ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.08

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ"....ΚΡΥΒΕΤΑΙ!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ .....( ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΕΙΣ Δ.Σ.Α.) ΤΗΝ 17.10.08... ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΦΑΝΤΟΜΑ

ΣΗΜΕΡΑ Η ESPRESSO ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δικηγόρος-καταστροφή
Δικηγόρος-καταστροφή 23/10/2008

Φορώντας το προσωπείο του καλού και ευσυνείδητου επαγγελματία και κρύβοντας επιμελώς το σατανικό σχέδιο που εξύφαινε, κατόρθωνε να ξεγελάει τους πάντες. Από εφοπλιστές μέχρι μετανάστες, δεκάδες πολίτες προσήλθαν στο δικηγορικό γραφείο του και τον πλήρωσαν αδρά προκειμένου να διευθετήσει τις δικαστικές εκκρεμότητές τους, ενώ εκείνος τους πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Διαβεβαιώνοντάς τους ότι οι υποθέσεις τους «τρέχουν» κανονικά, κατόρθωνε να κερδίζει χρόνο και χρήματα χρησιμοποιώντας ακόμα και πλαστογραφημένες -όπως καταγγέλλεται- αποφάσεις και έγγραφα! Ξεζούμιζε οικονομικά τους ανυποψίαστους πολίτες για τις δήθεν κερδισμένες υποθέσεις και τα υποτιθέμενα δικαστικά έξοδα, με αποτέλεσμα εκείνος να ζει πλουσιοπάροχα μέσα στα πολυτελή γραφεία, σπίτια και εξοχικά του κι εκείνοι να βρίσκονται ένα βήμα πριν από την οικονομική καταστροφή αλλά και τη φυλακή.

Ο λόγος για έναν «φέρελπι» δικηγόρο ο οποίος επαίρονταν για τις νομικές του γνώσεις, τον 39χρονο Κωνσταντίνο Μπίκα. Τον άνθρωπο που σαν σύγχρονος «δικηγόρος του διαβόλου» έκανε πράξη, μέσα από το γραφείο του στην οδό Σολωμού 66, το σατανικό του σχέδιο το οποίο αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες όταν μερικοί από τους αγανακτισμένους πελάτες του αποπειράθηκαν να σπάσουν την πόρτα του γραφείου του και να τον λιντσάρουν!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις βάσει των καταγγελιών, τα θύματα του δικηγόρου ξεπερνούν τα σαράντα, η ζημιά την οποία έχουν υποστεί οι «εξαπατηθέντες» ανέρχεται σε εκατομμύρια ευρώ, ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει το ποσό που έχει βάλει στην τσέπη του ο δικηγόρος.

Ο τρόπος που καταγγέλλεται ότι δρούσε ο κ. Μπίκας είναι απλός: Πρώτα αναλάμβανε τις υποθέσεις και στη συνέχεια απαιτούσε να πληρωθεί για να τις προχωρήσει, χωρίς όμως να κάνει καμία νομική ενέργεια. Εξαπατούσε τους εντολείς του λέγοντας ότι «όλα πάνε καλά» και δικαιολογούσε την καθυστέρηση των «ανύπαρκτων αποφάσεων» ρίχνοντας το φταίξιμο στους αργούς ρυθμούς απονομής δικαιοσύνης, δίνοντας ψεύτικους αριθμούς αποφάσεων ή συντάσσοντας ακόμα και πλαστά έγγραφα!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του εφοπλιστή Γιάννη Νομικού ο οποίος, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, έχασε εξαιτίας του δικηγόρου πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ! «Με τον κ. Μπίκα γνωρίστηκα πριν από τέσσερα χρόνια. Εδινε την εικόνα ενός πρόθυμου και καλού δικηγόρου. Αλλά αποδείχθηκε ότι όλα ήταν μια φούσκα» λέει ο κ. Νομικός, ο οποίος επισημαίνει ότι είχε αναθέσει στον δικηγόρο δύο υποθέσεις ασφαλιστικών μέτρων στις οποίες διακυβεύονταν ποσά άνω των 600.000 ευρώ, αλλά και την πώληση ενός πλοίου.

«Για να προχωρήσει τις δικαστικές ενέργειες του έδωσα αμοιβή 7.500 ευρώ. Εκείνος με διαβεβαίωνε ότι όλα πήγαιναν καλά και ότι είχαμε κερδίσει τις υποθέσεις, για τις οποίες έλεγε ότι καθυστερούσαν να καθαρογραφούν. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά πριν από λίγο καιρό, όταν μου έστειλε με μήνυμα τους αριθμούς δύο αποφάσεων και μου είπε ότι σε πέντε ημέρες θα τις παίρναμε στα χέρια μας. Πέρασαν όμως δεκαπέντε ημέρες και δεν μου είχε φέρει καμία απόφαση. Ετσι πήγα στο σπίτι του» λέει και προσθέτει: «Εκεί, μπροστά στη γυναίκα του και τους γονείς του λύγισε και μου είπε την αλήθεια. Οτι, δηλαδή, όχι μόνο δικαστικές αποφάσεις δεν υπήρχαν, αλλά ότι ούτε καν τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων δεν είχε κάνει, με αποτέλεσμα να χάσω τις προθεσμίες! Τότε μόνο που δεν έπαθα συγκοπή, η δε γυναίκα του τον βούτηξε και τον σακάτεψε στο ξύλο! Κανείς βέβαια δεν ξέρει πού και πώς χρησιμοποιούσε τα λεφτά που έπαιρνε, καθώς η γυναίκα του είπε ότι δεν είχε φέρει στο σπίτι ούτε ένα ευρώ».

Στα αξιοσημείωτα της πρωτοφανούς υπόθεσης είναι ότι και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μπίκας με βεβαίωση που έδωσε στον εντολέα του τον Ιούλιο του 2008 δεν διστάζει να αποκαλύψει την απάτη δηλώνοντας: «Παρ' ότι τον είχα διαβεβαιώσει (σ.σ.: τον κ. Νομικό) ότι έχω κάνει ό,τι έπρεπε και επιβαλλόταν για τις ανωτέρω υποθέσεις του, δυστυχώς δεν είχα κάνει καμία ενέργεια. Αντίθετα, τον διαβεβαίωνα ότι όλα βαίνουν καλώς, ότι είχαμε κερδίσει τις υποθέσεις και καθυστερούσε μόνο η καθαρογραφή των και οι υπογραφές από τους δικαστές που είχαν εκδικάσει αυτές... Υποχρεώθηκα να του στείλω στο κινητό του sms με αναληθή νούμερα αποφάσεων. Παράλληλα χρησιμοποίησα έναν παλιό πελάτη μου ως ψευδομάρτυρα επί χρήμασι, ο οποίος καθ’ υπόδειξή μου του τηλεφώνησε και τον διαβεβαίωσε ότι πράγματι λέω αλήθεια και ότι ήταν παρών στη γραμματεία και ότι μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2008 θα είχαμε πάρει τις αποφάσεις όλες. Ενώ στην πραγματικότητα έλεγε στον κ. Νομικό ψέματα καθ΄ υπόδειξή μου». «Πρόκειται για μεγαλοαπατεώνα» καταλήγει ο κ. Νομικός, ο οποίος κατέθεσε ήδη εναντίον του δικηγόρου μήνυση κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας, ενώ έστειλε και αναφορά στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Τα θύματά του καταγγέλλουν ότι «κρύβεται» σε ψυχιατρείο


Λίγο πριν εξαφανιστεί έλεγε ότι τον εκβίαζαν



ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ
ΦΩΤ.: Δ. ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ


δείτε περισσότερα

www.espressonews.gr

© 2007, Espresso- ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΕ.

23/10/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: