ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.7.08

PKK.."ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ


"Το ΡΚΚ είναι έτοιμο να απελευθερώσει τους τρεις γερμανούς τουρίστες με την προϋπόθεση ότι η Τουρκία θα σταματήσει τις στρατιωτικές επιθέσεις στην περιοχή και η απελευθέρωση των ομήρων θα γίνει υπό την αιγίδα ενός διεθνούς οργανισμού, όπως ο Ερυθρός Σταυρός", δήλωσε η εκπρόσωπος του ΡΚΚ Σοζντάρ Αβεστά.


"Είναι καλά στην υγεία τους. Η απαγωγή τους είναι η αντίδραση σε αυτό που έκανε η Γερμανία. Ζητάμε από την γερμανική κυβέρνηση να αλλάξει την πολιτική της απέναντι στους Κούρδους", τόνισε η ίδια από το όρος Καντίλ στο βόρειο Ιράκ.


Για την απελευθέρωση των τριών ορειβατών, ομάδες τούρκων παραστρατιωτικών πραγματοποιούν επιχειρήσεις γύρω από το όρος Αραράτ, το οποίο κηρύχθηκε απαγορευμένη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: