ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.10.09

“Η Σουηδία πιστεύει στη «Μακεδονία»”! Μία πανάκριβη επένδυση που πουλήθηκε στους σκοπιανούς για 1 ευρώ!


apokleistiko

Το Σουηδικό κράτος στα πλαίσια της ενίσχυσης οικονομικά ασθενέστερων κρατών, με την επωνυμία της εταιρίας «swedfund» έκανε μία προσπάθεια τούτως ώστε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του κτηνοτροφικού τομέα του κράτους των Σκοπίων. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ονομάστηκε «Η Σουηδία πιστεύει στη Μακεδονία(?)»! Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και δυο σκοπιανοί επενδυτές. Μακροπρόθεσμος στόχος του σουηδικού κράτους ήταν η δημιουργία κερδοφόρας επιχείρησης και η μελλοντική αγορά ποιοτικού γάλακτος σε χαμηλότερες των αναμενομένων τιμές....

Η αρχική δαπάνη που επενδύθηκε ήτο περίπου 600.000 ευρώ για κτιριακές εγκαταστάσεις και προωθητικές ενέργειες.

Οι Σουηδοί δημιούργησαν ένα μεγάλο πρότυπο εργοστάσιο βιομηχανίας γάλακτος έξω από την πόλη των Σκοπίων με την υπόσχεση ότι θα αγοράζουν το γάλα στη διπλάσια τιμή, δηλαδή στην τιμή του 1 ευρώ το λίτρο αντί για 0,50 που κοστολογείται στις περισσότερες των περιπτώσεων, με σκοπό να ενισχύσουν τους αγρότες-κτηνοτρόφους του κράτους των Σκοπίων.

Ο αριθμός των κτηνοτρόφων που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή ήταν περίπου 2.500, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν στα πρόθυρα της φτώχειας.

Οι συμμετέχοντες κτηνοτρόφοι, θέλοντας να εκμεταλλευτούν τη σουηδική βοήθεια, προέβησαν σε μεγάλες δανειοδοτήσεις για την αγορά ζώων και επένδυσαν σε προηγμένες τεχνολογίες για τη μέγιστη συγκομιδή γάλακτος.

Επί ένα χρόνο, πραγματοποιείτο η συγκομιδή γάλακτος δίχως όμως να δοθεί στους γαλακτοπαραγωγούς ούτε ένα ευρώ!!!

Ο γενικός διευθυντής των Σουηδών κατήγγειλε τους σκοπιανούς επενδυτές ότι σαμποτάρισαν την όλη προσπάθεια με μοναδικό σκοπό να εξαγοράσουν το σουηδικό μερίδιο όσο φθηνότερα γινόταν.

Τελικά, οι Σουηδοί απογοητεύτηκαν από τη στάση των σκοπιανών επενδυτών και αποχώρησαν από την εν λόγω συνεργασία πουλώντας το μερίδιο τους με το συμβολικό αντίτιμο του ενός (1) ευρώ!!!!!!

Σήμερα, οι 2.500 γαλακτοπαραγωγοί παραμένουν απλήρωτοι και χρεωμένοι και κατηγορούν το κράτος της Σουηδίας για την αποχώρησή της από την συγκεκριμένη επένδυση.

Υ.Γ.: Η κρατική σουηδική εταιρεία swedfund έχει κάνει τα τελευταία 30 χρόνια παραπάνω από 200 πετυχημένες επενδύσεις σε Ασία, Αφρική, Λατινική Αμερική και Ανατολική Ευρώπη.

Αναφέρουμε χαρακτηριστικά κάποια παραδείγματα:
-Νοσοκομεία σε Αιθιοπία και Αίγυπτο εξειδικευμένα σε καρδιοχειρουργικά περιστατικά.

-Επενδύσεις σε δασικά προϊόντα σε Λετονία και Λιθουανία

-Επενδύσεις σε λιμάνια στην Ουρουγάη

epikairo

Δεν υπάρχουν σχόλια: