ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.9.09

Οταν συναντησεις την Πολιτικη μην ξεχασεις οτι λεγεσαι Ανθρωπος



Κοινωνία ώρα μηδέν;η Ανθρωπότητα υπό του μηδενός;Καλείσαι Έλληνα και πάλι απλά με ένα Σταυρό να διαλέξεις Μέλλον και παρόν!Πρέπει πρώτα να διαχωρίσεις το:Αν θέλεις Άτομο με στενό μυαλό,η Άνθρωπο με όραμα που δεν κοιτά μόνο το παρόν;οράματα που τα είχαν άνθρωποι νεκροί;οι σκέψεις που θα διαβαστούν από ανθρώπους που δεν έχουν έρθει ακόμη στη Ζωή;Σήμερα Έλληνα καλείσαι να εκλέξεις Κράτους αρχηγό κάτι που δεν είναι τόσο απλό.Ψήφισε με το μυαλό για να μην ανακαλύψεις έξι μήνες μετά ότι εκρυβες ένα βλάκα μέσα σου κρυφό!Είναι κρίμα να αναπαραγαγεις την βλακεία εις βάρος σου και να την πληρώνει όλος ο λαός!Μην νιώσεις δικαιολογημένος αν συμβαλεις στην αποτυχία σου,νιώσε προσβεβλημένος που έκανες λάθος και άνθρωπος θα είσαι αυτομάτως.Βαρεθηκες Έλληνα να ζεις με πλαστικές προϋποθέσεις και σκέψεις ξεκίνα με το παρελθόν για να έχεις μέλλον και παρόν.Και για να μην έχεις κι άλλη ήτα στη Ζωή όσοι από εσάς βάλουνε σταυρό να έχουν στο μυαλό ότι αυτοί έχουν τον τελευταίο λόγο,για το ποιος θα έρθει αρχηγός να κυβερνήσει τον λαό!Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια καλύτερη εποχή και πρέπει να σκεφτόμαστε τέτοια εποχή ψηφιζω ...Κομμα; η ...Εικονα;
χρονογραφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: