ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.7.08

Η ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ….. «ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ» ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


Ακούγοντας τους «πανηγυρισμούς» των ΜΜΕ που συναγωνίζονταν με έκτακτα δελτία για την «πρωτοτυπία» της απόφασης της εισαγγελίας για το θέμα του σκανδάλου siemens και των ανακοινώσεων τους ότι η δικαιοσύνη προχωρά με γρήγορα βήματα προς την αποκάλυψη προσώπων και πραγμάτων , όλο και πιο πολύ επιβεβαίωνα την πεποίθηση μου για τον προδιαγεγραμμένο δρόμο της υπόθεσης Siemens αλλά και των ερωτηματικών μου σχετικά με το ποιο είναι το ζητούμενο επί των προσδοκώμενων αποκαλύψεων ακόμα και από τα ΜΜΕ, ή και αυτά τελικά με τους ανακοινωμένους πανηγυρισμούς είναι μέρος της συγκάλυψης;


Χωρίς να είμαι νομικός αλλά με βασικές γνώσεις επί βασικών τουλάχιστον θεμάτων παραθέτω την άποψη μου.
Η εισαγγελία ανακοίνωσε ότι η προανακριτική διαδικασία πιστοποίησε 4 κακουργηματικές πράξεις και ως εύλογη επόμενη κίνηση ασκεί δίωξη.

Τι το φυσικότερων.


Αφού η προανάκριση περατώθηκε στη συνέχεια λαμβάνει θέση η κύρια ανάκριση η οποία θα ταυτοποιήσει και προσωποποιήσει πλέον τις παράνομες πράξεις για να ασκηθεί δίωξη στους παρανομούντες.


ΕΔΩ ΣΤΕΚΟΜΑΙ!
ΜΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ;
ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙΣΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ;


ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.
Σημ: Μην ξεχνάτε ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ δεν είναι πολιτικό πρόσωπο (πλέον)


ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ….ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.


Ο
ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: