ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.7.08

Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που υπεξαίρεσαν 770.000 ευρώ


Οι επίορκοι αστυνομικοί, ένας αστυνομικός διευθυντής και ένας αρχιφύλακας, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου, ο οποίος διενεργείται τους τελευταίους μήνες, διαπιστώθηκε ότι ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εσωτερικών Λειτουργιών στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και ο αρχιφύλακας, βοηθός διαχειριστή δαπανών του Αρχηγείου, είναι υπεύθυνοι για το έλλειμμα ύψους 770.000 ευρώ από τα ταμεία του Αρχηγείου.
Όπως προέκυψε, ο αρχιφύλακας είχε υπεξαιρέσει το ποσό των 70.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 700.000 ευρώ τα είχε "πάρει" ο αστυνομικός διευθυντής, κατά το χρονικό διάστημα 2005-2007.

15 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν ερώτηση προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών, αναφέροντας ότι ο κατηγορούμενος αξιωματικός είναι πρόεδρος της Επιτροπής Παραλαβής του C4I, ενώ στο παρελθόν υπήρξε στη δευτεροβάθμια Επιτροπή Παραλαβής του συστήματος TETRA, υποσυστήματος του C4I

Δεν υπάρχουν σχόλια: