ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.10.09

"Κρυφό το έχουμε?"

Αποτυπώνω μια πολύ εύστοχη παρατήρηση από τον Γιάννη Παπαϊωάννου

"Στο έγκυρο ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ διαβάζουμε: Mε αφορμή τις, μάλλον άδικες και υπερβολικές αντιδράσεις,για την επιλογή του κ.Δημήτραινα στην θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, καλόν είναι να δημοσιοποιήσει η εταιρεία SELECT, τις δέκα ανά υπουργείο επιλογές που προτείνει. Η δημοσιοποίηση να γίνει με ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Συμπληρώνω εδώ και την φράση του Πρωθυπουργού που ήταν απόλυτα σαφής στις οδηγίες του: «Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν πού πηγαίνουν τα λεφτά τους», ….” να μεριμνήσουν επιπλέον ώστε όλες οι υπογραφές τους να ανεβαίνουν αυτόματα στο Διαδίκτυο”.

Πάμε λοιπόν Λογοδοσία:

  • Ποια είναι η SElECT;
  • Πως πήρε την δουλειά;
  • Πόσο κόστισε σε ευρώ;
  • Πόσα έδωσαν οι ανταγωνιστές;
  • Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε το όνομα αυτού που υπόγραψε για την δουλειά αλλά ούτε καν η είδηση; Κρυφό το έχουμε; ..."
==============================================================
Η "ανοιχτή διακυβέρνηση" ...... την οποία εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να είναι ένα "σύνθημα", και όπως λέει και ο λαός ....."τα ράσα δεν κάνουν τον παπά ...ούτε τον παπά τα ράσα".... τουτέστιν ........ οι "λεπτομέρειες" θα κρίνουν την "εξαγγελία".... και την ΑΝΑΤΡΟΠΗ που θέλει να φέρει η νέα κυβέρνηση και ο Γ. Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: