ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.10.09

Οι αποτυχόντες να εκλεγούν βουλευτές γίνονται γενικοί γραμματείς;

Φίλος του Ακτιβιστή, και από τα αξιόλογα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μας μετέφερε την ανησυχία του σχετικά με την επικείμενη ανακοίνωση ονομάτων για την στελέχωση των θέσεων Γραμματέων.
Αφορμή στάθηκε η έντονη φημολογία για χρησιμοποίηση και προσώπων που συμπεριλήφθησαν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και απέτυχαν να εκλεγούν. Καθώς και η ένταξη ονομάτων πρώην βουλευτών.
Πάμπολλα τα σχετικά δημοσιεύματα στον τύπο, στα κανάλια και στο διαδίκτυο.
Η "αξιοποίηση" των αποτυχόντων είναι ένα σημείο που όπως φαίνεται δημιουργεί τριβές στο κυβερνών κόμμα. Οι πολίτες, πιστεύουμε, δεν αποδέχονται ευχάριστα επαναχρησιμοποιήσεις αποτυχόντων.
Βέβαια η χρησιμοποίηση και τέτοιων άξιων και ικανών στελεχών δεν πρέπει να αποκλειστεί, εφόσον αξιολογηθούν με αντικειμενικά και αδιάβλητα κριτήρια που προκρίνουν τους άριστους και όχι τους αρεστούς (όπως διατείνονται από το ΠΑΣΟΚ).
Ακόμη και η κυβέρνηση Σημίτη προέβλεπε παλαιότερα, ότι όσοι ενδεχόμενα χρησιμοποιηθούν στον κρατικό μηχανισμό ( με κατάληψη ανάλογης θέσης) δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιοι στο μέλλον.
Κι αυτό γιατί έτσι θα δουλέψουν απερίσταστοι και δεν θα αναλωθούν (ή έστω θα δελεασθούν) από ιδιοτελή παλαιοκομματικά και ψηφοθηρικά κίνητρα.
Αναμένομεν με ενδιαφέρον τις ανακοινώσεις......

Δεν υπάρχουν σχόλια: