ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.08

Διαμαρτυρία πολιτών – φιλάθλων της Κομοτηνής…

για τα αίσχη της κρατικής ΕΡΤ στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή»

Επιτέλους ραγιάδες της επαρχίας και της βόρειας Ελλάδας ξεσηκωθείτε!!! Οι γιοι – κουμπάροι – αδερφοί και συγγενείς των παλιών αθλητικών συντακτών και δημοσιογράφων, βαμμένοι Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί μας «έβγαλαν απ’ τα ρούχα μας» στην κυριολεξία, χθες 19-10-2008 στην «Αθλητική Κυριακή», μαζί με τον γελοίο και ανεκδιήγητο κύριο Βαρούχα.
Δε φτάνει που «σφάχθηκε» στην πραγματικότητα ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, μας παρουσίασαν μέχρι και που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός κύριοι της ΕΡΤ. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα!
Πληρώνουμε κι εμείς τα χαράτσια της ΕΡΤ και τα εκατομμύρια ευρώ για να ακούμε και να βλέπουμε με αντικειμενικότητα. Χθες καταλύθηκε κάθε έννοια δικαιοσύνης και ισονομίας απέναντι στις ομάδες!!!
Ανύπαρκτο πέναλτυ – ανύπαρκτο φάουλ κατά του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, έγιναν υπαρκτά. Κάθε φάση του αξιοθρήνητου «πρωταθλητή», την βλέπαμε 10 φορές όπως και την κόκκινη του Ζαπρόπουλου! Όταν ο Πάντος που είχε ήδη κίτρινη κάρτα και ανέτρεψε πιάνοντας από πίσω τον Κωνσταντινίδη στο 0-0 (καραμπινάτη δεύτερη κίτρινη και κόκκινη μετά), δεν μπήκαν στον κόπο να την δείξουν και αντί αυτού μας ‘λέγαν οι οικοδεσπότες της εκπομπής ότι το φάουλ απ’ το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, ήταν πέναλτυ σε μια φάση που ήταν 7 άτομα στο τείχος και κανένας δεν είδε χέρι, αφού όλοι είχαν μαζεμένα και δεν προσπάθησαν ν’ αλλάξουν την πορεία της μπάλας!!!
Τα ζήσαμε, τα ζούμε, τα ξέραμε, αλλά όχι έτσι!!! Έλεος πια στην ασυδοσία και στην μεροληψία της ΝΕΤ – ΕΡΤ και της εκπομπής «Αθλητικής Κυριακής». Όσο για τον σπορτ – κάστερ του παιχνιδιού, κύριο Τσώχο, τι να πει κανείς; Αηδία!!! Καλύτερα να βάζουν τις φανέλες του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού!!!
Που είστε κύριε υπουργέ Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη και οι συν αυτώ;;; Δεν ζητάμε εύνοια, ζητάμε ισονομία! Έστω και στην αντιμετώπιση στις αθλητικές εκπομπές, αφού δεν μπορούμε να την έχουμε στο γήπεδο! Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες της διοίκησης της ομάδας του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, γιατί δεν διαμαρτύρεστε για την κατάσταση; Εδώ διαμαρτύρονται οι «ευνοημένοι και τα χαϊδεμένα παιδιά» του πρωταθλήματος σε καθημερινή βάση.
Φοβάστε να μην σας κάνει «ντα» ο Γκαγκάτσης και ο Κόκκαλης;;;
Η συνέχεια εδώ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: