ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.6.09

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ!!!


Ρήτορας!!!! Ωραία παχιά λόγια και κατά τα έργα ??? ακατάσχετος Βερμπαλισμός!!! Ο λόγος για τον πλέον άσχετο Πρωθυπουργό που ακόμη και την ύστατη στιγμή......, αφού περατώθηκε η εκλογική διαδικασία και η ετυμηγορία της έβαλε εντός παρένθεσης την πολιτική της χαώδους διακυβέρνησης του ,.......και για ακόμη μια φορά , επιδόθηκε στην "πολιτική του μπερντέ".

Συγκλήθηκε το Υπουργικό συμβούλιο υπό του Πρωθυπουργού. Μας έδωσε την εντύπωση την ημέρα των εκλογών αλλά και τα μεγαλοστελέχη του, ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατανόησαν και θα λάβουν ουσιαστική δράση.

Το ουσιαστικό για ακόμη μια φορά ήταν η επανάληψη των επαναλαμβανόμενων "στόχων" του .
ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ η ταπεινότητα και η σεμνότητα!
Η επαναλαμβανόμενη "ρητορική" του καταλληλότερου έδωσε νέο νόημα στις λέξεις αυτές.
ΛΕΚΤΙΚΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ....κατάντησαν οι λέξεις που έχουν χρησιμοποιηθεί ως ποιητικές , για να αποδώσουν ΤΟ ΝΟΗΜΑ μιας θετικής σκέψης και ταυτόχρονα την ανάδειξη της διάθεσης και των χαρακτήρων.


Μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει το ΚΕΝΟ???

Μετά από ένα εκλογικό αποτέλεσμα που αποδίδει μεγαλοπρεπώς την αποδοκιμασία της πολιτικής Καραμανλή αντί μιας προσδοκούσας
ανασύνταξης αλλά και καταλυτικών αποφάσεων ακούσαμε τα ίδια (πλέον) συνθήματα.

Μα καλά τόσο οκνός είναι ο πρωθυπουργός
?? Δεν μπήκε στον κόπο τουλάχιστον να ανακοινώσει διαφορετικές γραμμές??? έχει εξαντλήσει τα αποθέματα του?? ή τελικά πιστεύει πραγματικά ότι είναι το μόνο αξιοποιήσιμο χαρτί της παράταξης του???


Η απάντηση,... πιστεύω ακράδαντα έχει να κάνει με την διάθεση του Πρωθυπουργού για εργασία!!!!



Όταν είσαι τεμπέλης σίγουρα δεν μπορεί να είσαι κουρασμένος!!! Και το γνωστό "κουρασμένος" του πρωθυπουργού δεν ήταν απόφθεγμα αλλά επί σκοπού του.


Φοβάμαι ότι η επανάληψη του ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ από τον Πρωθυπουργό θα αποτελέσει για άλλη μια φορά το εναρκτήριο λάκτισμα για την νέα διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.


Το υπουργικό συμβούλιο έλαβε νέα εντολή με ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ για να κατακρημνίσει την ήδη ερειπωμένη Ελληνική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: