ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.6.08

Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. Ε, ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΡΙΨΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ!!








ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΙΚΟ ΤΟΥ Ο "ΦΕΡΩΝ ΤΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΑΒΟΣΥΝΩΝ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ" Ο !!!! "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" !!!!! Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ:

"Η σιωπή είναι χρυσός" 29 Ιουνίου 2008, 13:೨೬ Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Αντιλαμβανόμενος τη δυσχερή θέση του Θέμου Αναστασιάδη, λόγω της αυριανής παρουσίας του στον ανακριτή, θα επιλέξω τους ήπιους τόνους, από τους άλλους οι οποίοι δυστυχώς πιστεύω ότι του πρέπουν. Λυπάμαι ειλικρινά για την κατάληξη της περιπέτειάς του, η οποία πιθανόν να πάρει χειρότερη τροπή, από αυτήν που παρακολουθήσαμε μέχρι σήμερα. Συμμερίζομαι επίσης την σκοπιμότητα να υποβάλει εναντίον μου μήνυση για παρότρυνση μάρτυρα σε ψευδορκία και για συκοφαντική δυσφήμιση, ενόψει της κρίσιμης γι' αυτόν και τους συνεργάτες του δικαστικής ταλαιπωρίας. Η δημιουργία εντυπώσεων ενώπιον των δικαστών είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κατηγορουμένου. Είναι συνήθης εικόνα των ανθρώπων του υποκόσμου, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να πείσουν το δικαστήριο, ότι το κατηγορητήριο που τους αποδίδεται, είναι πιο ασήμαντο και από την ανύπαρκτη τρίχα επάνω τους, την προηγουμένη της δίκης, φροντίζουν να αγοράσουν ένα ακριβό κοστούμι, που θα συμβάλει στη μάχη των εντυπώσεων... Η αντίληψη αυτή, μετά από τόσες ώρες εμπειρίας στις αίθουσες των δικαστηρίων (μόνο ως κατηγορουμένου) μπορεί να ερμηνεύσει την σιωπή μου απέναντι στον θόρυβο, που τεχνηέντως δημιουργεί ο κατηγορούμενος κ. Θ. Αναστασιάδης.

Σημ. ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο κ. ΤΡΙΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ!
Αργύρης Σιδέρης

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: