ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.10.08

Βρετανία. Η τελευταία επιζήσασα του Τιτανικού πουλάει αντικείμενα που σχετίζονται με το ναυάγιο για να πληρώσει το γηροκομείο.

Αντικείμενα που άνηκαν στην τελευταία επιζήσασα του ναυαγίου του Τιτανικού πουλήθηκαν σε δημοπρασία έναντι του 31.150 στερλινών (40.000 ευρώ), ποσό δεκαπλάσιο από αυτό που αρχικά υπολογιζόταν, ανακοίνωσαν οι οργανωτές της δημοπρασίας, που έγινε στο Ντέβιζ της νοτιοδυτικής Βρετανίας.

Η Μιλβίνα Ντιν αναγκάστηκε να πουλήσει τα πολύτιμα αυτά αντικείμενα--μια βαλίτσα με τα ρούχα που έδωσαν στην οικογένειά της απλοί κάτοικοι της Νέας Υόρκης--για να πληρώσει το γηροκομείο στο οποίο ζει τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Βρετανίδα ήταν μόλις δύο μηνών όταν ο Τιτανικός βυθίστηκε το 1912. Σήμερα στα 96 της χρόνια δεν έχει άλλους πόρους και ήλπιζε πως από την δημοπρασία θα κερδίσει 3.000 στερλίνες.

"Αποφάσισα να πουλήσω τη βαλίτσα αυτή τώρα για να πληρώσω το γηροκομείο.

Πουλάω κάθε τι που μπορεί να έχει αξία", είχε εξηγήσει η ίδια στην τοπική εφημερίδα Daily Echo.

Η οικογένειά της επιβιβάστηκε στο μοιραίο υπερωκεάνειο αναζητώντας καλύτερη τύχη στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Κάνσας. Η Ντιν ήταν η μικρότερη σε ηλικία επιβάτης του Τιτανικού και σώθηκε όπως ο αδελφός και η μητέρα της. Αντίθετα ο πατέρας χάθηκε στο ναυάγιο μαζί με άλλους 1.500 ανθρώπους.

Η Μιλβίνα Ντιν, μετά τον θάνατο της συμπατριώτισσάς της Τζόις Ντέιτον την περασμένη χρονιά, είναι πλέον ο μοναδικός άνθρωπος που επέζησε από τον Τιτανικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: