ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.09

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΕΡΤ


Ως πότε ως λαός θα ανεχόμαστε αυτό το δεξιό σίχαμα της δήθεν δημοσιογραφίας και τους ομοίους του να λαμβάνουν κανονικότατα τον παχυλό μισθό τους από την πουτάνα και αδηφάγα ΕΡΤ του εκάστοτε τιποτένιου Παναγόπουλου;

Ο Μανόλης Κοτάκης, ένας γλύφτης πολυτελείας της Δεξιάς παράταξης, είναι ένα ακόμα παράδειγμα ανθυγιεινής δημοσιογραφίας (για τους άλλους και όχι, φυσικά, για τον ίδιο) που παρασιτίζεται καθημερινά στην πλάτη μας.

Όχι, δεν είναι καλύτεροι οι όμοιοί του (Κάτια Μακρή, Μαριάννα Πυργιώτη, Γιώργος Τράγκας, Μάκης Κουρής κ.λπ.), αλλά σήμερα θα ασχοληθώ μόνο μ΄αυτόν.

Τούτο το αδίστακτο δεξιό σκουλήκι, το έφερε στην Αθήνα από την Κομοτηνή όπου είχε σπουδάσει και δρούσε επαγγελματικά (ήταν γραφείο Τύπου του δεξιού νομάρχη τότε, το 1991), ο Τίτος Αθανασιάδης (κλασικό φερέφωνο της Δεξιάς γραμμής) και του παραχώρησε στήλη και δυνατότητα σχολίου στην κραταιά, τότε, Απογευματινή το 1994.

Ήθελε ο, καημένος, Τίτος να δημιουργήσει μια νέα γλαφυρή και αρκούντως δεξιά πένα στην εφημερίδα του, κάτι σαν τον Δημήτρη Ρίζο (που ανδρώθηκε εκεί δημοσιογραφικά πριν μεταπηδήσει στον Ελεύθερο Τύπο του μακαρίτη Βουδούρη).

Ουδέποτε, ωστόσο, το γράψιμο του δεξιόφρονα αυτού δημοσιογραφίσκου κατάφερε να φτάσει το οξύ και στυλιζαρισμένο γράψιμο του Ρίζου. Γι αυτό και η καριέρα του έμεινε μετέωρη χωρίς όμως και να πάρει την κατηφόρα. Ήταν ένας απλός συντάκτης στην Απογευματινή και είχε την εύνοια του διευθυντή της, τίποτα περισσότερο.

Ήταν όμως μωροφιλόδοξος από παλιά τούτο το κοντοπούτανο αδέσποτο της Δεξιάς. Μέχρι και βιβλία έγραψε ο άσχετος αυτός για την μειονότητα της Θράκης. Ήθελε κι άλλα, όμως, και γι αυτό -γλύψε, γλύψε- κατάφερε να πάρει εκπομπή στην ΕΡΤ του Ρουσόπουλου (με τον οποίο διατηρούσε άριστες σχέσεις παρά το γεγονός ότι πολύ θα ήθελε να είναι στην θέση του!).

Αυτή η φόλα - εκπομπή που του έδωσαν, δεν κατάφερε ποτέ να πάρει νούμερα τηλεθέασης και να συγκινήσει το ευρύ κοινό πέραν των συγγενών και φίλων του. Κανείς, ωστόσο, δεν τον κουνούσε από την θέση του και το πεντοχίλιαρο έπεφτε -και πέφτει- ανελλιπώς κάθε μήνα.

Στα παπάρια του Παναγόπουλου οι μηδενικές τηλεθεάσεις όταν έχει να κάνει με "κολλητό" μέλος του συστήματος Ρουσόπουλου. Ακόμα και σήμερα που ο επίσης αδίστακτος πρώην υπουργός Τύπου είναι εκτός, το σύστημά του καλά κρατεί.

Κανείς δεν κουνάει αυτόν τον άθλιο δημοσιογραφίσκο από την θέση του και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε μέσω της ΔΕΗ ένα ακόμα δεξιό σκουλήκι για να παίζει με το μικρόφωνο της ΕΡΤ
ΜΠΟΜΠΕΡ

1 σχόλιο:

Showbitch είπε...

Είναι πράγματι ΚΟΤΑκης αφού το μόνο που κάνει είναι να γλύφει από δω κι από κει. Δεν είναι δημοσιογράφος, είναι απλώς σαλιάρης...