ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.6.09

Η Καρατζαφεροποίηση του Καραμανλή



Γεια σας,
μας ξάφνιασε ευχάριστα η διαπίστωση ότι ο πρωθυπουργός όχι μόνο δεν είναι κουρασμένος και αντιδρά άμεσα, αλλά έλαβε και το σωστό μήνυμα από το αποτέλεσμα των εκλογών: Όσο εκείνος και η ΝΔ πάει προς το κέντρο, οι ψηφοφόροι πάνε προς τα δεξιά!

Η άμεση αντίδραση του πρωθυπουργού μετά τις εκλογές, μας δείχνει ότι χορεύει σε ρυθμούς που του δίνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Εχθές κιόλας, απέλασε 55 λαθρομετανάστες προς το Πακιστάν με συνοπτικές διαδικασίες. Πολιτική της αρπαχτής και της τηλεοπτικής κάλυψης!

Στην χώρα που διαχειρίζεται τα Νοτιοανατολικά σύνορα της Ευρώπης και το βασικό πέρασμα των μεταναστών, η μεταναστευτική πολιτική είναι μηδενική. Η κυβέρνηση προσπαθεί με πυροτεχνήματα να εντυπωσιάσει, αδιαφορώντας για τα πραγματικά αποτελέσματα, επικεντρωμένη μόνο στην ψηφοθηρική πολιτική της.

Ο κ. Καρατζαφέρης, έχει το πάνω χέρι στις επαφές του με την κυβέρνηση που μέχρι τώρα τον αποκαλούσε άκρο... Με κινήσεις στρατηγικής που απέδωσαν, αυτή τη στιγμή κρατάει στα χέρια του την κυβερνητική πορεία της ΝΔ και είναι αρκετά πιθανό σύντομα να γίνει το δεκανίκι που θα κρατήσει το πρώην κόμμα του στην εξουσία.

Ωστόσο, η κυβέρνηση εξακολουθεί να βλέπει το δέντρο και να χάνει το δάσος... Με πολιτικά μπαλώματα σε κάθε θέμα, έχει καταφέρει να έχει όλα τα μέτωπα ανοιχτά και μάλιστα σε επικίνδυνο βαθμό.

Ο πρωθυπουργός είναι δέσμιος των βαρόνων που κρύβει το κόμμα του, αδύναμος να αντιδράσει. Η πολιτική άνοδος των οικολόγων, του στέλνει το μήνυμα για την ανάγκη σοβαρής περιβαλλοντικής πολιτικής. Ο κ. Σουφλιάς όμως αρνείται έντονα να επιτρέψει κάτι τέτοιο, αφού ένα υπ. Περιβάλλοντος θα καθυστερήσει δρομολογημένα έργα. Ο κ. Παυλόπουλος, ως υπερυπουργός έχει αποτύχει, ωστόσο πολύ ύποπτα παραμένει στην θέση του. Η κ. Μπακογιάννη, απειλώντας τις ισορροπίες στην ηγεσία, έχει καταφέρει να μην την ενοχλεί κανείς.

Πως περιμένει ο πρωθυπουργός να βγει από αυτή την κατάσταση? Όλοι έχουμε την απορία και θέλουμε να δούμε τις κινήσεις του. Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί ο εγκλωβισμός του κ. Καραμανλή να κρατάει την Ελλάδα πίσω...

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση...

Γιώργος Φακίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: