ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.10

Να τιμωρηθούν οι ανεπαρκείς-κλέφτες πολιτικοί και τα κάθε λογής τρωκτικά της πολιτικής εξουσίας.

Αυτή η χώρα διοικείται, πολλά χρόνια τώρα, από μια κάστα ανθρώπων που δηλώνουν πολιτικοί και προέρχονται από οικογένειες των οποίων η πηγή πλουτισμού χρήζει λεπτομερούς διερεύνησης.
Διώξαμε τον βασιλιά για να αποφύγουμε τρελούς, ανόητους και ανεπαρκείς διαδόχους του θρόνου, βάλαμε φυλακή τους επικίνδυνα εθνικόφρονες χουντικούς, και τελικά παραδώσαμε αμαχητί την χώρα στην πιο ακατάλληλη και επικίνδυνη κατηγορία ανθρώπων.
Παραδώσαμε την χώρα σε επαγγελματίες και κληρονομικώ δικαίωμα πολιτικούς.
Οι συγκεκριμένοι πολιτικοί, προκειμένου να αποφύγουν αντιπολιτευτικούς λόγους εντός των ίδιων των κομμάτων τους έχουν συγκεντρώσει γύρω τους ότι πιο ανεπαρκές κυκλοφορεί στην αγορά εργασίας και στην Ελληνική κοινωνία.
Αποτέλεσμα της επιλογής ή της ανοχής των Ελλήνων πολιτών απέναντι σε αυτούς τους πολιτικούς, είναι η σημερινή οικτρή κατάσταση της χώρας μας.
Υπάρχει λύση στο πρόβλημα. Μια πανελλήνια, πανεθνική διαδήλωση στην οποία οι Έλληνες πολίτες να απαιτήσουν τα ακόλουθα :
  1. Σύσταση ειδικού δικαστηρίου με συμμετοχή επιφανών και γενικώς αποδεκτών Ελλήνων πολιτών, με σκοπό την εκδίκαση πολιτικών εγκλημάτων.
  2. Λεπτομερής διερεύνηση των πηγών πλουτισμού όλων των μελών των «παραδοσιακών» πολιτικών οικογενειών. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να αποδειχτεί η προέλευση του πλούτου, να γίνει δήμευση και απόδοση των περιουσιακών τους στοιχείων στο Ελληνικό κράτος.
  3. Να διευρυνθεί η ευθύνη των Πρωθυπουργών, των Υπουργών, των Προέδρων, Διοικητών και Διευθυντών των οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα της τελευταίας δεκαετίας, και καταλογισμός ευθυνών για άσκοπες προσλήψεις, για υπερβολικές και χωρίς έλεγχο δαπάνες, και για με οποιοδήποτε τρόπο υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος. Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για χρονικό διάστημα πέντε ετών για οποιοδήποτε από τους ανωτέρω διαπιστωθεί ότι δεν τήρησαν τις προεκλογικές τους εξαγγελίες ή δεν τήρησαν τους προϋπολογισμούς που υπέβαλλαν στην αρχή της θητείας τους.
    Μπορεί να ακούγονται υπερβολικά όλα τα παραπάνω, αλλά φίλοι μου μόνον έτσι θα απαλλαγούμε από τα τρωκτικά της εξουσίας που χρόνια τώρα ταλαιπωρούν αυτήν την δύσμοιρη χώρα.
-- Αναδημοσίευση από το blog Naytikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: