ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.10.08

ΣΟΚ ......ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!! ΜΕ ΤΗΝ "ΑΓΩΓΗ" ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ


Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΟΥ "ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΑΝΉΓΑΓΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ" ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .......ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΥΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΧΘΕΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Ο κος Ρουσόπουλος παρ όλη την εξαναγκασθείσα έξοδο του από την κυβέρνηση δείχνει με την πρόσφατη πρωτοβουλία του ότι δρούσε αλλά και εξακολουθεί να δρα "αυτόνομα"χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν......... αφού ως διαφένεται τελικά.... αυτός ήταν ο χειριστής Σκηνοθέτης της "παράστασης" στο "σανίδι" των εφαρμοζόμενων πολιτικών της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

Εχθές προέβη σε αγωγές εναντίων δημοσιογράφων του σταθμού ALPHA .

Ο εν λόγο τηλεοπτικός σταθμός , ήταν αυτός που ξεκίνησε την έρευνα της υπόθεσης Βατοπεδίου και ομολογουμένως ήταν αντιμέτωπος με τον ίδιο τον Ρουσόπουλο.
Η έξοδος του Ρουσόπουλου από την κυβέρνηση ήταν ο "ελιγμός" του πρωθυπουργού ,προκειμένου αποφύγει την πολιτική φθορά που όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο και μετά ήταν έκδηλη και διαρκώς αυξανόμενη.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ............ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ALPHA........
ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ "ΤΡΟΦΗ" ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.
Ο "ΕΛΙΓΜΟΣ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..........ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΏΝ ΚΟΜΜΑ.
ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: