ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.10

Αύριο Μ. Πέμπτη Το ΔΝΤ πιστοποιεί την σιωπηρή χρεωκοπία μας.


Αύριο το απόγευμα, Μεγάλη Πέμπτη, θα συζητήσει το Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Το Συμβούλιο προχώρησε στη δημοσιοποίηση της συνάντησης, επειδή υπάρχουν προσδοκίες στην Ελλάδα, διευκρίνισε ωστόσο ότι στη συνάντηση δεν θα ληφθούν αποφάσεις και δεν θα γίνουν ανακοινώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega από τη Ν. Υόρκη, στο Συμβούλιο θα προεδρεύσει ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος ανέβαλε το ταξίδι του στη Μέση Ανατολή.
Ο πρόεδρος του ΔΝΤ με δηλώσεις του επισήμανε ότι ο διεθνής οικονομικός οργανισμός δεν μπορεί να δεχθεί αίτημα δανειοδότησης από την ΕΕ και ότι αυτό πρέπει να το κάνει η χώρα που αντιμετωπίζει το πρόβλημα.
Ο κ. Καν είπε επίσης ότι η ΟΝΕ έχει κενά από την ίδρυσή της και τόνισε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να αφεθεί να χρεοκοπήσει γιατί θα υπάρξουν συνέπειες και σε άλλες χώρες της Ένωσης.
Την ίδια ώρα, αξιωματούχος του ΔΝΤ, επισήμανε ότι οι δηλώσεις του επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ, Πέτρου Χριστοδούλου σε διεθνή δίκτυα κάνουν κακό και ότι συνάδελφοί του, άλλων χωρών που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα, “προτιμούν να σιωπούν”.

======================

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου : Και γίνεται ολοένα πιο σαφές ότι κάποιοι έχουν αποτύχει οικτρά και τα ΜΜΕ το κρύβουν. Αλίμονο μας. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο μιλάμε για προπαγάνδα και διαλύεται το σύμπαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: