ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.9.09

Ο ΚΟΜΠΛΕΞΑΝΘΡΩΠΟΣ...


Διεκδικεί το – μη θεσμοθετημένο ακόμα – βραβείο του πιο εμπαθούς ανθρώπου… Ταυτόχρονα, πλασαρισμένος και σφόδρα υπερτιμημένος, ως «αναλυτής», από τα διαπλεκόμενα αφεντικά του, το παίζει ειδήμων, ξερόλας και αναμφισβήτητος !...
Βαυκαλίζεται πως είναι ρυθμιστικός παράγων !…

Το να πας κόντρα στο ρεύμα – το λαϊκό εννοείται – είναι κατανοητό, όταν έχεις να παρουσιάσεις μια ολοκληρωμένη άποψη, κοσμοθεωρίας κι αυτό έχει συμβεί, κατά κόρον, στις περιπτώσεις μεγάλων διανοουμένων, ανθρώπων του πνεύματος, της επιστήμης και της πολιτικής.
Το να πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα, εκφράζοντας, απλά και ξεδιάντροπα, τις θέσεις και τα συμφέροντα των νταβατζήδων της πολιτικής ζωής του τόπου, δεν είναι τίποτε άλλο, από μια σύγχρονη και εξελιγμένη έκδοση των παραδοσιακών φαινομένων, των χαφιέδων, των τραμπούκων και των προβοκατόρων…

Η κομπλεξική μανία κατά του Παπανδρέου, εμφανίζεται, αυτό τον καιρό, διά της εξίσωσής του, με τον χρεοκοπημένο και καταρρέοντα Καραμανλή : «…αποκρύπτουν από τον κόσμο την πραγματική εικόνα της κατάστασης…».
Και με τις μεγάλες προφητείες, επίσης : «…τίποτε απ΄ όσα κουβεντιάζουμε σήμερα δεν πρόκειται να εφαρμοστεί αύριο…».
΄Αρα ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, λένε ψέματα !...

Στηριζόμενος αποκλειστικά, σχεδόν, στη στενότατη σχέση του με τη διαπλοκή, (κι όχι σε τίποτε άλλα προσόντα), ο κομπλεξάνθρωπος, δεν διστάζει να λοιδορήσει κι ολόκληρο τον ελληνικό λαό : «…είμαστε (Σ.Σ sic), ένας λαός, που του αρέσει να ζει στο παραμύθι μιας χώρας, που δεν υπάρχει…».
Τα επιλεγόμενα, έρχονται για να ξεδιαλύνουν, πλήρως, την κατάσταση και να αποτρέψουν οποιονδήποτε, θα επιχειρούσε να κάνει διαφορετικές σκέψεις, κάτι, δηλαδή, σαν το «…ρε, μπας και τον αδικούμε ;…».

«…Είμαστε ένας λαός, (το sic έχει να κάνει με την μεγαλοθυμία του να συμπεριλάβει τον εαυτό του στο λαουτζίκο…), που πιστεύει ότι η λύση είναι πάντα να πληρώσουν κάποιοι άλλοι. Η Ευρωπαϊκή Ενωση, οι τράπεζες, οι πλούσιοι... Μόνο που, δυστυχώς, οι «άλλοι» μας τελείωσαν. Και αυτό κάποτε θα πρέπει να το πούμε στον ελληνικό λαό…». (Σ.Σ. Εδώ παίρνει πάλι τις αποστάσεις του…).

Τι να πούμε στο λαό Γιαννάκη Πρετεντέρη ; Πως οι Τράπεζες και οι πλούσιοι, δεν υπάρχουν στην Ελλάδα ; Πως έχουν τελειώσει ; Εσύ, ο …ειδήμων αναλυτής δεν ξέρεις, δεν έχεις ακούσει τίποτα, για την εκμετάλλευση των ελληνικών οικογενειών από τις Τράπεζες, τα ψιλά γράμματα, τα υπέρογκα επιτόκια, τις κατασχέσεις, τα υπερκέρδη ; Την υπερχρέωση των νοικοκυριών δεν την ξέρεις ;
Τελείωσαν και οι πλούσιοι ; Δεν γνωρίζεις, τίποτα, για τη μεγαλοαστική τάξη, τους κεφαλαιοκράτες, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους μεγαλοϊδιοκτήτες, τους μεγαλέμπορους ;… Τίποτα για φοροδιαφυγή, για φοροαποφυγή, για off shores, για κότερα, για βιλλάρες, για λαθρεμπόρια, για… για… για… ;.

Αυτές τις απόψεις είχε κι ο Καραμανλής, γι αυτό και διακήρυξε τη νέα έφοδο κατά των λαϊκών εισοδημάτων και γι αυτό θα καταβαραθρωθεί, σε λίγες ημέρες…
Εξέφραζε, βλέπεις κι αυτός, τα ίδια συμφέροντα μ΄ εσένα !...

Μόνο, που εσύ τόχεις μάθει καλά το ποίημα : όλο και κάποιον …άλλον, (μετά τον Καραμανλή), θα πλευρίσεις, ο οποίος, (τι λέω ;…), είναι, ήδη, γνωστός !...

ΛΟΓΟΜΠΛΟΚΟΣ

2 σχόλια:

Georgia Panagopoulou είπε...

Σήμερα 11 Ιανουαρίου 2010 ψάχνοντας μου τράβηξε την προσοχή μου το άρθρο Σας. Έχω ξαφνιαστεί τόσο πολύ που πραγματικά δεν μπορώ να γράψω κάτι κατάλληλο για την περίσταση.
Σας σημειώνω, προς το παρόν, το στερεότυπο εξαιρετικά διαφωτιστικό, ιδιαίτερα για εμένα που επισκέπτομαι την πατρίδα μου, τα τελευταία χρόνια και δεν έχω σχηματίσει σαφή εικόνα των ατόμων που εκφωνούν τις ειδήσεις, ιδιαίτερα στην ιδιωτική τηλεόραση.
Σήμερα, πάντως, παρακολουθόντας τις ερωτήσεις του κυρίου Πρετεντέρη προς την κυρία Κατσέλη, σχημάτισα την εντύπωση ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι μόνον υπερόπτης αλλά και αηδιαστικά χλευαστικός. Ο "αναλυτής" αυτός μήπως, τελικά, αδικεί τον εαυτό του και αναλώνεται για να μας πείσει εμάς τους αδαείς πως λειτουργεί μία κυβέρνηση;
Γιατί δεν ανοίγει τα φτερά του, να πάρει τα ηνία της χώρας μας και να μας οδηγήσει εντός εικοσιτετραώρου σε παραδεισένιες πολιτείες;

Νίκος είπε...

Είναι πράγματι η επροσώπηση του σύγχρονου λακέ με χαρακτηριστικά τα αηδιαστικά προσόντα του ξερόλα και μπούρδα.