγίου Παύλου σε Κεμάλ Ατατούρκ και να αναγνωρίσουμε την FYROM ως Μακεδονία

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Δείτε το σχόλιο του συγγραφέα Πάνου Ζέρβα που έχει το μπλογκ
H Καλύβα Ψηλά στο Βουνό: http://panosz.wordpress.com/2008/07/26/ecogreens-2/#comment-41171

Ο Πάνος Ζέρβας είναι στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων, διετέλεσε και μέλος της εκτελεστικής τους γραμματείας. Επίσης, είναι Θεσσαλονικιός. Το μπλογκ του έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και πρακτικά αποτελεί τον χώρο διαλόγου και ανταλλαγής σχολίων των Οικολόγων Πράσινων. Επίσης, σε αυτό έδωσε συνέντευξη πριν από λίγες ημέρες ο Μ. Τρεμόπουλος, προφανώς αναγνωρίζοντας και αυτός την πλήρη αξιοπιστία του Π. Ζέρβα και του μπλογκ του (δείτε: http://panosz.wordpress.com/2009/05/04/ecogreens-23/).

Ο Π. Ζέρβας λοιπόν, ένας πολίτης που έχει δηλώσει πολλές φορές στα γραπά του τις μεγάλες διαφωνίες του με τον Τρεμόπουλο σε εθνικά θέματα, σε περσινό ποστ αναφέρει ότι η αρχική δήλωση του Τρεμόπουλου στο νομαρχιακό συμβούλιο ήταν όχι η γενικόλογη ότι "ο Κεμάλ ήταν παιδί της πόλης και πρέπει να τον τιμήσουμε" αλλά η συγκεκριμένη: "...στο θέμα της ονοματοδοσίας του δρόμου, όντως έτσι είναι. Ο Τρεμόπουλος υποστήριξε ότι η οδός Αγίου Παύλου (όπου το υποτιθέμενο σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ ) μπορεί να μετονομαστεί σε οδό Κεμάλ. Για να το κάνουν πιο εντυπωσιακό, οι “φαν” του Ψωμιάδη διέδοσαν (και έμεινε… ) ότι ο Τρεμόπουλος ζήτησε να στηθεί άγαλμα του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, κάτι που είναι ψευδές. Είχα γράψει τότε ότι εκείνη η θέση του Μιχάλη ήταν λάθος – το ίδιο υποστηρίζω και τώρα".

Αυτά τα σημείωσε ο Π. Ζέρβας στις 26.7.2008.


Επίσης, στο ίδιο ποστ, ο Π. Ζέρβας επιβεβαιώνει κάτι που είναι κοινό μυστικό στον οικολογικό χώρο, ότι ο Τρεμόπουλος είναι οπαδός του να αναγνωρίσουμε την FYROM ως Μακεδονία. Γράφει συγκεκριμένα:

"Όσο για το ζήτημα των Σκοπίων, το θέμα του ονόματος απασχόλησε αρκετά τους Ο-Π. Ο Τρεμόπουλος (πράγματι υποστήριζε το “Μακεδονία σκέτη” ) ήταν ο εισηγητής της φόρμουλας “μέχρι να λυθεί το θέμα ανάμεσα στις δύο χώρες, χρησιμοποιούμε το όνομα που χρησιμοποιεί ο ΟΗΕ – δηλ. ΠΓΔΜ”.


Στη συνέχεια την επόμενη ημέρα, ο ίδιος ο Τρεμόπουλος απαντάει λέγοντας ότι δήθεν για την FYROM έχει διαφορετική "αντιεθνικιστική" και για τις δύο πλευρές θέση, όμως πιστεύει ότι επικρατεί ο συλλογικός αυτοπροσδιορισμός.

Το ποστ Τρεμόπουλου: http://panosz.wordpress.com/2008/07/26/ecogreens-2/#comment-41191


Και ο Τρεμόπουλος καταλήγει: "Πάνο... στα υπόλοιπα έχεις δίκιο". Δηλαδή επιβεβαιώνει όσα λέει ο Π. Ζέρβας ότι πρότεινε τη μετονομασία του δρόμου σε οδό Ατατούρκ!


Όλα αυτά παρακαλώ τυπώστε τα, μην τυχόν και "εξαφανισθούν" ξαφνικά όπως έγινε με την ιστοσελίδα της Οικολογικής Κίνησης Θεσσαλονίκης, όπου είχα διαβάσει από τους πολύ δικούς του ανθρώπους τα "κατορθώματα" του Τρεμόπουλου.


Είναι απαραίτητο να τα μάθει όλα αυτά ο κόσμος, όπως και το μεγάλο ψέμμα που κατάμουτρα είπε στους δημοσιογράφους και τις εφημερίδες της Κομοτηνής ότι δήθεν δεν είχε ποτέ εναντιωθεί στην εγκατάσταση Ποντίων στην Θράκη, όπως έχει ήδη αναφερθεί σε εκατοντάδες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο (ενδεικτικά: http://olympia.gr/2009/04/16/tremopoulos-thrace/ και http://antifonitis.gr/online/?p=1020).



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δόλια παραπλανητική η προγναθική αναπαράσταση του ανθρώπου των ΚαρπαθίωνΔόλια παραπλανητική η προγναθική αναπαράσταση του ανθρώπου των Καρπαθίων, από τους συνεχιστές των γενοκτόνων σταυροφόρων,
με σκοπό την υποδαύλιση και δικαιολόγηση βίαιων μετακινήσεων πληθυσμών.
Πίσω από τα διάφορα διχαστικά κατασκευάσματα περί "ανώτερων" και "κατώτερων" λαών και "εκλεκτών", βρίσκονται διάφοροι εγωμανείς που προσπαθούν να δηλητηριάσουν την ανθρωπότητα με τις δικές τους φοβίες, ώστε να είναι μοιρολατρική και να τους τρέφει αδιαμαρτύρητα.
Οι άνθρωποι έχουν ΑΣΦΑΛΗ προσαρμογή στο περιβάλλον όταν διατηρούν την κύρια, αρχική παρακαταθήκη της ΑΛΛΗΛΟΒΗΘΕΙΑΣ και της επαρκούς ξεκούρασης (των 2 βασικών αιωνοβικών συνηθειών) και όχι όταν, λόγω κατευθυνόμενης ή όχι πομπηιακής εξουθένωσης, καταρρέουν από ανταγωνισμούς, βλ. φαραώ, Ρωμαίοι, Μάγια, Μογγόλοι, σταυροφόροι, Αζτέκοι, Ίνκας κοκ.
Στο παράδειγμα του "αφροκεντρισμού" (περίπτωση του οποίου είναι η ψευδής αναπαράσταση ως "αφρικανοειδούς" του Ανθρώπου των Καρπαθίων), τον οποίο διαδίδουν κυρίως συνεχιστές των γενοκτόνων σταυροφόρων (για λόγους που θα παρατεθούν στην επόμενη παράγραφο), είναι γνωστό στους λαούς ότι συνέβη ανοιχτόχρωμοι ευρωπαιοειδείς (σωστότερη η λέξη ορθογναθικοί) να 'σκουρήνουν' στην Ινδία, και οι επίσης ευρυζυγωματικοί απωασιάτες να 'σκουρήνουν' στην Ινδοκίνα, ενώ δε συνέβη ποτέ να 'ασπρίσουν' οι προγναθικοί αυτόχθονες ούτε στη Ν. Αφρική (κακώς αποκαλούμενοι 'αφρικανοειδείς', τη στιγμή που η Β. Αφρική έχει ορθογναθικούς αυτόχθονες, ευρωπαϊκής προέλευσης), ούτε όταν πήγαν στην Αυστραλία. Ποιοι είναι, λοιπόν, οι λόγοι που αποικιοκρατικής νοοτροπίας φοβικοί-επιθετικοί ευρωπαϊκής καταγωγής, διαδίδουν στα ΜΜΕ και τις σχολές τους το παραμύθι ότι οι άνθρωποι πρωτοεμφανίστηκαν στην Αφρική, επαναλαμβάνοντας συνεχώς ότι Αφρικανοί από τη ζεστή και μια αραιοκατηκοιμένη τότε ήπειρο εισέβαλλαν στην παγωμένη Ευρώπη "κατά κύματα" και εξόντωναν τους προηγούμενους;
Ο πρώτος είναι ότι προσπαθούν να επιβάλουν ως "φυσική" τη δική τους δολοφονική μανία, είτε επινοώντας ανασκαφικά ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ πριν από την τελευταία ερημοποίηση Σαχάρας-Μ. Ανατολής πολέμους (~6000 χρόνια πριν: www.saharasia.org), είτε εστιάζοντας στην από τότε αυτο-καταστροφικότητα των ομοίων τους, όχι όμως και στις καταρρεύσεις τους.
Επιπλέον, νομίζοντας οι ματαιόδοξοι ότι είναι άτρωτοι και αθάνατοι, πιστεύουν ότι αποδασώνοντας και ερημοποιώντας (ακόμα και με μονοκαλλιέργειες, μόλυνση, πολέμους) οι ίδιοι ανυπότακτες περιοχές και προκαλώντας βίαιες μετακινήσεις πληθυσμών, θα ελέγχουν "για πάντα" την ανθρωπότητα.
Τέλος, πετώντας στους καταδυναστευμένους από δικούς τους και ξένους δουλέμπορους Αφρικανούς το δόλωμα ότι από τον ισημερινό ξεκίνησε την ιστορία της η ανθρωπότητα, υποκρίνονται ότι "σέβονται" όσους εξολοθρεύουν.
http://www.youtube.com/watch?v=scKqrz754gU