ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.10.09

Κήρυγμα αλυτρωτισμού από τον Γκρούεφσκι



Δεν υπάρχουν Μακεδόνες του Βαρδάρη, του Αιγαίου ή του Πιρίν, αλλά υπάρχουν μόνο Μακεδόνες», δήλωσε σε ομιλία του σε Σκοπιανούς μετανάστες στην Αυστραλία ο Ν. Γκρούεφσκι


Σε πρωτοφανές, ακόμη και για τον ίδιο, κήρυγμα αλυτρωτισμού επιδόθηκε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ν. Γκρούεφσκι, καθώς σε ομιλία του σε συμπατριώτες του στην Αυστραλία συμπεριέλαβε στη «Μακεδονία» (του) τους Ελληνες Μακεδόνες και τους λεγόμενους «Μακεδόνες του Πιρίν» της Βουλγαρίας.

Ο κ. Γκρούεφσκι, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αυστραλία, στην οποία ζει μεγάλος αριθμός Σκοπιανών μεταναστών, αναφέρθηκε στην «ενότητα των Μακεδόνων» και είπε χαρακτηριστικά:

«Οι Μακεδόνες στην Αυστραλία έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ζήσουν μαζί με τους συμπατριώτες από το Αιγαίο και το Πιρίν, κάτι που δεν είναι δυνατόν στη φυσική πατρίδα τους», είπε ο κ. Γκρούεφσκι και τους κάλεσε να «μη διαχωρίζονται σε αυτό το επίπεδο, καθώς δεν υπάρχουν Μακεδόνες του Βαρδάρη, του Αιγαίου ή του Πιρίν, αλλά υπάρχουν μόνο Μακεδόνες».

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα του ονόματος για το οποίο, εν όψει της επανάληψης της διαδικασίας υπό τον κ. Νίμιτς, ζήτησε την υποστήριξη της διασποράς, υιοθετώντας σκληρή γραμμή σε σχέση με το περιεχόμενο της λύσης, που παραπέμπει στη γνωστή θέση της διπλής ονομασίας και τη διασφάλιση των βασικών στοιχείων του «μακεδονισμού».

«...Θα επιδιωχθεί μια λύση που δεν θα ζημιώνει τα εθνικά συμφέροντά μας, τη γλώσσα, το έθνος, τον πολιτισμό, την ταυτότητα, την τιμή και την αξιοπρέπεια», είπε ο κ. Γκρούεφσκι και προειδοποίησε ότι η όποια λύση θα εγκριθεί από τους πολίτες με δημοψήφισμα.

Καθώς η Αθήνα έχει με σαφήνεια προειδοποιήσει ότι δεν θα δοθεί ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων εάν δεν προηγηθεί η επίλυση της διαφοράς της ονομασίας, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ έκανε λόγο για εκβιασμούς στους οποίους, όμως, η χώρα του «δεν θα υποκύψει» και για «πολιτική του μπλοκαρίσματος» που δεν θα έχει, όμως, αποτέλεσμα.

Ν. Μελέτης
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: