ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.10

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ....ΕΦΕΡΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ"


Μετά τα ανάλγητα και άκριτα "μέτρα" που ελήφθησαν για το καλό μας ,αλλά και την πλήρη αποτυχία του Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ που επί των ημερών του η πρωτεύουσα έχει καταστεί Ρωμαϊκή "αρένα" από τον κάθε είδους Βομβιστή αλλά και εγκληματία ληστή ,φονιά ,βιαστή όσο και των νόμων εκτρωμάτων όπως το φορολογικό και το λαθρονομοσχέδιο που ερήμην της θέλησης του ελληνικού λαού έγιναν νόμοι του Κράτους από την Κυβέρνηση .......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...μετά πάροδο 5 μηνών ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ στο "βάθος του κήπου" ...... ότι ο ΡΩΜΙΟΣ ......ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΤΟΥ!!!!

Σήμερα το Ποντίκι αποκαλύπτει
εδώ ότι με πρωτοβουλία του ίδιου του Πρωθυπουργού ήρθε από την Αμερική ο "συμπατριώτης' του καθηγητής του Χάρβαντ κ. Ρόναλντ Χάιφετζ ώστε να επιμορφώσει άπαντες του κόμματος στην "διαχείρηση των κρίσεων"

ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ...ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ...... Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΡΑΖΕΙ..... ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ...ΤΣΑΜΠΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!!!
ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ..ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.....

Η "ΩΡΑ" ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ......
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ "ΑΝΤΕΧΟΥΝ' ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΒΑΡΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: