ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.10.08

Ο ΕΓΧΩΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ "ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ" ....ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΜΑΣ


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.....ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ...... ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΜΑΣ;;

Ως μάθημα της φυσικής επιστήμης η "αντοχή υλικών" εντριφεί με μαθηματική σχέση την αντοχή πάσης φύσεως υλικών υπό των νόμων της Φυσικής Επιστήμης.

Είναι "γνωστό" το ότι δεν πραγματεύεται την αντοχή των "νεύρων" της ιδιοσυγκρασίας των ανθρώπων.

Ο εγχώριος πολιτικός τραγέλαφος της τελευταίας περιόδου, αδιαμφισβήτητα μπορεί να θέσει την "απαίτηση" προς την επιστήμη ,να ασχοληθεί ΚΑΙ με την "αντοχή" μας .


Η ζώσα καθημερινότητα, μας φέρνει αντιμέτωπους με τους κοινούς προβληματισμούς μας, τους οποίους έχουμε αποθέσει στους διαχειριστές της εξουσίας προς λύση.

Έως και σήμερα οι "λύσεις" μοιάζουν όνειρα απατηλά αφού κοινή διαπίστωση είναι ότι η χώρα τελεί υπό ακυβερνησία.


Δεν είναι υπερβολή ότι το κράτος , η δημοκρατία ,οι θεσμοί και οι νόμοι έχουν πέσει στον Καιάδα.
Οι τελευταίοι μάλιστα ερμηνεύονται και εφαρμόζονται κατά το δοκούν του έχοντα την εξουσία .

Τρανό παράδειγμα, η Δικαιοσύνη,..... η οποία χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείτε για τις πολιτικές επιδιώξεις των κυβερνώντων . Η τελευταία παραίτηση των εισαγγελέων δικαιολογήθηκε δια στόματος του υπουργού δικαιοσύνης με το ελαφρύ επιχείρημα της "επιστημονικής διαφωνίας" των λειτουργών.


Τα "καρτέλ"και ο ανύπαρκτος υγιείς ανταγωνισμός, η ακρίβεια ,η έλλειψη ρευστού στην αγορά , οι συνεχόμενες ανατιμήσεις των τιμολογίων στις ΔΕΚΟ, ο ανεκτέλεστος προϋπολογισμός, η στασιμότητα του εμπορίου στις εξαγωγές που έχουν φθίνουσα πορεία, η διαφθορά του δημόσιου βίου που συμμάχησε με τα κυκλώματα επιτηδείων που έχουν καταστήσει το κράτος εκβιαζομενο ,και καταληστεύουν την δημόσια περιουσία ...... η κυβέρνηση τα εναπόθεσε στην ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κρίση μη μπορώντας να βγει από το αδιέξοδο της ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ που έχει περιπέσει η ίδια αλλά και η χώρα.


Οι Αποκαλύψεις για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και της περιουσίας του δημοσίου, που πλέον έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας, καταστούν και τον πιο καλοπροαίρετο ακροατή αμήχανο, αφού τον καλούν οι διαχειριστές της εξουσίας να καταβάλει μόνο προσπάθειες χωρίς αντίκρισμα και αυτοί να πετούν ή να λυμαίνονται τους κόπους της προσπάθειάς του. Είναι γεγονός ότι ο Ελληνικός λαός τελεί μονίμως την τελευταία εικοσαετία υπό του εξαναγκασμού μιας επιβαλλόμενης προσπάθειας η οποία είναι πολλά υποσχόμενη από τους έχοντες την εξουσία, αλλά πάντα με αρνητικά αποτελέσματα επί της τελεσφόρησης της.

Το "φιλότιμο" μας μέχρι πότε θα είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης;

Η πολιτική διάθεση για την "αποκάλυψη" αλλά και την "απόδοση ποινικών ευθυνών" στους επίορκους εκμεταλλευτές της εμπιστοσύνης του Ελληνικού λαού "αποκαλύπτουν" την "κωμωδία" και τον εμπαιγμό μας αφού κατά το κοινός λεγόμενο "Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει" , ΝΌΜΟΙ θέτουν εν αμφιβόλο το επιθυμητό αποτέλεσμα που προσδοκά ο λαός.

ΌΛΑ ΑΥΤΑ ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ....ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΤΟΧΗΣ" ΜΑΣ ..............

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ......ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΕΛΙΚΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΑΦΟΥ ....ΕΤΣΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: