ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.6.09

ΕΝΑ"ΣΧΟΛΙΟ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ




Για άλλη μία φορά με αφορμή τις ευρωεκλογές το σημαντικότατο ζήτημα που τίθεται είναι:

Ποιό είναι το σωστό: Η Ψήφος, ή ο Ψήφος;

Αν ρωτήσετε εμένα, θα σας πω ότι έχω ακούσει άτομα να σκίζονται ότι είναι ο ψήφος.

Για εμένα πάντως, το σωστό είναι σίγουρα η ψήφος.-

Και εξηγούμαι πάραυτα.
Η ψήφος είναι σίιιγουρα θηλυκό, με όλα τα σχετικά χαρακτηριστικά. Και μάλιστα θηλυκό πρόστυχο, από αυτά που γνωρίζεις τα βράδυα στα μπαράκια.

Στην αρχή, στα πρώτα βήματα, σου δίνει την υπόσχεση. Δώσε σου λένε τη σωστή ψήφο και θα σου κάνω αυτό, θα σου κάνω εκείνο, θα γίνουν όλα τέλεια. Και εσύ φυσικά παρασύρεσαι...

Μετά την υπόσχεση, έρχεται η κρίσιμη στιγμή. Εκεί κορυφώνεις. Τότε είναι η στιγμή της απόφασης. Εκεί δεν έχει πισωγυρίσματα. Θα το κάνεις το βήμα, ότι και να γίνει. Πάλι όπως με τη γυναίκα, το πρόστυχο θηλυκό που λέγαμε πριν, αυτό που θα σε παρασύρει. Εκεί πρέπει να αποδείξεις τον ανδρισμό σου... και το κάνεις. Κάνεις αυτό που είχες υποσχεθεί...

Και μετά είναι η επόμενη ημέρα. Έχεις κοιμηθεί μαζί της, μεθυσμένος από όλες τις προηγούμενες υποσχέσεις και ξυπνάς τώρα ξενέρωτος και κοιτάς δίπλα σου.
Και συνειδητοποιώντας αυτό που έκανες την προηγούμενη μέρα, βλαστημάς την ώρα και τη στιγμή που παρασύρθηκες.

Και την επόμενη φορά όμως, πάλι τα ίδια θα κάνεις. Γιατί πάλι δεν θα είσαι νηφάλιος...και θα βαράς μία ζωή το κεφάλι σου στον τοίχο...
selinios

Δεν υπάρχουν σχόλια: