ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.7.08

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΙΑΠΗ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Η SIEMENS (ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ)


Επιβεβαιώθηκε πλήρως από το ρεπορτάζ του ΑΛΤΕΡ και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης ,μετά από τα αρχεία του ξενοδοχείου " THE WESTIN LEIPZIG" όπου διαφαίνεται ότι οι κρατήσεις των τριών grand de luxe δωματίων για την διαμονή των ΛΙΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΚΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ το επίμαχο χρονικό διάστημα κλείστηκαν από την SIEMENS.


Επιπροσθέτως ασφαλής πληροφορίες θέλουν το Μαξίμου να διακατέχεται από βαρύ κλίμα και ιδιαίτερα ο πρωθυπουργός.


Επίσης στελέχη της ΝΔ κάνουν συγκρίσεις χειρισμού των ΛΙΑΠΗ και Κυριάκο Μητσοτάκη που εμπλέκονται τα ονόματα τους στο σκάνδαλο SIEMENS όσον αφορά τα εκτιθέμενα για την παράταξη και δεν διστάζουν να προτείνουν την αποπομπή του πρώτου από την Κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: